alek200 Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 Здравейте, Направих безрайно много опити да намеря в гугъл как да разбера кои са най-евтините коини в момента (говорим за най-най дето са с по 7-8 нули) Никъде нищо не ми излиза искам да си купя от binance но не намирам начин да намеря там най-евтините. Може ли някаква помощ да ми окажете. Искам да инвестирам от рано не като се стигне до 0.1 и вече няма смисъл. Поздрави и благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alek200 Posted October 21, 2021 Author Report Share Posted October 21, 2021 Преди 2 часа, vamp111 написа: https://www.binance.com/bg/markets кликваш в/у цена и ще ти ги сортира от най-евтините Щом питам във форума смяташ ли, че не съм пробвал там иска някакви други валути за плащане не дава директно с евро WIN/BNB 0,00000133/ $0,00 Ето пример това първото иска някакво си BNB не може с евро да се купи. Аз искам възможно най-евтината валута да си купя с евро. Може ли да ми помогнете? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alek200 Posted October 21, 2021 Author Report Share Posted October 21, 2021 Преди 2 часа, batibon написа: Това е като да чуеш че цената на арпаджика ще се вдига...и почваш да купуваш най-евтиния... ама дали става за сеене, лют ли е, воднист ли е и какво ще излезе от него няма значение... Четене Алек 200, четене... ...попрочети примерно това, обяснено е на достъпен език - https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9762.0 -btw Здравейте, Благодаря достатъчно съм се запознал знам какво правя просто не може да се ориентирам в binance до сега съм ползвал други платформи и не мога да намеря най-евтините шит токени за да си купя. Ти мен не ме учи какво да купувам и гледа. Ако беше забогатял от биткойни надали щеше да си губиш времето в този форум. Задал съм конкретен въпрос и търся конкретен отговор нямам излишно време за губене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 batibon Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 Алек, или каквото си там...тук не е кръчма да извадиш смачканите пет лева и да кажеш дай ми тва и тва... и то веднага... След като си много чел и имаш опит няма да ти казвам че това са валутни двойки за търгуване, няма и да ти казвам че се натиска на fiat и се избира оттам... ама май нулите ще са ти малко...Оправи си езика щото си пътника Джон... преди 19 минути, alek200 написа: Здравейте, Благодаря достатъчно съм се запознал знам какво правя просто не може да се ориентирам в binance до сега съм ползвал други платформи и не мога да намеря най-евтините шит токени за да си купя. Ти мен не ме учи какво да купувам и гледа. Ако беше забогатял от биткойни надали щеше да си губиш времето в този форум. Задал съм конкретен въпрос и търся конкретен отговор нямам излишно време за губене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vamp111 Posted October 22, 2021 Report Share Posted October 22, 2021 Преди 10 часа, alek200 написа: Щом питам във форума смяташ ли, че не съм пробвал там иска някакви други валути за плащане не дава директно с евро WIN/BNB 0,00000133/ $0,00 Ето пример това първото иска някакво си BNB не може с евро да се купи. Аз искам възможно най-евтината валута да си купя с евро. Може ли да ми помогнете? на същото място селектираш първо SPOT после под него където пише FIAT (ALL) селектираш ЕВРО Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-1 vamp111 Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 https://www.binance.com/bg/markets кликваш в/у цена и ще ти ги сортира от най-евтините alek200 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-1 batibon Posted October 21, 2021 Report Share Posted October 21, 2021 Това е като да чуеш че цената на арпаджика ще се вдига...и почваш да купуваш най-евтиния... ама дали става за сеене, лют ли е, воднист ли е и какво ще излезе от него няма значение... Четене Алек 200, четене... ...попрочети примерно това, обяснено е на достъпен език - https://pickup-project.net/forum/index.php?topic=9762.0 -btw alek200 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
alek200
Здравейте,
Направих безрайно много опити да намеря в гугъл как да разбера кои са най-евтините коини в момента (говорим за най-най дето са с по 7-8 нули)
Никъде нищо не ми излиза искам да си купя от binance но не намирам начин да намеря там най-евтините.
Може ли някаква помощ да ми окажете.
Искам да инвестирам от рано не като се стигне до 0.1 и вече няма смисъл.
Поздрави и благодаря!
6 answers to this question
Recommended Posts