Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Как мога да намеря най-евтините коини в binance

alek200
 Share

Question

Здравейте,

Направих безрайно много опити да намеря в гугъл как да разбера кои са най-евтините коини в момента (говорим за най-най дето са с по 7-8 нули)

Никъде нищо не ми излиза искам да си купя от binance но не намирам начин да намеря там най-евтините.

Може ли някаква помощ да ми окажете.

Искам да инвестирам от рано не като се стигне до 0.1 и вече няма смисъл.

Поздрави и благодаря!

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Преди 2 часа, vamp111 написа:

https://www.binance.com/bg/markets

кликваш в/у цена и ще ти ги сортира от най-евтините :rolleyes:

Щом питам във форума смяташ ли, че не съм пробвал там иска някакви други валути за плащане не дава директно с евро

WIN/BNB 0,00000133/ $0,00

Ето пример това първото иска някакво си BNB не може с евро да се купи.

Аз искам възможно най-евтината валута да си купя с евро.

Може ли да ми помогнете?

• 0
Преди 2 часа, batibon написа:

Това е като да чуеш че цената на арпаджика ще се вдига...и почваш да купуваш най-евтиния... ама дали става за сеене, лют ли е, воднист ли е и какво ще излезе от него няма значение...

Четене Алек 200, четене...

...попрочети примерно това, обяснено е на достъпен език - https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9762.0      -btw

Здравейте, Благодаря достатъчно съм се запознал знам какво правя просто не може да се ориентирам в binance до сега съм ползвал други платформи и не мога да намеря най-евтините шит токени за да си купя.

Ти мен не ме учи какво да купувам и гледа. Ако беше забогатял от биткойни надали щеше да си губиш времето в този форум.

Задал съм конкретен въпрос и търся конкретен отговор нямам излишно време за губене!

• 0

Алек, или каквото си там...тук не е кръчма да извадиш смачканите пет лева и да кажеш дай ми тва и тва... и то веднага...

След като си много чел и имаш опит няма да ти казвам че това са валутни двойки за търгуване, няма и да ти казвам че се натиска на fiat  и се избира оттам... ама май нулите ще са ти малко...Оправи си езика щото си пътника Джон...

преди 19 минути, alek200 написа:

Здравейте, Благодаря достатъчно съм се запознал знам какво правя просто не може да се ориентирам в binance до сега съм ползвал други платформи и не мога да намеря най-евтините шит токени за да си купя.

Ти мен не ме учи какво да купувам и гледа. Ако беше забогатял от биткойни надали щеше да си губиш времето в този форум.

Задал съм конкретен въпрос и търся конкретен отговор нямам излишно време за губене!

• 0
Преди 10 часа, alek200 написа:

Щом питам във форума смяташ ли, че не съм пробвал там иска някакви други валути за плащане не дава директно с евро

WIN/BNB 0,00000133/ $0,00

Ето пример това първото иска някакво си BNB не може с евро да се купи.

Аз искам възможно най-евтината валута да си купя с евро.

Може ли да ми помогнете?

на същото място селектираш първо SPOT после под него където пише FIAT (ALL) селектираш ЕВРО

• -1

Това е като да чуеш че цената на арпаджика ще се вдига...и почваш да купуваш най-евтиния... ама дали става за сеене, лют ли е, воднист ли е и какво ще излезе от него няма значение...

Четене Алек 200, четене...

...попрочети примерно това, обяснено е на достъпен език - https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9762.0      -btw

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...