Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн новини от света

Recommended Posts

3 minutes ago, ivan said:

Да, за тях е нещо нормално.. но когато управляваш нещо, като тяхното тогава го кажи и ще има стойност, за сега просто е за сектор майтап.

пс. Казвам го за да не си извади някой грешно мнение и впечатление за нещата как се случват.

Докато не започнат да приемат вложения в крипто невярвам какво казват хората а какво правят ;)

Преди 8 часа, Sven Biorg написа:

@Facira на 3к или там до колкото мислиш, че ще се срине корна би ли напазарил стабилно или тотално си му набил хикса на бтц-то?

всичко под $3к е добра сделка, казвал съм го преди, казвам го и сега

не знам къде си ме видял да пиша, че се отказвам от бтц.

Преди 13 часа, Гари написа:

Би трябвало поне за нашата КТБ да си чувал. Не че там не вони на Гранд далавера, но депозитите до 198 000 лева бяха изплатени.

Да, всъщност прав си, някъде и аз бях чел, че са изплатили депозитите до 196 000 лв, колкото до другите над тази сума, мисля, че някой бизнесмени изкупуваха влогове на 50% дискаунт и пак, не съм запознат лично със случая, просто на каквото съм попаднал из нета.

Още октомври 2014 г. изплатиха всички депозити до 100 хил. евро. Изпразниха Гаранционния фонд, даже трябваше да му дадат заем от държавата, но всички депозити бяха изплатени.  Не съм чувал за случай в ЕС, където този ангажимент не е спазен.

преди 42 минути, Гари написа:

Още октомври 2014 г. изплатиха всички депозити до 100 хил. евро. Изпразниха Гаранционния фонд, даже трябваше да му дадат заем от държавата, но всички депозити бяха изплатени.  Не съм чувал за случай в ЕС, където този ангажимент не е спазен.

Искаш да кажеш, държавата ги изплати, тоест аз, ти и всички останали

п.с. извинявай, в последствие видях, че си споменал държавата... прочетох само до "изплатиха всички депозити до 100к" и спрях да се посмея

15 hours ago, Facira said:

всичко под $3к е добра сделка, казвал съм го преди, казвам го и сега

не знам къде си ме видял да пиша, че се отказвам от бтц.

Не съм, просто такова впечатление ми правят постовете ти, затова попитах.

6 hours ago, Facira said:

Искаш да кажеш, държавата ги изплати, тоест аз, ти и всички останали

п.с. извинявай, в последствие видях, че си споменал държавата... прочетох само до "изплатиха всички депозити до 100к" и спрях да се посмея

В тоя случай по изключение не се писа всичко на гърба на данъкоплатеца. Заемът от държавата за гаранционния фонд е вече изплатен. Контрата остана у банките, които плащат вноски в Гаранния фонд. Е, те вероятно са успели да прехвърлят тоя си разход върху кредитополучатели и депозанти, така че пак в крайна сметка обикновения човечец плаща за всичко.

Преди 1 час, vamp111 написа:

DBS, най-голямата частна търговска банка в Сингапур, стартира своя крипто / фиат борса!
https://www.dbs.com.sg/corporate/solutions/capital-markets/dbs-digital-exchange

Нещо са я скрили новината.... май е грешно предварително пусната. Но все пак май ще има такова нещо... освен ако не са ги хакнали.

Според мен пък САЩ и Китай както и други вече обмислят идеи какво и как да реагират когато биткойна стане световна международна валута. Вече стоят и разиграват най-различни планове.  И рано или късно Китай и сащ ще започнат да купуват правителствата им / централните им банки биткойни освен злато.

Това със забраните вече се изтърка... Ако китай го забрани повече китайци няма да могат да си купят... ако сащ го забрани ... ъъъъ то тва не виждам как те вече. Китайците имат но са съсредоточени в много малко хора.... или знам ли.

преди 7 минути, vamp111 написа:

аз само казвам да се приготвите с барут по борсите да купите дип-а :lol: 

То този дип вече и той се изтърка... Като гледам как пропаданията са все за малко, има много приготвени пари вече които стоят и чакат... А койни за разпродаване май няма. Пазарите тази седмица са надолу... Биткойна нагоре.... Нещо се изгуби корелацията.

В битфинекс стената/ордербука до 14к беше 2000 бтк, днес вече е 1400бтк, като стената е плавна и е без значение от това дали цената в момента, вчера или през час е 13500, 700, 600..

Което за мен показва че се стопяват тези които искат да продадат.

Пс. Няма общо със спуфи от 2017та