Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн новини от света

Recommended Posts

Много е добър сериала, края на 4 ти последен сезон малко ме разочарова, но сериал е от най добрите правен някога. Както вамп казва по горе, да допълня и от политическият световен живот. 

Поредният фъд от тоя каун Peter Schiff, само се чуди как да плюе по крипто, че му краде клиентите :D

Кога тоя е казал, че крип потъва идва адския брутален bull run, а имаше негово изказване преди 2 седмици...

Това немисля, че е толкова фъд(най-вероятно това е целял) а по скоро реклама на биткойна.

Само не знам тези 180к последователи, каква част от тях нямат биткойни.... дано са повече за да достига рекламата до повече хора...

Утре започва тазгодишната сесия на Световния икономически форум в Давос. Юбилейно издание, честита 50-та годишнина на най-големите душмани в света. С нетърпение очаквам да науча за какви ли криминални дейности сме ползвали криптовалутите през 2019-та и какво ни чака през новото десетилетие. От името на партията и правителството, Наздраве!

@batibon да и това също.. комунизъм зле, капитализъм зле, освен да си таймлокна кесията и да се замразя, после някой да ме събуди в бъдещето, когато ще сме колонизирали Марс.. ама така обичам природата, зеленинка, дървета, пък там гледам по снимки голяма пустиня било, сигурно за това хората не са толкова ентусиазирани...

On 1/19/2020 at 1:16 PM, ivan said:

Много е добър сериала, края на 4 ти последен сезон малко ме разочарова, но сериал е от най добрите правен някога. Както вамп казва по горе, да допълня и от политическият световен живот. 

От втори сезон стана 90% дрога и халюцинации. И ме отказаха.