Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн новини от света

Recommended Posts

че вие нещо друго освен фъд и "изкарано от контекста" чели ли сте по новинарските сайтове ?

важното е да подведе масата да купуват, дали е истина или не, няма зн.

CNBC прави пари от покупка и продажба на койни, от реклама на койни тн.. Сега ще го избутат биткойна до 50к даже си мисля че ще направи и 100к накрая на годината. 

Bloomberg видяха че CNBC си играе с пазара и прави трендове и решиха и те да се включат, когато трябва положителни новини когато трябва отрицателни.

Но нека, че ако не са спекулантите търговии  много бавно ще се развива пазара и цената. Както се казва няма лоша реклама важното е да си в на хората устите.

По принцип не ме учудва, че това става. Дори от известно време съм убеден, че банки и правителства не в една държава в региона ще направят опит да се адаптират много усърдно и дори на скорост към новата финансова ера. Не мога да прочета цялата статия, защото се изисква платен абонамент. Ако някой има такъв, моля за едно кратко резюме на най-интересното.

Нищо кой знае какво не пише. Японските банки били готови да играят ролята на попечители за борсите, т.е. те да пазят криптовалутите на клиентите им в техни студени портфейли, така че да не могат да се откраднат ако някой хакер пробие борсата. Засега го предлагали като услуга ама никой не е задължил борсите да го правят. Нещо като доверително управление на криптовалути. Разказват как Coincheck ги пазели в горещи порфейли и затова изгорели, пък при банките нямало да имат такива проблеми. И цялата новина е всъщност, че една японска банка - Mitsubishi UFJ Trust and Banking, обявила, че стартира тази услуга от април.