Jump to content
hash.bg - биткойн форум
admin

[ihb] MyBitDeposit team has developed a Bitcoin investment strategy

Recommended Posts

Ако ви е интересно, в статията става въпрос за нова българска понци схема. Казвам новата, защото една много успешна такава е пак българска, наречена onecoin....

 

Интересно, как на мен най-трудното ми решение е с кой от всичките не само легални, но и много полезни за хората проекти да се захвана, а едно че в България липсват биткойн старт-апи, а малцината, които се появяват, са скам....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте момчета,

 

Казвам се Александър Алтънбашев и съм основател и разработчик на MyBitDeposit. Понеже не ми се влиза в полемики в форума, ще се радвам който има някакви въпроси да се обръща първо към мен. Ако има по-голям интерес може да организираме една среща. Който мисли, че съм измамник ето профила ми в линкедин за справка какви "престъпления" срещу човечеството върша https://bg.linkedin.com/in/altanbashev 

 

Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, може ли да обясниш накратко какви са причините да не оповестявате на сайта си как ще се инвестират средствата, какви са рисковете и прочие нормални въпроси, а търсиш лични срещи....

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано мислех, че е добре обяснено, но явно не е, ще съм благодарен, ако ме насочите каква точно информация искате да добавя. Относно това как се случват нещата, понеже се занимаваме почти от зората на борсите с търговия и разполагаме със солидно количество собствени монети, което лесно може да се докаже, най-общо търгуваме на разичните борси и тъй като разполагаме с голям обем е лесно да изкараме печалба. Рисковете разбира се има, като например някой да хакне акаунт в някоя от борсите или борсата да хлопне кипенците, но тогава можем да покрием загубите на клиентите с нашите собствени пари. На самата платформа монети не се държат. Всички данни са криптирани с 2048bit RSA, така че дори някой да ни хакне най-много да вземе определена бройка мейл адреси. Компанията е регистрирана в USA, така че не бих си позволил лукса да ме съдят доживот за 5-те лева на някой юзър.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами покажи ни къде точно го пише. Пак прегледах сайта ви и там има обяснения само как се прави депозит и какви видове депозити има...

Сега разбираме, че ще ги използвате за трейдинг. Което само по себе си, не е невъзможно, дори аз от 2-3 месеца използвам трейдинг бот, който се възползва от волатилността на биткойн и изкарва добри доходи, като рискът му се състои в това, че ако цената се срути, ще съм купил биткойн на средна цена, близка до дъното.

 

След като имате койни, защо не направите следното. 

Аз например депозирам при вас 1 биткойн. Пускате мулти-сиг транзакция, която след месец ми плаща 1.03 биткойна, ако например лихвата е 3% за месец. Но тогава ще затворите 1 биткойн в тази транзакция и моите биткойни няма да имат никаква полза за вас.

Също така излиза въпроса - ако имате толкова много биткойни, че да може да покриете обещанията си, защо за ви други, а не търгувате с вашите само?

 

 

И не на последно място - както повечето други финансови пазари, така и биткойн пазарът до голяма степен следва random walk и да се твърди, че винаги ще сте печеливши е най-малкото наивно.

 

По принцип, например при подобни предложения от форекс сферата, когато някой иска пари за управление, той предоставя стабилна историческа справка за това как се е справял...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, ще карам подред:

 

Относно това че ги търгуваме, го има в прес релийза: https://www.cryptocoinsnews.com/bitcoin-deposit-platform-mybitdeposit-launches-also-supporting-ltc-and-dash/

 

We have a team from professional traders. They have developed an investment strategy and earn interest through trading on existing exchanges. We also have created a money buffer with already attracted funding from private investors – $100 000. This measure provides our clients with protection from any future losses.”

 

Относно това , дали сме затворили твоя биткойн или седи в портфейла си е лично наша преценка. В крайна сметка ти накрая на месеца искаш да си вземеш лихвата, а не да ти обяснявам как съм я изкарал. Относно бройката на монетите, да имаме достатъчно, но колкото повече монети могат да се вкарат в игра толкова по-голямо става влиянието ти върху борсата и тренда, възможностите за спекулация и т.н. Достатъчно интелигентен си, за да знаеш че с по-голям обем се прави печалба дори при по-малки колебания в цената.

Относно това колко е успешна стратегията ни, никой не твърди че винаги сме на плюс, но да изкараш 1% за месец е повече от реалистично.

 

И накрая, това е моя личен LTC портфейл със свободните в момента монети които служат като буфер и не се играят:

 

Lanur4Evu6BiYf1jWF7qtCENdL2GnSBuJf (http://explorer.litecoin.net/address/Lanur4Evu6BiYf1jWF7qtCENdL2GnSBuJf)

 

Ако ти стиска може да пуснеш един трансфер, който после ще ти върна.

 

Поздрави!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че достатъчно ясно го обясних, кое и как се случва. В крайна сметка не караме никой насила да се регистрира да прави депозити и т.н. Относно отзивите всеки има право да говори каквото си иска, то и за криптовалутите като цяло има стаии за това каква понци схема са, но всички ние все още се занимаваме с тях. Когато намериш някой излъган от нас, тогава може да ми говориш за отзиви, дотогава поздрави на всички и успех с търговията.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю мисля, че показах и казах достатъчно. На българина каквото и да му покажеш/докажеш той си знае неговото. И съм сигурен че и цялата си фамилия да ти покажа тук, пак ще има за какво да се хванеш. Който мисли, че може да го направи по-добре и има топки да го направи приветствам, другото е чесена на езици и загуба на време. Приключвам дискусията тук, за хората които имат градивни идеи съм оставил координати. Надявах се да намеря такива тук, но надали ..

 

П.С: за резултати може да прегледаш историята на портфейла ми.

 

Ето ти още едно доказателство за интереса на хората, за съжаление е твърде скъпо да го осъществя на този етап:

 

Good Afternoon Aleksander,

 

My name is Jorie Volatile and I produce the award winning Television Series Worldwide Business with Kathy Ireland,

we air on FOX Business Network, as well as The Bloomberg Network internationally as sponsored programming.

I am in the process of selecting storylines and interviewee's for my Financial Business series, with a focus on security.

 

  As the producer of the series, I qualify and interview executives from around the globe to participate on our show as thought leaders/Innovators in their industry. 

 

 I wanted to consider your group for an exclusive television interview with Kathy Ireland.   www.kathyireland.com              

         

 This will be an in depth discussion on how your group's solutions are driving the industry forward and your value proposition.

I can be reached at either number listed below. 

 

I will be wrapping up scheduling my 2016 Financial series on February 19th, so ideally I would like to schedule a call for today or tomorrow.

 

NAC Foundation LLC was our Digital Currency LLC selection in 2015 (Please note, this is the 1st Edition and hasn't been fully edited yet.)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Поставихте готово форматирано съдържание.   Искате ли да премахнете форматирането?

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното съдържание от редактора беше възстановено.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...

×
×
  • Създай нов...