stamen Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 На много места споменах, че може би по-голямата мотивация да направя този сайт е идеята да го базирам на Open Enterprise. Не знам колко човека са отделили време да прочетат White Paper-а, който обяснява теорията зад този модел, за това още веднъж, ето линк: https://hash.bg/wp-content/uploads/2014/01/Open_Enterprise_White_Paper.pdf В интерес на истината, съкратеният превод е готов, но едно че е много дълъг оригинала, второ, че не е написан много добре. Макар и много да се бавя вече, предпочитам да го публикувам в разбираем вариант, отколкото да го "отметна" и така да рискувам да останем неразбран. Общата идея на Open Enterprise е всеки да може да допринася с това, което може и когато има желание, и ми е мечта да работя по този модел. Този форум специално е да споделяме всички конкретни идеи за добавяне на функционалност в дизайна на hash.bg портала (който е на WordPress) и този форум (IP.Board). За сега е отворен за всички регистрирани членове на форума и ще се радвам, ако покажете активност, споделяйки мнението си публикуваните идеи и - още повече - ако и вие допринасяте за нови идеи. Някой ден трябва да може да се гласува за всяка идея, за нейното "възнаграждение" и т.н., но нямаме подготовката за това още. Ето защо - на първо време - Ники от www.e-llusion.org ще свършва работата, която преценим, че е необходима и за която аз ще му плащам. Надеждата е след време да преминем изцяло към Open Enterprise модела, но явно ще мине време докато се научим и нагодим как да става. Ето как може да си включите субтитри с превод на български по-горе: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts