Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Теглене от бинанс към виза карта

MMilev
 Share

Question

Имам няколко въпроса понеже съм нов в сферата:
1- Отскоро тегля от бинанс към райфайзен като използвам инстант трансфера към банкова карта виза на райфайзен и парите идват за няколко секунди, могат ли да ми блокират сметката така
2- Ако ми блокират  и закрият сметката губя ли парите вътре или имам някакво известие и време в което да си изтегля парите преди да ми закрият сметката
3- Както тегля сега към сметката за секунди ако веднага ги прехвърлям от едната банка в която ги получавам към друга моя сметка в друга банка не би трябвало да има някакви проблеми там с парите, нали така ? Извинявам се ако въпросите ви с струват глупави но не съм запознат.

1 answer to this question

Recommended Posts

• 0
Guest Гост

Всяка банка може да ти блокира сметката по каквато си поиска причина по всяко време ако пожелае. След като написах предното изречение сега ще отбележа, че това се случва твърде рядко и то с хора които правят нещо което ще навреди на банката. Ето практичните отговори на въпросите ти.

1. Не.

2. Не ги губиш.

3. Безсмислено е това действие.

С оглед на въпросите, подозирам че работиш с малки суми - дву и три цифрени. За такива суми не се напрягай да мислиш какво ще стане ако това, ако онова, никой не им обръща внимание.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...