tsbratanov Posted January 8, 2022 Report Share Posted January 8, 2022 Здравейте на всички! Вече цяла седмица имам усещането, че съм в паралелна реалност! Реших от любопитство да видя какъв е светът на криптовалутите и в момента се чуватвам като участник в някаква нелепа постановка ала Биг Брадър. Заседнал съм на етап избор на Уолет - първо ми опъваха нервите от бАЙНЪНС, а сега - от кОЙНБЕЙС - какви ли не въртели за верификация на акаунта - то банкови извлечения, справки за кредитни карти (естествено това им го отказах!!!). Не ми приемат нито паспорт, нито фактура от (ПейПал!) - нищо! Обяснение - няма. Форма за обратна връзка - няма. Човек не знае - да не би причината да е, че някъде данните са на кирилица?! Казва ли ти някой?! По всичко личи, че интересът ми към криптото ще изсъхне още в зародиш. Сблъсквал ли се е някой от вас с подобно шоу. Интересно ако сте потвърдили искания от тези хубостници адрес на живеене?! - как са се справили от сметката за ток, където той е на български? P.S. Имам чувството че зад всички тях стои един и същи човек - с офис на кораб в някое южно море. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinSpam Posted January 18, 2022 Report Share Posted January 18, 2022 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts