Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Относно измами с Телеграм платформи

Guest Христина Делчева
 Share

Question

Guest Христина Делчева

Здравейте имам един такъв въпрос имам извести опасения за една инвестиция която направих на скоро , сега уж имам печалба която не мога да взема защото ми се иска плащане на такса мрежа в моята сметка за спечелената сума която е в размер на 1500 евро. Платформата се каза " Легитимна " българска платформа за криптовалута 

И така там се свързваш и аз незнам как ми излезна и реших да вляза на Телеграм

Видях има хора и с български имена , има линк за връзка а администратор които те води към пращане на лично съобщение до него , в групата се пращат трансфери и печалби основно въпросната дама която е администратор се казва Ester Aralmon. Тя прави регистрация като иска данни , след вкарване по сметка сума от 100 евро и печалба сигурна от 1500 евро така добре уж ми писа че е такава печалбата ми ,но за да я получа по сметката си трябва да платя такса за мрежа от 200 евро и започнаха въпросите ми как съм регистрирана и така нататък ще приложа снимки ако някой може да ми каже дали това е легално и дали има някой който е бил в тази група не съм платила и се съмнявам доста за това питам за мнение и насоки евентуално дали е легално и законна дадената платформа ето и снимки на госпожата и платформата.

https://t.me/c/1449861841/38649

Толкова знам за самата платформа и госпожа копирах линка 

@EstherAlmon01

Бла на всеки който коментира какво знае и ако е измама да видят и други хора !

Screenshot_20240516-163333.png

Screenshot_20240516-145731.png

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
На 16.05.2024 г. at 16:37, Guest Христина Делчева написа:

Здравейте имам един такъв въпрос имам извести опасения за една инвестиция която направих на скоро , сега уж имам печалба която не мога да взема защото ми се иска плащане на такса мрежа в моята сметка за спечелената сума която е в размер на 1500 евро. Платформата се каза " Легитимна " българска платформа за криптовалута 

И така там се свързваш и аз незнам как ми излезна и реших да вляза на Телеграм

Видях има хора и с български имена , има линк за връзка а администратор които те води към пращане на лично съобщение до него , в групата се пращат трансфери и печалби основно въпросната дама която е администратор се казва Ester Aralmon. Тя прави регистрация като иска данни , след вкарване по сметка сума от 100 евро и печалба сигурна от 1500 евро така добре уж ми писа че е такава печалбата ми ,но за да я получа по сметката си трябва да платя такса за мрежа от 200 евро и започнаха въпросите ми как съм регистрирана и така нататък ще приложа снимки ако някой може да ми каже дали това е легално и дали има някой който е бил в тази група не съм платила и се съмнявам доста за това питам за мнение и насоки евентуално дали е легално и законна дадената платформа ето и снимки на госпожата и платформата.

https://t.me/c/1449861841/38649

Толкова знам за самата платформа и госпожа копирах линка 

@EstherAlmon01

Бла на всеки който коментира какво знае и ако е измама да видят и други хора !

Screenshot_20240516-163333.png

Screenshot_20240516-145731.png

Изглежда си като скам.

• 0
Guest SusanSar
[url=http://fianna.ru/api/pgs/?obzor-slota-the-dog-house.html]"Слот Собаки"[/url] — это востребованный видеослот от известного разработчика Pragmatic Play, гарантирующий интересный ход игры на 5 вращающихся барабанах и двадцати активных линиях.
Геймеры переносятся в удивительный мир симпатичных собак, где каждая прокрутка барабанов может принести большие выигрыши.
Этот увлекательный слот отличается уникальной красочной и эстетичной визуальной составляющей, а также различными дополнительными возможностями.
Среди них — вайлды, подменяющие другие картинки для образования оплачиваемых последовательностей, усилители выплат, удваивающие или утраивающие призы, и фриспины, начинающиеся при обнаружении определенного количества специальных символов.
В целом, этот увлекательный слот манит игроков оригинальными обаятельными героями и потенциалом получить крупные призы.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

• Create New...