Jump to content
hash.bg - биткойн форум
Данчо_Конкретиката

Кой изду балона Ethereum

Recommended Posts

Май си пропуснал едната случка, която на мен ми отвори очите, че банките са зад Етера: случката с Майк Хърн, който обяви биткойн за провален експеримент, каза че преминава към R3 и 10 дена след това обявиха първия пилотен проект базиран на етериум...

 

Мисля, че писах тогава, че добре режисираното и подготвено изявление на Майк Хърн и вдигането капитализацията на Етериум не е случайно - за да имате добре работещи смарт контракти ви трябва ВАЛУТА със стойност. И за да може тази валута да поеме нуждите на банките, тя трябва да е повече от трилион. Наскоро имаше пак подобен нескопосен опит чрез медии и личности (ама забравих какво точно вече) да се прехвърли народа от биткойн към етериум, но и той не сполучи.

 

Но ето защо Етериум не е балон: Рийбок пуска система за автентичност базирана на Етериум

 

Това е едно приложение на блокчейна, което ще направи 70% от публичната администрация ненужна. И явно големите са избрали Етериум... Аз лично нямам нищо против етериум. Да се твърди, че хората зад него са недостойни и неразбират, е несериозно. Неминуемо е подобен проект да няма спънки - по мое мнение дори те са много по-малки от това, което очаквах.

 

Така че, бъдещето принадлежи на етериум.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Ти така говореше първо за биткойн,пък после и за ДАО  :)      

 

Значи да не се разбира, че съм отметнал биткойн. Бъдещето на разплащанията е негово - той е крипто-валутаТА. Етеруим е нещо съвсем друго. Етерите никога няма да застрашат хегемонията на биткойн за сериозните разплащания.

И като казвам, че бъдещето е на Етериум, включвам и децентрализираните организации, които са възможни благодарение на технологията на етериум.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

×