Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

ДСК, iCard и Binance

BruT
 Share

Question

Привет, до скоро си пращах пари в сметката от Binance но днес нещата се промениха всички преводи ми бяха отказани, та въпроса ми е през iCard дали ще се случат нещата или ДСК ще ми блокира и iCard?

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Тия са пълни нещастници. Само български банки може да се държат по този ретрограден и unfriendly начин. Ако въобще можем да ги наречем "български". Както винаги, сме някъде далеч от съвременните концепции. Да не говорим, че се държат супер нагло и от позиция на силата по много други въпроси. Щели да блокират. Блокирайте ги и вие тях тогава и да си гледат работата. Накрая може да останат да работят само с пенсионери по дебитни карти. Не са единствените на света.

• 0
Преди 12 часа, BruT написа:

Привет, до скоро си пращах пари в сметката от Binance но днес нещата се промениха всички преводи ми бяха отказани, та въпроса ми е през iCard дали ще се случат нещата или ДСК ще ми блокира и iCard?

от борсата към ICARD вече искат произход на средства (според сумата, не винаги) защото ICARD кандидатстваха за банков лиценз (към края на годината ще го получат) 

от ICARD към DSK няма проблем

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...