stamen 940 Докладвай Публикувано 26 Януари, 2014 Така, всички безплатни тикери за цената на биткойн в интернет - или поне тези, които намерихме - нещо не ни харесаха - много са рекламни за тези, които ги предоставят. Предлагам да си напишем сами тикер, който да изглежда по следния начин горе в менюто, в десния му край: BTC: $812/€710 Като доларовата цена ще е от bitstamp, а евро цената от BTC-e Предлагам също така, браузера да ъпдейтва автоматично цената в заглавието на страницата ни (сайта и форума), така както е направено тук: http://bitcoinity.org/markets/bitstamp/USD (аз лично постоянно си държа отворен един таб на бразуера, заради тази функционалност). И като се кликне на нашия тикер, да се отваря горния линк в нов прозорец. Технически, Ники ще взема цените автоматично от битстамп и бтс-е Имате ли други идеи? Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 26 Януари, 2014 Coin desk bitcoin price index http://www.coindesk.com/price/ За мен лично цената в MtGox не трябва да има никакво значение - макар и с голям обем, всички търгуват в MtGox само като спекулация за разликата между тях и другите борси, просто защото едва ли някой тегли фиат от тях. Мисля че цената на Bitstamp е най-реална, защото може да продадеш биткойн на нея и след 2-3 дена да си получиш парите без особени такси.... Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sertys 4 Докладвай Отговорено 26 Януари, 2014 Ние ползваме предимно bitcoin paranoid на андроид и bitcoinwisdom.com на браузър. Обаче на форума ако сложиме отгоре на title-а тикер ще е много добре. Напоследък си държа по един таб за хаш.бг постоянно. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stamen 940 Докладвай Отговорено 28 Януари, 2014 Не можем да намерим готин готов, който да пасне и на дизайна на сайта и май май аз ще се нагърбя да пиша сам, а Ники ще оправи дизайна. Цитирай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове