Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Малко работа за мързеливите офис компютри

Recommended Posts

Едно сайтче с програма за добив /най вероятно на zcesh/   на сатошки , докато не ползвате компа той работи за вас .

в момента с 4 ядрен ниско производителен процесор /1300 мхз / семпрон 3850 статистиката дава около 6000 сатоши на денонощие .

Линк  на ЛС :)

Ползвайте миньора на NiceHash - NiceHash Miner v.1.7.3.3

Поне е от сигурен източник (nicehash), лесен за ползване, графичен интерфейс, автоматично се тестват няколко алгоритъма и съответно автоматично се избира най-доходоносния .. разбира се, в момента "хитът" е zcash :)

Показва каква е производителността в mBTC, в долари (дневна заработка) и съответно долу вдясно натрупаният към момента и неплатен доход (на определен период се плаща и се занулява).

С този миньор може да се работи само с процесор, само с видеокарта/и или и с двете едновременно. Решавате Вие.

Изисква се настройване (избиране) само на 3 неща и сте готови да стартирате работа и да печелите:

- Местонахождението на сървъра (избирате Европа - Амстердам)

- Въвеждате BTC адрес, където да получите заработеното

- Име на работника / име на миньора - ако ползвате няколко различни системи, всички могат да плащат към един биткойн адрес, но ако работят по едно и също време трябва да напишете различни имена на миньорите, за да се отчита коректно добива.

П.С. Ако ползвате всички ядра на процесора (натоварват се на 100%) може да почувствате лаг и да не може да работите с компътъра, затова препоръчвам да си оставите поне едно от ядрата свободно ...

Успех.

Има някои подробности , които стават известни на лс , , които дават по голям добив от наисхеш за определен период , иначе не препоръчвам програмата за компютър в който има съхранени ценни данни и пароли , не се знае дали нема некой червик  вътре  :)

а каква е причината да не ги оповестиш публично?
Няма проблем да си сложиш и аф линковете, ако те са причината :)

Ето линка на момчето, което ми го прати по ЛС и ме помоли да го пусна тук (нямам и идея за какво става въпрос):

http://micromining.cloud/?r=1Myf1cnn4xDUhjzCmNsuo8rQAwnqg8B68B

ми нещо не ми се отдава да копирам текст тука , за това реших да пускам ЛС , иначе получих вече първите 34000 сатоши на адес :     .................

ми не става  :(

post-182-0-19853300-1478711163_thumb.png

Пробвах в наисхеш  както ме посъветва колегата , но не става , дава някаква грешка  :(

Така че оставам тука вече имам 78k сатоши  на адреса.

.........

Maй работата отива на приключване , вече 2 дни не плащат  .

Минах в наис хеш , проблема бил с вграденото видео .