LuckyBG Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 MyBitsco.in - фосет сайт, от които ще печелите над 10 000 сатоши за един час още на 1-во ниво. Печелите до 12800 сатошита на всеки 25 секунди при най-високото ниво.- за 1-во ниво стандартно без реферали се печели от 25-400 сатошита на клик.- може да се клика неограничено, като времето за всяка следващо кликане се увеличава с 2 секунди.- има дневни задачи с награди.- ако увеличите нивото си ще печелите значително повече. Максималното ниво е 5, като на него може да печелите от 400-12800 сатошита на клик.Линк: MyBitsco.inУспех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted April 21, 2016 Author Report Share Posted April 21, 2016 Пропуснах да спомена, че се предлагат и следните "екстри":- да печелите на всеки 25 секунди.- WITHDRAW е над 10000 сатошита, като трябва да имате над 50 клика преди да теглите; заявки над 15000 сатошита са с приоритет, останалите се извършват в рамките на 12-24 часа. Обещават скоро това да става напълно автоматично, та дори и да работи с XAPO портфейли.- неограничен брой кликания, като времето за всяко следващо се увеличава според наградата, която сте получили от последния клик (25, 50 сек. и т.н.).- различни награди в сатошита при изпълнени дневни задачи.- може да се ъпгрейдват нива, като на последното - 5-то ниво, печелите до 12800 сатошита на клик.- от 10-50% приходи от рефералната програма (доживотно) или по-точно за целия срок на съществуване на сайта .... Линк: MyBitsco.inУспех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted April 23, 2016 Author Report Share Posted April 23, 2016 Аз лично още не съм теглил, защото вдигам нивата и не съм заявявал плащане , но тук ако човек е по-активен пред компютъра (има време да клика) бързо се правят над 10000 сатошита, а в другите фосети (тези на час клик) едва 15-20000 за цяла седмица правя. Колега от друг форум е теглил вече без проблем: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 Този сайт са поредните ИЗМАМНИЦИ!!! :think:Блокираха ми акаунта, с аргументи за мултиакаунтинг, а това не е вярно. Влизам наистина през 2 различни IP-та по различно време обаче (никога едновременно), защото цъкам през домашен и служебен компютър, .. та аз дори нямах още 5 реферали и бях само на 2 ниво.------------------------------You Has been BANEED!You cant play now in mybitsco.in. THANKS YOUReason of your ban:-Multiple account per ip-Violated script Account-Using other script for earn more------------------------------Според мен ме заключиха, ЗА ДА НЕ МИ ПЛАТЯТ!!!Заявих плащане още преди 5 дни за над 40000 сатошита и според техните правила (за сума над 15000 с приоритет) трябваше да бъде изпълнено в рамките на 12-24часа. ДА, ама НЕ, до снощи не ми беше платено, а в акаунта имах още над 25000 събрани, и явно по-изгодно им беше да ме блокират. Здраве да е, но да си знаете, че са поредните измамници. Четох и в друг форум, че така са блокирали и други колеги. Явно "стандартна практика", за да не плащат.Пиша какво се случва, за да не се подвеждат и други колеги да цъкат в сайта. Успех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted May 2, 2016 Author Report Share Posted May 2, 2016 И фирмата за рециклиране също... Но там ще стан ясно много по-късно... Тези пък защо ги намесваш. Те нямат нищо общо със сайтовете "кранчета". Имат обявен адрес, телефон, имаха щанд на изложението, фейсбук страница, където качват актуална информация ... с две думи, не се крият. Получил съм плащане от тях, без никакво забавяне или нужда от съпорт, така че в тях засега нямам съмнения. Разбира се, когато си върна инвестицията ще пиша, да знаят и колегите, че всичко е реално и няма измама. И днес реших да погледна какво става ... и изненада, явно са решили да ми пуснат акаунта (то нямаше и причина да го спират де). НО не съм изненадан, че заявеното плащане са го ОТКАЗАЛИ!!! Ще опитам да събера малко сатошита за проба за още едно плащане, и ако пак ме отрежат ще е ясно, че си търсят причина да не плащат. Нека и колегите, които цъкат там да пишат при тях какво се случва - имат ли изпълнено плащане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted May 3, 2016 Author Report Share Posted May 3, 2016 И така, днес, след като вече сайта е обновен до версия 2.0.0 - ПЛАЩАНИЯТА са АВТОМАТИЧНИ и НЕЗАБАВНИ!!! Няма вече ограничение от 50 клика, за да заявиш плащане. Единственото изискване е сумата на заявката да бъде над 10000 сатошита и плащат веднага! Има обаче ТАКСА за транзакцията.