Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн новини от света

Recommended Posts

разбира се аз не харесвам Бари Силбърт, още повече и идеята, някой друг да е собственик на биткойните ми, но тази реклама на грейскейл, която не е анти злато а просто отваря очите на динозаврите ми допадна

https://dropgold.com/?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=DropGold

биткойн in mining death spiral :lol::D

D-VBg7SXsAE7_3Y.jpg

още едно твърдо доказателство, че шиткойн ентусиастите се опитват да изфабрикуват или извъртят информация по всякакъв начин, само за да заблудят хората, че биткойн умира, а техния шиткойн е бтк 2.0

1 ва точка е много вярна, мисля, че всеки го знае. Така че всеки сам да си прави сметка за себе си и да внимава с това как си играе на ролетка със сатошитата си.

Друго интересно ми е всички тези NoCoiner-и как ще се чувстват когато влезне etf и централните банки започнат да държат резерви в BTC.... и тези които го заклеймяват от когато е бил под 1к$. Дали една част от тях няма да се пречупят като го видят на 100к$... дали някой от тях някога ще си признае, че си е купил :) 

https://www.blockchain.com/charts/hash-rate?timespan=all

бтк хапрейт, биткойн се развива, в/у него се строи, инфраструктура, хоратя работят, развиват бизнеси, иновации, технологии

погледнете Дек. 2017-та, погледнете къде се намираме сега, обяснете ми, как точно умира биткойн, бавно мъчително...

едни и същи глупости, биткойн не е анонимен, биткойн майнинга е централизиран, биткойн борсовата търговията е централизирана, биткойн транзакциите са бавни, биткойн транзакциите са скъпи... и ако си изгубиш частния ключ си губиш биткойните !??!