Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Създаване на копие на портфейла Blockchain.info


Recommended Posts

След като обновиха Blockchain и тъй като бях прекъснал работа с биткойни, сега в обновената версия как става експортването и импортването на портфейла? Идеята ми е след всяка постъпила сума, да правя експорт към флашка за всеки случай и не дай си боже нещо се случи със сайта да не загубя койните си, а да ги имам на флашка. Направих си  т.н. bascup fraze, но дали това е достатъчно?

Link to comment
Share on other sites

Генерирай си офлайн един пейпър уолет и си бетон :). Да разчиташ на друг е дори по-лошо от това да държиш фиат в Дупнишка популярна каса. Ако стойността на един съвременен хардуерен уолет е не повече от 10% от стойността, която съхраняваш, би било добра идея след известно проучване да опиташ и този вариант.

Link to comment
Share on other sites

На старата версия на блокчей.инфо ставаше лесно. Поне всичко беше видимо. Сега не мога и аз да разбера как се вади тоя wallet.dat ... има защита с recovery phrase и още няколко други опции, но ми изглежда, че не можеш да излезеш извън услугите на сайта, освен с превод.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

абе какво става с blockchain портфейла не дъм влизал няколко медеца а те му сменили визията портфейла ми изчизнал /не че имаше нещо в него/ направих нов но нещо не го подкарвам уж става ама след верификацията  в пощата нещо неще

Link to comment
Share on other sites

дайте някой портфейл за ежедневни транзакции нещо като blockchain по опростен имам предвид и също някоя борса за спекула , а също и да мога да прехвърлям от него на xapo от blockchain ставаше но от krypto kit не 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...