Baintinca Posted January 13 Report Share Posted January 13 Здравейте, общност, как сте? Намерих вашия уебсайт при търсенето. Тук съм, за да намеря полезни съвети. Аз съм на 31 години и работя в Германия като болногледач на възрастни хора (намерих си работа тук), обичам работата си, но като другите хора искам да инвестирам в нещо и да получавам пари. Четох за форекс за крипто, но съм новак в това. Можете ли да ми помогнете със съвет каква информация да прочета, преди да инвестирам в нещо? Благодаря много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmeta Posted January 14 Report Share Posted January 14 Преди 21 часа, Baintinca написа: Здравейте, общност, как сте? Намерих вашия уебсайт при търсенето. Тук съм, за да намеря полезни съвети. Аз съм на 31 години и работя в Германия, обичам работата си, но като другите хора искам да инвестирам в нещо и да получавам пари. Четох за форекс за крипто, но съм новак в това. Можете ли да ми помогнете със съвет каква информация да прочета, преди да инвестирам в нещо? Благодаря много. Здравей баница. Аз съм безработен директор на водопад и си търся работа по специалноста . Отвори си едно "ДЕМО" има ги много и на форекс и на крипто натракаи си виртуални кинти и се пробвай. След година, две / не се шегувам / коментирай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted January 15 Report Share Posted January 15 На 13.01.2022 г. at 22:04, Baintinca написа: Здравейте, общност, как сте? Намерих вашия уебсайт при търсенето. Тук съм, за да намеря полезни съвети. Аз съм на 31 години и работя в Германия, обичам работата си, но като другите хора искам да инвестирам в нещо и да получавам пари. Четох за форекс за крипто, но съм новак в това. Можете ли да ми помогнете със съвет каква информация да прочета, преди да инвестирам в нещо? Благодаря много. Инвестирай в Биткойн, нищо друго. Третирай го като вирутална спестовна сметка. Това бъдещето. https://www.lopp.net/bitcoin-information.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts