BruT Posted June 30, 2021 Report Share Posted June 30, 2021 Привет, до скоро си пращах пари в сметката от Binance но днес нещата се промениха всички преводи ми бяха отказани, та въпроса ми е през iCard дали ще се случат нещата или ДСК ще ми блокира и iCard? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 skd Posted June 30, 2021 Report Share Posted June 30, 2021 Тия са пълни нещастници. Само български банки може да се държат по този ретрограден и unfriendly начин. Ако въобще можем да ги наречем "български". Както винаги, сме някъде далеч от съвременните концепции. Да не говорим, че се държат супер нагло и от позиция на силата по много други въпроси. Щели да блокират. Блокирайте ги и вие тях тогава и да си гледат работата. Накрая може да останат да работят само с пенсионери по дебитни карти. Не са единствените на света. vamp111 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vamp111 Posted July 1, 2021 Report Share Posted July 1, 2021 Преди 12 часа, BruT написа: Привет, до скоро си пращах пари в сметката от Binance но днес нещата се промениха всички преводи ми бяха отказани, та въпроса ми е през iCard дали ще се случат нещата или ДСК ще ми блокира и iCard? от борсата към ICARD вече искат произход на средства (според сумата, не винаги) защото ICARD кандидатстваха за банков лиценз (към края на годината ще го получат) от ICARD към DSK няма проблем skd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
BruT
Привет, до скоро си пращах пари в сметката от Binance но днес нещата се промениха всички преводи ми бяха отказани, та въпроса ми е през iCard дали ще се случат нещата или ДСК ще ми блокира и iCard?
2 answers to this question
Recommended Posts