Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн новини от света

Recommended Posts

Преди 3 часа, Pistolero написа:

верно махнали графата с лимитите (и прогреса и оставащите).... тцтцтц ....разочаровах се .... ама сигурно е заради лондърите.... ама и не ме кефи...

Е то имаше някъде обяснение, че вече няма лимит ама може и да те проверят

Преди 19 часа, Pistolero написа:

Добре, ти пробвал ли си, щото този текст е идентичен и за персоналните акаунти (просто се застраховат от законодателството)... Като пример: моя акаунт го бяха локнали за скрийнинг... и ми искаха разпечатка за "входящите трансакции към 3-тата страна" и всичките ми бяха към Койнбейз и бая се бях притеснил... и ги увъртах (ама не стана)... и накрая им ги пратих (разпечатката от КБ) и ВЕДНАГА ми ънлокнаха акаунта, даже ми увеличиха и лимитите....

че затова, когато реферала е минал скрийнинга, един вид той те препоръчва.... негативното е само че и те са задължени да изпращат информация за даден юзър и оборотите им (ако ги поискат) като всички ЕУ банки (по същия закон)...

Разсъждаваш в много грешна посока. Това за реферала няма нищо общо. Това не е някаква пирамида, в която да има значение кой те е препоръчал. Законите са такива, че те са длъжни да проучат и да познават всеки от клиентите си (модерното KYC and AML). Когато си физическо лице, нещата минават много лесно. Ако обаче си юридическо лице, нещата не се получават по този начин. Нас не ни интересува какво декларират, чисти сме отвсякъде, само че не искат да имат нищо общо с крипто търговци, както и 99.9% от банките по света. И да, пробвал съм, още когато се брояха на пръстите на едната ръка хората в България, които бяха чували за револют.

EIuQq4xXUAAC4kI.jpg

9.3% от ново изкопаните койни се изкупуват от CashApp юзърите през последното тримесечие. САЩ са най-големия пазар, представете си хайпа при следващия булрън, с два клика си купуваш БТК, без банки и прочие

преди 36 минути, vamp111 написа:

EIuQq4xXUAAC4kI.jpg

9.3% от ново изкопаните койни се изкупуват от CashApp юзърите през последното тримесечие. САЩ са най-големия пазар, представете си хайпа при следващия булрън, с два клика си купуваш БТК, без банки и прочие

Как ще стане без банка?

за съжаление cashapp e заключен за EU, за да си го свалиш и да видиш сам

апликацията ти е на телефона, вързана ти е банкова карта към нея, както примерно за ейпълстор ти трябва

пращаш пари без такса, купуваш биткойн и т.н.

преди 45 минути, vamp111 написа:

за съжаление cashapp e заключен за EU, за да си го свалиш и да видиш сам

апликацията ти е на телефона, вързана ти е банкова карта към нея, както примерно за ейпълстор ти трябва

пращаш пари без такса, купуваш биткойн и т.н.

Купуваш истински биткойн предполагам и можеш да си го пратиш в уолет? Дали има тенденция да дойде и към Европа? Само  сащ ли го ползват?

Преди 1 час, rippleche написа:

Купуваш истински биткойн предполагам и можеш да си го пратиш в уолет? Дали има тенденция да дойде и към Европа? Само  сащ ли го ползват?