Jump to content
hash.bg - биткойн форум
 • 0

Мнения за следваща инвестиция - XRP, MAID, DASH, FCT, ETH


alex
 Share

Question

Така след като наскоро излязох от FCT, за съжаление малко прибързано, е време за нова инвестиция. Засега съм харесал следните валути:

 

XRP

MAID

DASH

FCT

ETH

 

От гореизброените, в момента само XRP е в низкодящ тренд и отчасти ETH, като засега фаворит ми е XRP. Изглежда обещаващ проект, цената в момента е повече от добра и е сравнително стабилна. Очаквам мнения по въпроса.

Link to comment
Share on other sites

21 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Ако трябва да избирам от изброените, бих заложил на ETH, Dash, Maid, Fct (в този ред!)ь

 

По-интересното обаче е следния обем и скок при Монеро:

 

4db4528f9516438f8ff57f72f0b027fe.png

 

Някой знае ли на какво се дължи?

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Никога не купувам на пик нагоре, а изброените от теб това правят в момента, по специално FCT, MONERO, DASH и MAID.

Погледни им дневните графики, сега всички са във възход. Относно Ripple, това са последните новини около проекта:

 

 
 
Иначе за изброените от теб съм съгласен, но не е сега момента
Link to comment
Share on other sites

 • 0

FCT възхожда не от ден, а от доста повече. И Монеро е горе долу така, но днес сцепи мрака. Ако ти трябва валута с която да се включиш в този момент, аз ти препоръчвам NXT. Нямам широк поглед върху всички валути, а и не съм технически запознат, затова факта, че харесвам NXT трябва най-много да те упъти сам да си прочетеш. В момента цената пада, събуди се от дълъг сън сравнително скоро, заради обявен ъпдейт 2.0, който ще дистрибутира друг токен между притежателите на NXT 1:1. Октомври е срока. 

 

Иначе ripple е валутата на банките от немалко време. Нямам идея дали включването на японските банки ще мръдне цената. Проучи какво е cross- или по-точно дали може да повлияе на курса ... валутата за банките е само посредник с цел намаляване на такси за трансфер. Аз така го разбирам, но не зная дали това може да доведе до покачване. Напълно е възможно банките да нямат сметка от това.

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Да FCT, го играх доста дълго време имах доста бройки, около 44000, но избързах с продажбата. Относно ripple и аз още чета, тя както и eth е валута на банките както сам каза. Просто знам, че пазара го движи основно спекулата и такива новини обикновено надуват цената. Гледах, че за последната година цена е паднала 9 пъти, а проекта е добър, както се вижда с силен съпорт и е въпрос на време да направи корекция. С фактом-а историята беше същата, спад с 8 пъти и в момента коригира. 

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Колега, дано си купил ripple. Отлепи със скок, но все още е рано да се каже дали настоящия момент е тенденция. От днес има статия за включване на големи банки с 55 милиона. Не мога да преценя дали това е голяма новина ... кой знае.

 

https://ripple.com/category/insights/news/

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Не е малка тази новина... Трябва да имат силни аргументи, с които да са показали потенциал за избиване на инвестицията, за да вземат толкова пари според мен... 

Може би следва всички да си сложим малко пари в рипъл...

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Да успях да купя на добра цена (средно около 0.00001) и вчера продадох половината си бройки с около 60% печалба, която сега ще реинвестирам при корекция на цената. Надявам се да има и други закупили като мен.  Останалата част от парите наливам по малко в STEEM, чийто даунтренд ме депресира на моменти, но след като е 1/9 от най-високата си цена имам надежда :)

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Мисля си аз, че добра инвестиция е NXC в полониекс , защото сега е под 5000 сатошита и скоро не са си играли с нея. Предполагам  около 9000 ще стане много скоро , което си е 80% печалба. Заедно с NAUT ги наблюдавам от месеци . но него го изтървах когато беше на 5000 и днес беше към 15000 :(

Link to comment
Share on other sites

 • 0
Guest Given

Нексиумът, както и Бела, ми направи впечатление, че пъмпват при слухове и дъмпват при новини. Ако не се лъжа сега тестват бетата, тъй че преди да продължи развитието е възможно да расте. Но то кое ли не расте тия дни, тъй че... :)

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Преди два-три месеца купувах бела на 1700 и продавах на 2500 и бях щастлив :) Сега е над 7000 и кой да знае , но пък има много други варианти за печелене на пари стига да имаш търпение , което липсва при мен :(

 

какво ставa с Биткойн ПЛЮС не спира да се качва цената му на 3100% вече . От 5$ на 130$ за един ден , а не намирам информация защо

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Бела скоро ще изкарат приложение наречено Белакам което ще бъде като инстаграм, само че лайковете ще ти дават бела койн. Нещо което всички хора от доста време говорят за - монетизирането на лайковете? Примерно питаш приятелката си "и какво като имаш 300 лайка, как монетизираш това?" - ето как. Ще има пъблисити и цената ще скочи доста. В дългосрочен план обаче най-вероятно нищо няма да стане.

Засега съм long на бела от доста време, предстои да вкарам пари в Dash, ETH, XRP

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Мисля си аз, че добра инвестиция е NXC в полониекс , защото сега е под 5000 сатошита и скоро не са си играли с нея. Предполагам  около 9000 ще стане много скоро , което си е 80% печалба.

 

Ето че някои хора са вече с 80% печалба днес , както го казах преди седмица :)

Link to comment
Share on other sites

 • 0

бела скочи двойно тогава но аз докато се накупя да купя и купих на върха.

след това падна, но запази стойността си в биткойн който скочи, та продадох с 30% печалба спрямо сумата в бг лева, която бях вложил.

сега отново расте и в момента е може би двойно отново в лева, та и повече.

и тепърва предстоят булиш евенти

Link to comment
Share on other sites

 • 0

Siacoin мисля че след година ще е 100 пъти по скъпа. Дългосрочна инвестиция съм направил макар и малко , но сигурно. Много важно е да не се продават тези монети поне до август 2018. Не виждам друга монета с възможност да скочи толкова пъти за една година. Пуснат ли асиците догодина - ще скочи до небето

Link to comment
Share on other sites

 • 0

аз съм инвестирал всичко, което имам в ECC (което е като сиа коин но е в много по-ранен етап на развитието си, и което съм взел на 20 сатошита) и 1337 (което се занимава с чарити и гейм сървъри), което съм взел на 4 до 12 сатошита.

и двете крипто имат активно работещи, комуникиращи в слак разработчици, целят се към листване на повече от 1 борса, на която се търгуват в момента, и имат роудмап и доста евенти в близко бъдеще.

не ми е интересно вече да чакам 2-3 месеца за 20-40% възвръщаемост, сега се целя в възвръщаемост от няколко пъти.

може и да изгубя всичко, но не съм инвестирал пари, без които няма да спя

Link to comment
Share on other sites

 • 0

За дълга инвестиция бих се навил само в 4-5 монети и те са Bitcoin ,Ethereum, Ripple, Siacoin, Dash и Decred , a може и Burst на последно място. За кратка печалба около десетина дни си имам любима монета Expanse и тук там някоя друга с която да се поизпотя малко. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
 • Create New...