Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Ethereum

kriptogruh
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

и на мен ми звучи логично, излизат от ICO токените обратно в етер (т.е. купуват етер с токените, които преди това са купили с етер) нали така звучи логично да се вдигне цената ?

• 2 weeks later...

Не виждам логика, по-добре за тези пари купи етериум, изчакай да скочи тройно(щом е сигурно), продай, и после си прави ферма за каквото трябва да копае. То тази ферма не знам кога ще е готова но както си написал ми звучи за напролет/лятото.

И аз предполагам, че етериума ще скочи след като започнат да вкарват POS даже още с Бизантиум-а. В момента в който ще трябва да се заложат част от етерите това ще увеличи заключените етери в мрежата и предлагането ще спадне.

Но ме притеснява, че това трябваше да започне да се случва. По слухове купувай, при новини продавай(това е много старо правило).  А реално много малко мина напред, има обявени дати но нищо не се случва с цената му (или прекалено малко се придвижва напред спрямо биткойн).

Според мен, с амбицията си Димон да бутне биткойна, навреди на етера и го осакати. Сега на някой нов в криптото предприемач, който иска да вкара няколко милиона какво ще мисли. Етер или Биткойн - след като шефа на най-голямата/важната корпорация стояща зад етер разправя че биткойна бил балон в едно платено интервю(в което и дума не се казва за етер). Не виждам и как Китай ще застане по някакъв начин зад Етер при условие че (не ми е ясно как е точно) генезис блока 70 милиона етера се държат от американски корпорации. 

Ама силно ме интересува, кой го държи този 1-ви блоок с 70% от етерите, ако някой може да ми разясни.

ПОС е когато залагаш койните си да верифицират транзакциите , а не както POW, когато ти трябват машини да правят това и от това следва , че нямаш разходи за ток , хардуер и тн. ... !

Ами незнам колко са луднали по Зета , но просто при Етера трудноста се вдигна много и съответно пада доходноста при копаенето и затова се търси нова валута , която може би ще е Зет или Монеро !

Всъщност повишаването на трудността е нарочно (така наречаната тайм бомб) за да се премине към ПОС. Проблемът е, че миньорите според мен не се дават лесно (въпреки, че може би в момента монеро е по-изгодна за копаене).

EDIT: Дали пък няма миньорите да минат към новия биткойн?

Някой може ли да ми каже какво ще се случи , когато токени/проекти , които са сега на ЕТХ блокчейна се прехвърпят на техен блокчейн(като наривмер ОМГ) - това изместване на капители ще повлиаели на цената на ЕТХ!? Защото ако е така си мислич, че доста проекти като излязат от там и другите които са СКАМ изгърмят , а да не говорим и плануваното интегриране на смарт контракта при БТЦ - то тогава ЕТХ не го чака хич светло бъдеще !? Има ли логика в това ?