Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За Open Enterprise


stamen
 Share

Recommended Posts

На много места споменах, че може би по-голямата мотивация да направя този сайт е идеята да го базирам на Open Enterprise. Не знам колко човека са отделили време да прочетат White Paper-а, който обяснява теорията зад този модел, за това още веднъж, ето линк:

https://hash.bg/wp-content/uploads/2014/01/Open_Enterprise_White_Paper.pdf

 

В интерес на истината, съкратеният превод е готов, но едно че е много дълъг оригинала, второ, че не е написан много добре. Макар и много да се бавя вече, предпочитам да го публикувам в разбираем вариант, отколкото да го "отметна" и така да рискувам да останем неразбран.

 

Общата идея на Open Enterprise е всеки да може да допринася с това, което може и когато има желание, и ми е мечта да работя по този модел. 

 

Този форум специално е да споделяме всички конкретни идеи за добавяне на функционалност в дизайна на hash.bg портала (който е на WordPress) и този форум (IP.Board).

 

За сега е отворен за всички регистрирани членове на форума и ще се радвам, ако покажете активност, споделяйки мнението си публикуваните идеи и - още повече - ако и вие допринасяте за нови идеи.

 

Някой ден трябва да може да се гласува за всяка идея, за нейното "възнаграждение" и т.н., но нямаме подготовката за това още. Ето защо - на първо време - Ники от www.e-llusion.org ще свършва работата, която преценим, че е необходима и за която аз ще му плащам.

 

Надеждата е след време да преминем изцяло към Open Enterprise модела, но явно ще мине време докато се научим и нагодим как да става.

 

 

Ето как може да си включите субтитри с превод на български по-горе:

sgTPhi7.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...