Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Кой изду балона Ethereum


Recommended Posts

Май си пропуснал едната случка, която на мен ми отвори очите, че банките са зад Етера: случката с Майк Хърн, който обяви биткойн за провален експеримент, каза че преминава към R3 и 10 дена след това обявиха първия пилотен проект базиран на етериум...

 

Мисля, че писах тогава, че добре режисираното и подготвено изявление на Майк Хърн и вдигането капитализацията на Етериум не е случайно - за да имате добре работещи смарт контракти ви трябва ВАЛУТА със стойност. И за да може тази валута да поеме нуждите на банките, тя трябва да е повече от трилион. Наскоро имаше пак подобен нескопосен опит чрез медии и личности (ама забравих какво точно вече) да се прехвърли народа от биткойн към етериум, но и той не сполучи.

 

Но ето защо Етериум не е балон: Рийбок пуска система за автентичност базирана на Етериум

 

Това е едно приложение на блокчейна, което ще направи 70% от публичната администрация ненужна. И явно големите са избрали Етериум... Аз лично нямам нищо против етериум. Да се твърди, че хората зад него са недостойни и неразбират, е несериозно. Неминуемо е подобен проект да няма спънки - по мое мнение дори те са много по-малки от това, което очаквах.

 

Така че, бъдещето принадлежи на етериум.

Link to comment
Share on other sites

 

Ти така говореше първо за биткойн,пък после и за ДАО  :)      

 

Значи да не се разбира, че съм отметнал биткойн. Бъдещето на разплащанията е негово - той е крипто-валутаТА. Етеруим е нещо съвсем друго. Етерите никога няма да застрашат хегемонията на биткойн за сериозните разплащания.

И като казвам, че бъдещето е на Етериум, включвам и децентрализираните организации, които са възможни благодарение на технологията на етериум.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...