Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Биткойн е конспирация за контрол

Recommended Posts

Здравейте и от мен! Bitcoin(дигиталните пари) колкото и да е  революционна  технология е най-прекия път към  установяването на пълен контрол над човечеството и въвеждането на чиповете-така че след години(дано не е скоро) всеки ще има за съжаление,но аз няма да съм от тези,които ще си го сложат.Правете си парите,радвайте се на живота,но имайте едно наум като дойде този момент!

Здравейте и от мен! Bitcoin(дигиталните пари) колкото и да е  революционна  технология е най-прекия път към  установяването на пълен контрол над човечеството и въвеждането на чиповете-така че след години(дано не е скоро) всеки ще има за съжаление,но аз няма да съм от тези,които ще си го сложат.Правете си парите,радвайте се на живота,но имайте едно наум като дойде този момент!

Какво имаш предвид с тези чипове? 

Биткойн няма да ползва никога чипове, защото работи без тях и сега. И кой ще наложи контрол върху децентрализирана система?

Имплантиране на чипове върху хора,целта на тези които командват света,която за съжаление ще реализират.С този чип ще се заменят книжните пари,без него няма да може човек да ползва всякакви обществени услуги,дори да си купи храна.И за да не бъда голословен ето  какво май се задава за  март 2014 в Европа:

http://www.corrierediroma.it/2013/12/microchip-obbligatorio-per-tutti-i-neonati-da-maggio-2014/

Всъщност е точно обратното и ако ми послушаш съвета и следиш публикациите на този сайт в скоро време, ще разбереш, че действително биткойна означава свобода на личната воля.

Най-големият бич на съвременната цивилизация е финансовата система и банките в нея. Крипто-технологията "като по случайност" се появява точно в годините, когато финансовата пирамида заплашва да се срути под тежестта си и да помъкне всички нас след себе си.

Имплантиране на чипове върху хора,целта на тези които командват света,която за съжаление ще реализират.С този чип ще се заменят книжните пари,без него няма да може човек да ползва всякакви обществени услуги,дори да си купи храна.И за да не бъда голословен ето  какво май се задава за  март 2014 в Европа:

http://www.corrierediroma.it/2013/12/microchip-obbligatorio-per-tutti-i-neonati-da-maggio-2014/

Хубав линк, но информацията в него е трудно да се свърже с биткойн функциите. Ако сега пазаруваш с нормални пари в интернет, трябва да го направиш ЧРЕЗ БАНКА (не може да платиш за нищо в лева в интернет). Има ли банка, всичко се записва - кой кога къде е купил - по-лошо е от дигитален чип.

Е, кеша в интернет се казва биткойн, с кое не си съгласен

Bitcoin технологията е най-лесният път към въвеждането на чиповете,това имам  впредвид,и никой няма да спре илюминатите и Ротшилд от осъществяването на целта им!

В апокалипсиса (последната книга от Библията) е предсказано, че дойде ли края на света, Антихристът ще наложи глобален контрол над всичко и ще се въведат чипове на всеки човек, и никой няма да може нито да купува, нито да продава без такъв чип. Аз на това вярвам на 100%. 

Предсказано е, и че ще дойде края на фиатните пари. Това вече се случва. 

Но точно по този въпрос ме накара да се замисля в началото като чух за биткойн, дали това не е системата която ще измести фиатните пари, и накрая ще ѝ бъде наложен контрол с чипове. За първото - вероятно, но за второто - няма как да стане. Нали точно това е идеята, че всеки може да праща пари на всеки без контрол и без никакви чипове. 

Това пък ме кара да се чудя, дали наистина биткойн протоколът ще бъде променен след години както каза колегата, макар че не си представям как. Другият вариант е биткойн да не успее окончателно, следователно, да рухне дори след много години. 

Bitcoin технологията е най-лесният път към въвеждането на чиповете,това имам  впредвид,и никой няма да спре илюминатите и Ротшилд от осъществяването на целта им!

Отговори конкретно: кой ще ги въведе и как. Като в момента протоколът работи без чипове и няма централа, от която да се промени от 1 човек, а трябва гласуване на 51% от потребителите?

orwell, на 09 Jan 2014 - 5:34 PM, написа:snapback.png

Отговори конкретно: кой ще ги въведе и как. Като в момента протоколът работи без чипове и няма централа, от която да се промени от 1 човек, а трябва гласуване на 51% от потребителите?

По горе съм посочил линк,на второто ми мнение в сайта,става въпрос за  новородените в рамките на ЕС.

Какво общо имат новородените с биткойн? Тук говорим за въвеждане на чипове, без които да не може да работи системата за плащания. На мен как точно ще ми сложат чип (ще се опитат, защото аз ще откажа), и ще се опитат да ми обяснят, че без него няма да мога да позлвам биткойн системата? На това конкретно можеш ли да отговориш?

Когато на хоризонта се покаже нещо ново , нормалната реакция на някои хора е да го отрекат или да му лепнат такива апокалиптични очаквания. Един от фундаментите на криптовалутите е тяхната децентрализираност. Тук говорим за точно обратното , наличие на тотален централен регулатор, който да въвежда правила за достъп до системата (в случая -импланти ?! wtf ? ). Ако въобще един ден се случи , най-вероятно ще е с виртуална валута , но това няма да е биткойн. 

Един от фундаментите на криптовалутите е тяхната децентрализираност. Тук говорим за точно обратното , наличие на тотален централен регулатор, който да въвежда правила за достъп до системата (в случая -импланти ?! wtf ? ). Ако въобще един ден се случи , най-вероятно ще е с виртуална валута , но това няма да е биткойн. 

Именно.

Учуден съм, че се споменава това, тъй като съвсем скоро бях убеждаван, че биткоин е бъдещата валута чрез която Новият световен ред ще контролира масите. Моето мнение беше, и е обратното, но ми се иска да имам обективен поглед върху нещата, и да не се ограничавам като изключвам тези, които не споделям.. Така, че нека си останем оптимисти за развитието на биткоин, но и да не отхвърляме с лека ръка предупреждения като това...?

Нека не сме нито песимисти, нито реалисти, а да разсъждаваме логично.

Аз като християнин вярвам на 100% на всички предсказания в Библията, включително и тези за изчезването на фиатните пари, въвеждане на чисто електронна финансова система, и лична идентификация, която се гради на печат (чип), имплантиран в тялото, без която лична идентификация няма да може и да се осъществяват никакви финансови операции. Ако дойдат времена, в които ще се опитат да ми наложат да си сложа подобен чип, аз ще откажа. 

В същото време обаче обясних защо поне в този си вид електронните валути и конкретно биткойн не могат да бъдат използвани за контрол над хората, и няма да са те въпросната финансова система, която се очаква. Точно защото те са създадени с цел да отнемат контрола на правителствата и банките над хората и този план поне засега изглежда изпълнен. Ползвайки биткойн аз оставам напълно анонимен, следователно няма как някой да сложи печат, чип, или каквато и да е идентификация на моя портфейл, защото аз мога да създам хиляди портфейли на мое име, без никой да знае кой стой зад тях. Освен това протоколът е направен да работи без лична идентификация от каквито и да е чипове, точно това е идеята на системата, и не виждам как може в тази система може да се вложи този елемент.

В същото време обаче обясних защо поне в този си вид електронните валути и конкретно биткойн не могат да бъдат използвани за контрол над хората, и няма да са те въпросната финансова система, която се очаква. Точно защото те са създадени с цел да отнемат контрола на правителствата и банките над хората и този план поне засега изглежда изпълнен. Ползвайки биткойн аз оставам напълно анонимен, следователно няма как някой да сложи печат, чип, или каквато и да е идентификация на моя портфейл, защото аз мога да създам хиляди портфейли на мое име, без никой да знае кой стой зад тях. Освен това протоколът е направен да работи без лична идентификация от каквито и да е чипове, точно това е идеята на системата, и не виждам как може в тази система може да се вложи този елемент.

Съгласен съм, но аз не съм виждал протокола, и да го видя - не съм прогрмист - нищо няма да разбера, нямам си идея вдействителност какво е заложено в него и дали наистина никой не може да му влияе без разрешението на останалите... :) Или пък инсталирайки портфейли на пс-то си не даваме достъп до информация на пс-тата си :)