ShinobiMoney Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 Само това ми излиза? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shark Posted October 22, 2021 Report Share Posted October 22, 2021 На 10.08.2021 г. at 17:00, vamp111 написа: аз не съм такъв, но може да си видиш л.с. Ще съм благодарен да ми пратиш информация и на мен в тази връзка ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladjo Posted October 26, 2021 Report Share Posted October 26, 2021 Пиша информативно, че вчера наредих 2 превода от Кракен към ДСК и Icard за малко под 5К в лева и минаха и двата. ivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinobiMoney Posted October 26, 2021 Report Share Posted October 26, 2021 Преди 1 час, mladjo написа: Пиша информативно, че вчера наредих 2 превода от Кракен към ДСК и Icard за малко под 5К в лева и минаха и двата. Към Fidor ли? Каква такса ти взеха за превод? на мен ми взеха 40лв за превод към Швейцарската.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladjo Posted October 26, 2021 Report Share Posted October 26, 2021 2 hours ago, ShinobiMoney said: Към Fidor ли? Каква такса ти взеха за превод? на мен ми взеха 40лв за превод към Швейцарската.. Kraken --> DSK и Kraken --> Icard SEPA преводи. 9 цента на превод в евро. Alexleo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veznata Posted October 26, 2021 Report Share Posted October 26, 2021 до 5-10К БГ лева минават. въпроса е до колко могат да минат маскимум от Кракен и Бинанс към ДСК, ПИБ и Пощенска? включвам и опцията след това да ти затворят сметката. ако някой е пробвал голяма сума да пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pete Posted October 28, 2021 Report Share Posted October 28, 2021 Здравейте, някой ползвал ли е дебитна карта Master Card на Wirex? Гледам предлагат подобни услуги като Бинанса ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzveto99 Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 На 28.10.2021 г. at 9:59, Pete написа: Здравейте, някой ползвал ли е дебитна карта Master Card на Wirex? Гледам предлагат подобни услуги като Бинанса ... Бягай далече от тези изманици Wirex ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivar Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 Битстамп към ЦКБ отказан превод! vamp111 and Wabi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted November 5, 2021 Report Share Posted November 5, 2021 Полезна статия, добре е обяснено. Ако човек има много сделки ще трябва за всяка поотделно да си сметне нещата, но за 2-3 предполагам ще е по-лесно да тегли чертата на общата сума и да си плати на нея данъка. https://nra.bg/wps/portal/nra/taxes/godishen-danak-varhu-dohdite/virtualni-valuti vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMilev Posted November 11, 2021 Report Share Posted November 11, 2021 Имам няколко въпроса понеже съм нов в сферата: 1- Отскоро тегля от бинанс към райфайзен като използвам инстант трансфера към банкова карта виза и парите идват за няколко секунди, могат ли да ми блокират сметката така 2- Ако ми блокират и закрият сметката губя ли парите вътре или имам някакво известие и време в което да си изтегля парите преди да ми закрият сметката 3- Както тегля сега към сметката за секунди ако веднага ги прехвърлям от едната банка в която ги получавам към друга моя сметка в друга банка не би трябвало да има някакви проблеми там с парите, нали така ? Извинявам се ако въпросите ви с струват глупави но не съм запознат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted November 12, 2021 Report Share Posted November 12, 2021 23 hours ago, MMilev said: Имам няколко въпроса понеже съм нов в сферата: 1- Отскоро тегля от бинанс към райфайзен като използвам инстант трансфера към банкова карта виза и парите идват за няколко секунди, могат ли да ми блокират сметката така 2- Ако ми блокират и закрият сметката губя ли парите вътре или имам някакво известие и време в което да си изтегля парите преди да ми закрият сметката 3- Както тегля сега към сметката за секунди ако веднага ги прехвърлям от едната банка в която ги получавам към друга моя сметка в друга банка не би трябвало да има някакви проблеми там с парите, нали така ? Извинявам се ако въпросите ви с струват глупави но не съм запознат Привет, ето моите знания по въпросите , както и въпроси от моя страна: 1 - какви такси ти взима за този тип трансфер и sepa instant ли се води? Ако банката се усети може да блокира, въпрос дали ще се усетят. 2. Няма да ти задържат парите, по-скоро ти казват да си ги прехвърлиш в друга банка в някакъв срок (или ги теглиш кеш) и след това вече не си им клиент. 3.Ако успееш толкова бързо да ги прехвърлиш към друга банка, то 2-рата банка ще вижда превод между 2 твои сметки в различни банки, но първата банка евентуално може да се усети от къде са дошли парите. Не са глупави въпросите, имат логика и щом преводите ти минават толкова бързо значи има и бърз работещ вариант в момента, което е супер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMilev Posted November 12, 2021 Report Share Posted November 12, 2021 Преди 2 часа, Wabi написа: Привет, ето моите знания по въпросите , както и въпроси от моя страна: 1 - какви такси ти взима за този тип трансфер и sepa instant ли се води? Ако банката се усети може да блокира, въпрос дали ще се усетят. 2. Няма да ти задържат парите, по-скоро ти казват да си ги прехвърлиш в друга банка в някакъв срок (или ги теглиш кеш) и след това вече не си им клиент. 3.Ако успееш толкова бързо да ги прехвърлиш към друга банка, то 2-рата банка ще вижда превод между 2 твои сметки в различни банки, но първата банка евентуално може да се усети от къде са дошли парите. Не са глупави въпросите, имат логика и щом преводите ти минават толкова бързо значи има и бърз работещ вариант в момента, което е супер Ами таксата е 1%, води се инстант виза трансфер, този вид трансфер ми излиза само като тегля в евро, като не тегля суми над 800-900 еро на няколко дена Wabi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olivar Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 Bitcoin.de към Icard отказан превод! vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 16, 2021 Report Share Posted November 16, 2021 Icard получиха банков лиценз тази година, може да забравите да ги ползвате, блокираха ми 75 сметки с карти при тях olivar and ivan 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pink Hippie Posted November 21, 2021 Report Share Posted November 21, 2021 Добър ден на всички. Имам направена регистрация, потвърдена в Coinbase и Coinbase Pro. Направил съм SEPA TRANSFER от райфайзен банкова сметка на международна дебитна карта. Искам да кеширам малко пари от Coinbase, withdraw към Райфайзен. Направих проба на 20 евро, транзакцията е успешна и всичко, но вече от 15ти Ноември не виждам постъпление в Райфайзен. Защо така, започвам да се отчайвам, имам още пари, които искам да изтегля от Coinbase, но не знам как. - Дали защото сметкат в Райфазен е в левове, а искам да вкарам Евро, много Ви моля за помощ. Писах до Coinbasе, имам получен номер на транзакцията, но нищо. Помогнете ми хора, че направо не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 22, 2021 Report Share Posted November 22, 2021 @Pink Hippie по-добре продавай през БГ чейдножве като Altcoins.bg към Българските банки рядко приемат преводи от борси, водят ги пари с неясен произход, дори може да ти блокират сметката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pink Hippie Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 На 22.11.2021 г. at 2:11, vamp111 написа: @Pink Hippie по-добре продавай през БГ чейдножве като Altcoins.bg към Българските банки рядко приемат преводи от борси, водят ги пари с неясен произход, дори може да ти блокират сметката. Пробвах 20 лева от Coinbse към PayPal към Райфайзен и стана, да пробвам ли с по-големите суми? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted November 30, 2021 Report Share Posted November 30, 2021 Преди 3 часа, Pink Hippie написа: Пробвах 20 лева от Coinbse към PayPal към Райфайзен и стана, да пробвам ли с по-големите суми? пробваш, докато спре да става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pink Hippie Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 На 30.11.2021 г. at 16:38, vamp111 написа: пробваш, докато спре да става Има ли такъв вариант? Да почне да не става накрая? Аз 2 трансфера през 5 дена пробвах Coinbase > Reiffeizen и парите никъде ник'ви. Минаха седмица-две, та отворих ticket със запитване към Койнбейз. В крайна сметка отговориха и върнаха парите обратно в борсата, но ме съветват да уточна положението с банката, която ползвам. Все пак кажете моля Ви експертното си мнение? PayPal > Райфайзен. Ще ме резнат ли накрая? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wabi Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 от ПейПал би трябвало да стане, но директно от борса към банка в бг е тегаво като цяло. Ще мине днес, ще мине 2-ри път и накрая тц. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pink Hippie Posted December 11, 2021 Report Share Posted December 11, 2021 Преди 1 час, Wabi написа: от ПейПал би трябвало да стане, но директно от борса към банка в бг е тегаво като цяло. Ще мине днес, ще мине 2-ри път и накрая тц. Добре, много мерси за включването. Както споменах Coinbase (обикновен) > PayPal payment method transfer (чрез дебитна Виза карта) > Райфайзен > сумата, която прехвърлих 40 лева си беше преведена след 5 работни дена. Както си и пишеше в PayPal дашборда. Просто беше хубаво да знам, че имам как да ги осребря, защото само трупам в Coinbase, разбира се не безмислено, има файда, но липсата на проверка, че мога да ги изкарам оттам ме притесняваше малко. Надявам се PayPal > Райфайзен, докато поне не ги изцяло приобщат към другата банка няма да има проблеми. И тъй, супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 15, 2021 Report Share Posted December 15, 2021 Райфайзен към Кракен (Фидор), отказан! olivar 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriptogruh Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 On 11/16/2021 at 10:24 AM, vamp111 said: Icard получиха банков лиценз тази година, може да забравите да ги ползвате, блокираха ми 75 сметки с карти при тях Това е новина! На мен преди около 2 седмици ми спряха трансфер от Кракен и поискаха обяснение. Дадох им скрийшот от Кракен, след това го пуснаха. И след това още 2 трансфера, без даже да ме питат. Може ли повече инфо какво и как са ти блокирали? А и това за банковия лиценз не го виждам на сайта им, там си седи EMI, някакъв линк имаш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted December 17, 2021 Report Share Posted December 17, 2021 @pastet89 познавам Христо Георгиев (собственик на Icard, Ipay, LeoPay, TransCard) и дъщеря му Ивелина, както и началника на сигурността им Ангел. По достоверни източници нямам! за Банковия лиценз търси в нета сигурно има статии, на мен ми затвориха 75 акаунта, като свързани, въпреки, че всички бяха на различни лица, но пък една фирма имам трансфери от 2000 евро до 400 000, от 2016-та насам съм ги ползвал, пуснах 2х 10 000евро и там ги спряха, освободиха ми ги, но ми закриха сметките друго нямам какво да кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts