Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн новини от света

Recommended Posts

Преди 20 часа, Facira написа:

четох и аз днес по-рано... ами 3 години са си сериозен период от време

малко трудно ще мине "аз не знаех, г-н съдия"

дано му издействат лека присъда, доколкото е възможно...

дано му предложат сделка, да си плати и да се прибира, няма значение знаел ли е или не, не съм аз тук никой, че да го съдя

колкото са успели да спрат наркотиците и миграцията.... толкова и прането на пари...

затова просто не трябва да има долари евро и тн... а само един биткойн с много сайдчейни

преди 1 минута, ivan написа:

колкото са успели да спрат наркотиците и миграцията.... толкова и прането на пари...

затова просто не трябва да има долари евро и тн... а само един биткойн с много сайдчейни

не знам кой малоумен си е помислил, че DeFi е нещо повече от едно голямо понзи, а сетих се... в тия фейсбук груби админите се изживяват и разни други шилъри зарибяват нубовете по постовете...

Към момента си е само скам... но след време може и да излезе някое истинско децентралзирано пространство в което да могат да се обменят тоукани. Просто още няма платформа върху, която да може да се реализира - децентрализирано...

make no mistake, Мекс беше най-големия враг на Финекс, ако мислите, че е лошо, това което се случва, сори не сте разбрали достатъчно.

1-во Артур е милиардер, ще се бори в съда с години, 2-ро Боговете на Финекс вече са събудени 

на Тръмп короната е планиран ход ако питаш мен, даже в момента може да наблюдаваш на живо 2 самолета  Boeing E6-B Mercury (гугал да видиш какво означава това)

2-рата фаза вече се случва, а в някой страни още 1-вата не е отминала

Преди 1 час, vamp111 написа:

make no mistake, Мекс беше най-големия враг на Финекс, ако мислите, че е лошо, това което се случва, сори не сте разбрали достатъчно.

1-во Артур е милиардер, ще се бори в съда с години, 2-ро Боговете на Финекс вече са събудени 

Според мен по-скоро бинанс са по-голям конкурент.... Но е интересно какво ще стане с тях за напред...

финекса и те са милиардери и в долари и в тетъри, но тетърите определено са им повече :lol:

тетър, декември 2020та, краен срок :ph34r:

за втора фаза Вамп е прав, погледни Австралия, Испания, Франция, Англия, Германия, Канада... скоро ще са под домашен арест...

и за короната на Тръмп също, представи си човек, който е с всичкия си и напълно осъзнат и е президент на САЩ.. няма да сподели публично, че се е заразил от телевируса, освен ако няма задни мисли, използвайки ситуацията.

Тръмп играе шах, както обичам да обяснявам на хора, които не разбират действията му, Тръмп е абсолютно наясно с игрите на #deepstate и играе играта много добре.

не само че симпатизирам ами и съм тайно влюбен в него.

няма как да съм против човек, който иска да оправи света и изкара човечеството от тиранията на задкулисието от социопати, световният елит

Boeing E6-B Mercury

https://fas.org/nuke/guide/usa/c3i/e-6.htm

" Primary Function  -   Airborne command post for fleet ballistic missile submarines "

Преди 1 час, ivan написа:

Според мен по-скоро бинанс са по-голям конкурент.... Но е интересно какво ще стане с тях за напред...

Бинанс работят с Финекс, Битмекс не.

изобщо не визирам конкуренция във вид на обем, потребители, печалба

2 hours ago, rippleche said:

@vamp111 @ivan @Facira Интересни мнения. 

Boeing E6-B Mercury не го разбрах това Вамп.

Facira да разбирам, че.симпатизираш на Тръмп?

Не знам защо ама смятам, че ще спечели без напрежение изборите.

Тръмп вдигна доходите на американците като никой друг. Вярно, че почти всички медии са срещу него и се мъчат да го изкарат пълен ненормалник, но се надявам американците да не са чак толкова тъпи да им се вържат.

tramp.jpg

@Гари питаш ли ме как се чувствам, като заговоря за политика и кажа, че Тръмп е най-добрия президент, който Американците са имали след JFK и колкото и да се обосновавам, хората ме гледат изумено, просто масата вярва на MSM  

36 minutes ago, vamp111 said:

@Гари питаш ли ме как се чувствам, като заговоря за политика и кажа, че Тръмп е най-добрия президент, който Американците са имали след JFK и колкото и да се обосновавам, хората ме гледат изумено, просто масата вярва на MSM  

За съжаление си прав.

Преди 2 часа, vamp111 написа:

дам... а като тръгна да обяснявам, че новият световен ред, който световният елит искат да наложат е световно правителство, армия, световна банка и валута която всички ще използват защото ще са чипирани и ме възприемат леко несериозно... не знам защо :blink:

btw

(нагласен е, но пък идеята му не е лоша)

EjVKHJvX0AEYaCO?format=jpg&name=medium

Аз пък не ви разбирам... доводите ви не ги одобрявам... все едно Бойко както вика аз вдигнах двойно заплатата... та той влезна  по време на кризата и хвана растежа на ЕУ и света просто и затова имаше в България растеж. А не че е бил той, и БСПто да беше пак щеше да има растеж и пак щеше да се построи тракия.

Не Тръмп е този, който е вдигнал последните години доходите на американците а просто световният икономически подем 2014-219, който е цикличен нагоре надолу....който и да беше пак щеше да стане това.

Тръмп не е тъп заради това че замете с дрон военноначалник или че е искал да утрепе и Асад, или че натиска всички в Нато да плащат повече и Мексико, Китай и тн... Това са правилни подходи.  Може би и друг щеше да го направи може би не. Но той го прави не защото е умен а защото е тъпа горила и се бие в гърдите.

Тъпак е защото е глупав има ниско IQ за този пост на страната си(може би под средното 100)... Има някакви бизнеси по стечение на обстоятелства...които май и преди да стане президент са започнали да залязват.... а от къде ги има просто нахакан нагъл и в правилно време и момент. Има екип от хора, които мислят стратегии... но тези стратегии са все в посока как да остане на власт по-дълго и пазара на акции да расте защото инвестира в него и има инвестиции. Не виждам никаква разлика между него и Бойко един дол дренки са.

Проблема е че умните хора винаги са по-дипломатично, което е в техен ущърб. Ако тези действия бяха направени от човек с повече мозък и нахакан достатъчно за да може да тропне и да каже писна ми от Китай да ги натикаме назад, щеше да е много по-добре.

Нещата които Тръмп прави за мен са силно изпомпване на бъдещото на Америка с цел америка да покаже растеж в мандатите му. Тази политика както я води ще направи така нещата, че америка след още един мандат от него ще започне да залязва.

Байдън е едно изкуфяло старче... ама америка да си избира.. Това което ще се случи не мисля, че ще зависи до голяма степен от това кой ще изберат.