Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн новини от света

Recommended Posts

На 8.06.2021 г. at 9:28, vamp111 написа:

за тези, които са прочели, че Американските служби са хакнали биткойн портфейл, мисля, че от достатъчно време сте тук и наясно, че това няма как да стане

не мисля да отделям повече време на тази "новина" 

За жалост днеска финансист, образован човек ми писа, виждаш ли разбили са биткойна.... но той не приема биткойна и затова тази новина го радва... но все пак противниците запотскачаха, както беше казал преди много народ са тук заради цената, прекалено много....

Предполагам в следваща стъпка ще направят така, че държавният апарат да плаща, който иска част от заплатите в бтк,(което ще се прехвърли и в частният сектор) което ще покаже на света как една страна колкото и малка да e работи хем с долар хем с биткойни, което ще е модел за подражание и въвеждане в другите. И много широко разпространение на LN.

No one uses it.
Only computer nerds use it.
Only drug dealers use it.
Only gamblers use it.
Only a small percentage of the population uses it.
Only small companies use it.
Only small countries use it.

Преди 1 час, ivan написа:

Чакай, какво стана ама защо, защо ни изоставяте... защо така бързо, защо не го обсъдите с нас първо.... кой какво го притеснява :) 

Ще е жалко ако им кажат, че няма да им дадат милиарда долари, които чакат, ако не загърбят новото си начинание, това би довело до ала МЪСК изказване от Ел Президенте и пак червено дилдо :wacko:

1 hour ago, vamp111 said:

Ще е жалко ако им кажат, че няма да им дадат милиарда долари, които чакат, ако не загърбят новото си начинание, това би довело до ала МЪСК изказване от Ел Президенте и пак червено дилдо :wacko:

Разбира се, че това ще им кажат. Малка страна като Салвадор няма как да го направи. САЩ  ще я вкарат цялата в санкциите по Магнитски. Ще я обвинят, че става център за пране на престъпни пари, ще й отрежат всички финансови канали и край с идеята. Може би само държава като Швейцария има дупе за такова нещо. 

Не мисля, че ще видим Ел Салвадор се отказва от Биткойна защото IMF  ни предупреди, че ни спират парите и САЩ ще ни накажат. Това ще е толкова явно, че ще има голям отзвук за правата на нациите и диктуването от големите, че реномето ще им се срине много. Все пак трябва да стъпят на някаква правна рамка а едва ли някъде в договорите си имат не може да приемате биткойн, не че не могат да си измислят някоя точка форсмажор.... 

Едва ли обикновения потребител, ще разбере що за това е САЩ могат да си печатат пари на гърба на света... 

Но ще има червено ако стане. 

Определено не е спонтанно решение за биткойна. Мисля, че са вдигнали високо средният пръст и влизат all in в играта.

Мен лично, ей такива изхвърляния повече ме притесняват.

Това с вулкана може да излезе доста сериозно....

Ако след 6 месеца се окаже, че половината китайски майнъри са отишли там ще стане доста комично

преди 42 минути, vamp111 написа:

@Tzveto99 няма значение дали някой вярва или не, биткойн заплашва статуквото, ответна реакция ЩЕ има

Това си личи щом Лошите започнаха да говорят колко е вредно и лошо за простосмъртния съвременен роб :)

Мас медиите биват използвани да обслужват точно личния интерес на Учреждението. Елита, за който няма по-свята цел от тази да запази статуквото.

Мислиш ли,

че Садам Хюсеин е притежавал "Оръжия за масово поразяване"

че Кадафи е трепъл собствения си народ за да остане на власт, 

че Башар Асад е бомбандирал бежански лагери с бял фосфор,

че Бин Ладен е засилил самолети по небостъргачите,

че  Мохамед Сиад Баре, докато е бил президент е бил и сомалийски пират, който обичал да убива етиопски деца... втф..

всичко това са пълни глупости, които мас медиите ни програмират да мислим, когато масата мисли както елита иска, всичко е наред. 

Нищо по-различно и сега с тази корона истерия, нищо по-различни и с ФЪД-а срещу биткойн, всичко що е заплаха за статуквото бива очернено в очите на хората, за да може по-лесно да бъде изтрито

преди 11 минути, vamp111 написа:

Мас медиите биват използвани да обслужват точно личния интерес на Учреждението. Елита, за който няма по-свята цел от тази да запази статуквото.

Мислиш ли,

че Садам Хюсеин е притежавал "Оръжия за масово поразяване" по скоро не но е добре, че го няма вече

че Кадафи е трепъл собствения си народ за да остане на власт,  да, даже има клипове с публични бесения на стадиона

че Башар Асад е бомбандирал бежански лагери с бял фосфор, нямам си на идея но диктаторите правят всичко за да си запазят властта

че Бин Ладен е засилил самолети по небостъргачите, да

че  Мохамед Сиад Баре, докато е бил президент е бил и сомалийски пират, който обичал да убива етиопски деца... втф.. този не съм го чувал 

всичко това са пълни глупости, които мас медиите ни програмират да мислим, когато масата мисли както елита иска, всичко е наред. 

Нищо по-различно и сега с тази корона истерия, нищо по-различни и с ФЪД-а срещу биткойн, всичко що е заплаха за статуквото бива очернено в очите на хората, за да може по-лесно да бъде изтрито

@vamp111 Уважавам те, но в дадени моменти сме на доста разнопосочни мнения. Че медиите са проблемни и прогнили така е, че манипулират и лъжат, така е. Но няма как всяка масова новина да е лъжа. А тези фанатици по горе май е по-добре да не ги намесваме във форума.