Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн новини от света

Recommended Posts

The B Foundation е основана по време на BalticHoneyBadger2018

https://theb.foundation/

ще искат донейшън за развитието на еко системата

подкрепяна от топ лицата в индустрията

*аз съм твърдо против подобни неща, увеличава повърхността за възможна атака с/у екосистемата, освен това членовете имат вече достатъчно биткойни, не мисля че им трябват повече, че да печатат флайери....

Bank of International Settlements --------------> BIS за XRP/ Ripple или както се нарича там това уродливо изчадие произлязло от високата технология зад фиджит спинъра

https://www.bis.org/publ/qtrpdf/r_qt1809f.htm

Dn3AJb4XgAAe_aG.jpg (1200×571)

ОпААААААааа за хората с елементарен Английски е подчертано и дано някъде из гладката мозъчна повърхност на XRP феновете, се намери малка гънка където този текст да се внедри и от прост електрически импулс между два неврона се превърне в мисъл, която да озари детството ви и разберете разликата между биткойн и всичко останало!

п.с. спецялно за Дани Сапфиров от другия форум!

да аз няма да крия че също екзекутирах точно две позиции в различни посоки в битмекс и рипълчетата ми докараха малко бтц като за едно кафенце в шератон :D:D:D

но като цяло миналото лято алт сезона доста койни се справиха по-добре

прочетох, че всъщност помпата в рипъл е да може да си изпразни един от собствениците торбичките в/у феновете 

https://www.wsj.com/articles/ripple-co-founders-token-selloff-accelerates-1537788600

*но това си е офтопик, админа да ме прощава!

Преди 1 час, vamp111 написа:

Пропаганда, само заглавието е достатъчно за да се разбере, че продължават да търсят начини да заблуждават.

Това IPO според мен ще бъде провал. Няма да наберат достатъчно и самият джихан с другите му компании btc.com, antpool ще изкупят останалото което не се продаде до 2.5 те млрд които очакват ако не и повече. Това са типични селски тарикати на дребно с много ресурси, които явно свършват.

и Калив се произнесе по подобен начин как започвала истинската шахрейт война, мисля че може би готвят една последна атака, но нищо повече, тия са история вече, останалият ми бкеш е зареден във кракен и само чака подобно нещо

Току-що, vamp111 написа:

и Калвин се произнесе по подобен начин как започвала истинската хашрейт война, мисля че може би готвят една последна атака, но нищо повече, тия са история вече, останалият ми бкеш е зареден във кракен и само чака подобно нещо

Преди 21 часа, vamp111 написа:

DoMsaccUwAEFmkR.jpg

големи акаунти от CT пишат, че процеса отнема близо 20часа, но все пак потребителите успешно си дърпат средствата

освен това не забравяйте, че 1fox е на същата фирма, който търгува там, по-добре да си изтегли средствата