Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн новини от света

Recommended Posts

за тези дето си мислят, че са закъснели, от БГ митници още живеят в пещерите, цитираха ми статия от 2018-та, че криптовалутите не са платежно средство и никога няма да бъдат и не е възможно да съм платил с биткойн.... 

а аз си платих анорака с Liquid (още по-сложно за обяснение) понеже в момента експериментирам с него и добре, че пише цена в долари, та сега ще умуват как е възможно да ми го освободят, понеже вероятно е удара на живота им да хванат за $20 дреха....  :lol: пещерняци..

unnamed1.jpg

unnamed2.jpg

малко се контузих предната седмица и не ми беше до форуми и прочее, отгоре-отгоре следях нещата :unsure:

но идвам с добри новини https://www.coindesk.com/nyag-court-bitfinex-loan

Ehbvc1nUwAIc20q?format=jpg&name=900x900

iFinex обжалваха, обжалваха, обжалваха обжалването, предложението им беше отказано.

>> iFinex просрочиха представянето на документите

като игнорираш проблема той няма да изчезне или да се реши.

Време е NYAG и SEC да запретват ръкави B)

Eatnhh4XYAIJqkK.thumb.jpg.796e8cb00a5074474da8fd86d28c91fd.jpg

Преди 1 час, vamp111 написа:

виждал съм клипчета как Андреас влиза на Биткойн среща в Лондон, разхожда се из хората и никой не го познава... циркулираше из нета преди

Аз го знам като част от светата троица в биткойн религията, затова ми  е странно ...

Преди 20 часа, Facira написа:

малко се контузих предната седмица и не ми беше до форуми и прочее, отгоре-отгоре следях нещата :unsure:

но идвам с добри новини https://www.coindesk.com/nyag-court-bitfinex-loan

Ehbvc1nUwAIc20q?format=jpg&name=900x900

iFinex обжалваха, обжалваха, обжалваха обжалването, предложението им беше отказано.

>> iFinex просрочиха представянето на документите

като игнорираш проблема той няма да изчезне или да се реши.

Време е NYAG и SEC да запретват ръкави B)

Eatnhh4XYAIJqkK.thumb.jpg.796e8cb00a5074474da8fd86d28c91fd.jpg

EhgIWgKUcAAnOTa?format=jpg&name=900x900

всичко това, ще започне и приключи с много ама много болка

братле, Тръмп печели на 3-ти Ноември с 300 и NYAG отива в канала, не веднъж той самия го каза, това е най-корумпираната палка на закона във целите Щати, дето демократите го ползват за постигане на целите си

само напиши в гугал заедно двете думички TRUMP и NYAG (или OAG) и виж какви статии ще ти излязат, тези са от първите дето ще им кажат бай-бай

надяваш се на евтин биткойн твърде много

защо виждаш проблема единствено в корумпираните NYAG, а отказваш да видиш манипулациите, които се случват посредством Тетър, гръбнака на пазара.

i2g0OpK.jpg

според главният съветник на Bitfinex не е честно да се искат редовни регулирани одити на стейбълкойните и крипто борсите занимаващи с милиарди $ и всякакви документи свързани с тях, с две думи, нулева прозрачност.

и трябва да продължаваме да вярваме на думите им, но без никаква прозрачност?

значи може да хейтим фиата, корпорациите и корумпираните инструменти на закона, които действат манипулативно, но щом крипто обществото го прави си затваряме очите?

EhfHMgTVoAEM9pd?format=jpg&name=small

giphy.gif

Защо на конвенционалните пазари да е "легално" да се случват тия манипулации и всички мега богати да стават още по-богати, а ние тук с нашето скромно крипто да трябва да се борим срещу единственото оръжие дето ни дава някакъв левъридж в тази война срещу неравенството ?

Не ти ли е писнало да си възпитан, да се храниш с нож и вилица, да се държиш добре с хората и всичко това само защото си беден ?