Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн новини от света

Recommended Posts

Понеже нищо не разбирам, ще го напиша простичко. Нали това искаХме, повсеместно навлизане на крипто в обикновения свят ??!? 

Ако мога ще се опитам да пиша като hpz...

Фб си правят собствено криптошиткойниощенещоси.......пише се слято! В разработката участват и некви трибуквени....при тези проблеми в сигурността на Фб...може би има цял един вариант...споразумение с тези три букви в бъдеще време и леко бетониране на дупките и достъп на 3 като свързана организация до всички данни вътре ...този път официално...мишките в лабиринта...доста ухае на активно мероприятие....

Това е малкия кръг.

Когато тръгне тази либра, май прочетох догодина, изкуствено вдигания курс на биткойн се пресира и съвпадайки с намалената награда и нови наложени правила, корекции, ограничения, рестрикции намалява мощностите на копаене... и изгрява новата звезда либрабиткойн на 1.5 милиарда хора... и пак всичко ще е под контрол

Просто замяна.

Абсолютно съм съгласен с теб! Всичко е просто да вземат нещата в техни ръце и ще има доста хора, които ще се се втрунат да купуват, но се надявам да не прекалят и да се усетят набързо. Аз не мога да разбера, хората не се ли усещат тоя фейсбук колко очевадно вече си ни следи и никой нищо ... продължават да си ползват. Прост пример: Отивам някъде не познавам хората на това място, но имаме по 2-3 общи приятеля и БАМ може би познавате. Защо не ми ги показа преди 1 седмица ами като сме в едно помещение чак тогава. И да вметна не съм си пускал GPS :)

the Bank of England intends to throw open its vaults to tech companies for the first time, allowing them to bank at Threadneedle Street and thereby offer payments systems on a level playing field with commercial banks.

* на който ползва Monese, Revolut, Mistertango, ще му стане ясно какво означава това

https://www.ft.com/content/148c3724-9376-11e9-b7ea-60e35ef678d2?shareType=nongift

ФБ може да създаде собствена финансова институция, която да не е банка, както са тези, които изброих по-горе и да предостави банкиране в Bank of England и тъйкато BoE контролира живота дори и на обикновения селянин в Родопите, останалите банки ЩЕ се подчинят!

@ivan влез в администраторския панел и виж статистиката на местно ниво, ще бъдеш приятно изненадан, скоро някой от форума ме пита, беше уплашен, че никой не влиза, истината се оказа друга, просто не всеки пише :D 

Успехът на BTC не стана с унищожаването на идеята на парите. Той просто ги направи прави по-сигурни, по трудни за манипулация и неприкосновенни! :)

П.П. .. да не кажете сега ей къф е гении тоя, четох го в един учебник от 2155 година :P

преди 50 минути, Shmitkata написа:

Успехът на BTC не стана с унищожаването на идеята на парите. Той просто ги направи прави по-сигурни, по трудни за манипулация и неприкосновенни! :)

П.П. .. да не кажете сега ей къф е гении тоя, четох го в един учебник от 2155 година :P

Малкия успех на биткойн ги направи по-лични, по-частни, тоест по абстрахирани от цялото...но свързани с него защото то е основната линия , веригата, единствената дума която изниква в съзнанието ми е кошер...

жалко, че идеята за електронни пари се измести и се превърна в крайно спекулативен актив, който всеки може да тъгува с цел бързо забогатяване... за това са виновни Финекс бойс... човекшата алчност надделява над всичко