Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Recommended Posts

пълен хаос е положението, ясно е, че UASF е просто тактика от теория на игрите, за да ускорят примането на SegWit по един или друг начин от последното споразумение.. играят много сложна покер ръка всички, ще бъде интересно лято

Лоша работа:

DB85O-CUMAAy1eX.jpg

за съжаление това е реалността, модела за унищожаване от древни времена е разделяй и владей! ето това се получава и с БТК, жалко, че хората не виждат елементарни неща, които са насочени точно срещу основата в/у която БТК е изграден.

Ако SegWit се приеме под една или друга форма, аз лично влизам AllIn в биткойн - с всичкия фиат и доста от другите алтове, които имам. 

Вижда се ясно, че всеки път когато онзи джихадист Джихан Ву или някое от протежетата му направят някоя щуротия, с която да застрашат SegWit, цената пада за известно време... После бързо се вдига, като се разбере, че плановете им са тотално необмислени и нелогични...

BTC.top е започнал сигнализацията, който до сега е бил за BU и е с големите мощности

edit: Вече и Jihan е започнал сигнализацията

До няколко дни ще се очертаят нещата, но съдейки по новини, коментари, туитър акаунти - всичко изглежда ок - SegWit2x печели.

https://coin.dance/blocks

Мое мнение е, че Jihan ще се опита да поддържа старата верига(и да я ъпгрейдне с BU) но не знам дали ще успее. До колкото разбирам след Segwit 1 август ще тръгне нова верига която няма да е 2х а след няколко месец (3 или 6) ще тръгне друга верига която ще е SegWit 2х.

ТОВА ОЗНАЧАВА ЛИ ЧЕ ТАМ ЩЕ ИМА ПАК ДВЕ ВЕРИГИ - SEGWIT И SEGWIT2X?

Общо май стават доста вериги и според мен поне още една ще оцелее. миньорите ще се опитат да я наложат, все пак имат борси.

1. BITCOIN
    1. BITCOIN CLASSIC - оцеляване според лудостта на Джихан
      1. BU - желана от Джихан - има мощности но няма подкрепа(като брой хора/нодове)
    2. BITCOIN SEGWIT - верига която няма да има мощности към нея и не е ясно да ли ще оцелее(след 3-6 месеца)
      1. BITCOIN SEGWIT2x   -   веригата с най-голяма мощност и подкрепа

ETC е оцелял заради малките блокове и бързата корекция на трудност, ETH май и той ще остане след HF Milestones(отново заради бързата корекция на трудността) и ще има 3 etereum-a към края на годината.

Не съм сигурен дали правилно съм разбрал точно дали така се случва, както съм го описал :) Ако бъркам поправете ме....

Относно цената се чудя какво чакат още вече трябваше да тръгне нагоре. А относно поддръжниците на ETH. 

https://www.bfxdata.com/positions/btcusd - може да видите как посоката биткойн -> фиат задържа цената или нараства леко,

докато при ETH

https://www.bfxdata.com/positions/ethusd- посоката трябва задължително да е фиат -> ETH за да нараства. Което показва, че е много по-податлив на сривове при оттегляне на капитали от него, докато биткойна има много по-голяма сила на задържане на цената при отливи. Но все пак да не забравяме, че консорциума има план и пари!

Който те слуша за каквото и да било Данчо, го прави на собствен риск... Не се обиждай, не искам да те нагрубявам, просто споделям мнение, че имаш много грешна представа за нещата. Но понеже си изразяваш мнението по един много агресивен и авторитетен начин, някои хора се подвеждат, че имаш представа какво говориш.

Може и да сте прави, но аз лично имам съвършено различно виждане за нещата. В случай, че някой го интересува.

Стамен, едва ли има някой който да те е послушал и да не е спечелил от това.

Спомням си baiganio, когато недоволстваше че цената станала от 600- 200$ а те бил послушал.

Дано си стиска още койните и да си свирка.

последните 144 блока

сигнализация за segwit2x - 50%+

Разгледах как се е движил последните лета - цената в общи линиии е била стабилна или леко падаща

От месец 9 тръгва нагоре с изключение на 2014г.

Ще бъде интересно лято :) - започвам да се замислям да рискувам повече от това което съм отписал :)

Май се очертава таз годишният черен петък и месеците покрай него да бъдат богати на Биткойн транзакции.

Всъщност доколкото разбирам, това може да се окаже Голямото прецакване. SegWit ще се активира, НО на следващата стъпка - 2MB hardfork, не е ясно кой ще бъде. Малко като във вица дето жената на програмист го праща до магазина: Вземи 1 хляб. Ако има яйца вземи 10 и той се върнал с 10 хляба.