Jump to content
hash.bg - биткойн форум
stamen

За Open Enterprise

Recommended Posts

На много места споменах, че може би по-голямата мотивация да направя този сайт е идеята да го базирам на Open Enterprise. Не знам колко човека са отделили време да прочетат White Paper-а, който обяснява теорията зад този модел, за това още веднъж, ето линк:

http://hash.bg/wp-content/uploads/2014/01/Open_Enterprise_White_Paper.pdf

 

В интерес на истината, съкратеният превод е готов, но едно че е много дълъг оригинала, второ, че не е написан много добре. Макар и много да се бавя вече, предпочитам да го публикувам в разбираем вариант, отколкото да го "отметна" и така да рискувам да останем неразбран.

 

Общата идея на Open Enterprise е всеки да може да допринася с това, което може и когато има желание, и ми е мечта да работя по този модел. 

 

Този форум специално е да споделяме всички конкретни идеи за добавяне на функционалност в дизайна на hash.bg портала (който е на WordPress) и този форум (IP.Board).

 

За сега е отворен за всички регистрирани членове на форума и ще се радвам, ако покажете активност, споделяйки мнението си публикуваните идеи и - още повече - ако и вие допринасяте за нови идеи.

 

Някой ден трябва да може да се гласува за всяка идея, за нейното "възнаграждение" и т.н., но нямаме подготовката за това още. Ето защо - на първо време - Ники от www.e-llusion.org ще свършва работата, която преценим, че е необходима и за която аз ще му плащам.

 

Надеждата е след време да преминем изцяло към Open Enterprise модела, но явно ще мине време докато се научим и нагодим как да става.

 

 

Ето как може да си включите субтитри с превод на български по-горе:

sgTPhi7.png

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×