Вчера опитах 2 пъти, но ми върна грешка (беше със старата версия - ръчно потвърждаване до 24 часа).Днес пробвах пак и плащането стана на секундата!!!Съответно първата ми заявка, която не ми изпълниха и бях обвинен в мултиакаунтинг вече не я виждам в списъка .. мистериозно е изчезнала, но пък в статуса за акаунта ми (WITHDRAW) ми я броят за изпълнена.... Здраве да е. Така, че колеги цъкайте смело, засега кранчето се отпуши Ще видя как ще минат следващите няколко плащания и пак ще пиша. Успех. П.С. Всъщност първата "проблемна" заявка не е изчезнала, а в статистика на сайта се показват САМО ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ заявки за плащане (оттегляне). Преди малко пуснах нова и всичко мина без проблем. Плащанията работят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted May 4, 2016 Author Report Share Posted May 4, 2016 Много сте мълчаливи . Тези от MyBitso.in, тъкмо взеха да плащат и Вие спряхте да влизате. Спокойно без много труд и загубено време се изкарват между 10000-25000 сатошита на ден. Още по-лесно е за хора, който имат целодневно достъп (работа) пред компютър - те няма да има никакви проблеми дори и за повече. Успех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted May 8, 2016 Author Report Share Posted May 8, 2016 Да потвърдя, че след ъпдейта на сайта (вече няколко дни) няма проблем с плащанията. Плащанията са автоматични и незабавни (изпълняват се веднага), но се удържа такса за транзакцията: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gele Posted May 9, 2016 Report Share Posted May 9, 2016 оправи си подписа , 7cly вече не плащат !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted May 10, 2016 Author Report Share Posted May 10, 2016 оправи си подписа , 7cly вече не плащат !! След няколко дни, когато събера минимум за теглене ще пробвам да изтегля и ако не плащат ще оправя подписа. Сигурно си прав, но съм длъжен и сам да проверя . Успех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted May 18, 2016 Author Report Share Posted May 18, 2016 Сайта продължава да плаща - бързо и без проблем, получавате сатошитата до минути на посоченият от вас адрес: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted June 8, 2016 Author Report Share Posted June 8, 2016 От няколко дни имам 2 висящи "PENDING" плащания за над 230000 сатошита, а трябваше до 24 часа след заявяване да се платят. Писах на съпорта вече 2 пъти, но отговор няма. Това ми се струва, че е от както започна възхода на цената на биткойна, но дали има връзка .. или просто е дошло време да затварят? Някой друг, който цъка тук, има ли забавени ("забравени") плащания? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivaylo Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 LuckyBG, и аз имам там 10000 на пендинг вече 5-ти ден,явно няма да стане. От един друг сайт имам 750 000 не изпратени. Съсредоточил съм се върху 6-7 сайта, с малък payout и засега изплащащи редовно, и ги влагам в облачното кпаене, за да се отърва от постоянното цъкане, че вече счупих една мишка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBG Posted July 9, 2016 Author Report Share Posted July 9, 2016 MyBitsco.in - [версия v.3.0.0] фосет сайта отново изгря с доста промени!!! Промените: - печелите до 1 000 000 сатошита на 10 минути - 30% комисионна от реферали (фиксирана, постоянна) - вече може да наемате реферали (1000 сатошита на ден, за минимум 15 дни) - има променени нови дневни задачи и награди - лотарийни игри - промени в начина на плащане - Автоматично (на 24 часа) или Ръчно с минимум от 25000 сатошита. Старите регистрации не работят, затова ще се наложи да се регистрирате отново. Линк: MyBitsco.inУспех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts