St0ky Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 И как 13-годишно хлапе си купува лозе? Ти даже лична карта нямаш още. Той най-вероятно от 13 години е женен. и по горе писах, не подценявай китайците Не ги подценявам, надявам се да сложат бидове зада им продам шиткойнкеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Не ги подценявам, надявам се да сложат бидове зада им продам шиткойнкеш мислех да заложа в кракен, докато ги листнат да продам, после бай бак на ниска цена, само че като знам на кракена енджинъ, вероятно ще продам ботома и ще купя топ-а (не за първи път) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 и защо го приемаш като заяждане или като спор, нали всички трябва да се облагодетелстваме от по образованите от нас в тази сфера ?? защото тогава няма да ми пишеш следното: стамен, не е така. в блокчейн.инфо от доста време насам (от както ъпдейтнаха портфейла), НЕ ти дават частния ключ. а или ще ми напишеш "Стамен - от този линк се вижда, че е друго" (значи ЗНАЕШ нещо, а не предполагаш) или "Стамен, как да си извадя ключовете" А не да отсичаш нещо генерално, и по този начин да заблуждаваш не знам си колко други хора с категоричното изразяване на грешна информация. Защото после в мен остава контрата да трябва да влизам да се аргументирам и обяснявам. Та за това спрях да пиша - пак има много грешно инфо и мнения тук, но поне не ми тежат на моята съвест... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 не съм ги чел, както и 90% от статиите във форума, не ми е било интересно. кажи ми, че се ебаваш, както се ебаваш че си на 13 години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 защото тогава няма да ми пишеш следното: а или ще ми напишеш "Стамен - от този линк се вижда, че е друго" (значи ЗНАЕШ нещо, а не предполагаш) или "Стамен, как да си извадя ключовете" А не да отсичаш нещо генерално, и по този начин да заблуждаваш не знам си колко други хора с категоричното изразяване на грешна информация. Защото после в мен остава контрата да трябва да влизам да се аргументирам и обяснявам. Та за това спрях да пиша - пак има много грешно инфо и мнения тук, но поне не ми тежат на моята съвест... това са знанията които аз имам, като знаеш повече (което никой не оспорва) би следвало да ме поправиш, никъде не съм имал умисъл да се заяждам с теб, дори напротив, имам те за най-грамотните хора които познавам (макар и само от форума) в тази област... и все пак за ключовете от блокчейн.инфо ако благоволиш моля, ще ми бъде от полза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 прочетете внимателно коментарите под това оплаване във фейсбук: https://www.facebook.com/cryptoxbg/posts/1932442716977022 същото се отнася и за тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 кажи ми, че се ебаваш, както се ебаваш че си на 13 години добре де не съм на 13, на 32 съм, но това няма значение... и да изчел съм голяма част от форума, но и голяма част съм пропуснал защото както вече много пъти написах, не съм от най-технически грамотните хора и ако нещо не е много по моята част го чета само отгоре отгоре а форума ти е пълен със информация във всички сфери на таз нова технология (което всъщност е много добре, защото всеки открива нещо за себе си), няма как да съм изчел всичко, специално за двете статии без да се "ебавам" не съм ги чел, чел съм други не на български... и пак толкова съм разбрал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 прочетете внимателно коментарите под това оплаване във фейсбук: https://www.facebook.com/cryptoxbg/posts/1932442716977022 същото се отнася и за тук. Четох, четох и чак накрая осъзнах, че този герой се е разквичал за 0.019 BTC ... тъжна работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Аз заради това се отказах от блокчейн.инфо. Поиска ми ъпдейт, дадох ОК. Малко ми трябваше да открия, че не мога да пипна новите адреси. И въобще не мога да разбера защо достъпа тези частни ключове са проблем не само за тях. Ама и аз не съм технически грамотен. Според мен има нещо във функционален аспект. Ако един advanced портфейл като GreenAddress ти предостави ключовете, може да се окажеш в много трудна ситуация с 30-40 адреса във всеки от които има по няколко трохички. Още преди време писах, че не ми е ясно за блокчейн и частните ключове, ама никой не каза нищо. Явно никой не знае. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 (edited) stamen, мисля, казвам мисля, че ще се окажеш прав тъй като ползвам блокчейн.инфо само през телефона, нямам опциите които показват в този клип тук:https: //www.youtube.com/watch?v=fcXePXbrI4U имам 2 стари адреса които НЕ бих желал да импортирам, за това не бих могъл сам да си проведа експеримента през десктоп все пак създадох нов уолит, импортирах нов създаден адрес, само че ми дава само следните опции: възможно е да е защото адреса е нов, или нещо друго, дай акъл моля и пак не си мисли, че се заяждам, тука не става дума за кой прав, кой крив, не сме застани тука да си мерим знанията... ако така го разбираш, то е повече от ясно, че ти си много по напред с материала от мен и няма в каква дисциплина да се състезаваме (освен ако не гребеш с каяк, там бих се пробвал) аз влизам във форума, за да си обогатя знанията и ако мога да съм полезен и на някой друг.. Edited July 28, 2017 by vamp111 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Почти същото. На импортирания адрес, обаче ми дава частния ключ: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 имам 2 стари адреса които НЕ бих желал да импортирам, за това не бих могъл сам да си проведа експеримента през десктоп все пак създадох нов уолит, импортирах нов създаден адрес, само че ми дава само следните опции: С каква цифра започват тези адреси, на които им показваш опциите? Доколкото зная има разлика. Не зная точно каква, но има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 който съм импортнал (новсъздадения) е: 1GfL9ExjkXbb.......... който не съм импортнал (стария) е: 17BGyw9.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute1 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 (edited) Аз се отказвам. Нищо не рабирам. Това с началните цифри го попитах, защото на грийн адрес адресите неслучайно започват с 3 (например: 35VrdDdq8kjMDEbPNramSQp5gWgTbfT2CY)... ама дотук. Само мога да кажа, че моя импортиран адрес е създаден с битадрес и никога не е бил ползван. Edited July 28, 2017 by metaflute1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 този 1-ия също не е ползван, но 2-рия е от началото на 2015 многократно ползван Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sundy Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Имам 3 годишен в блокчейн, някой ако иска мога да му го подаря... едит: празен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted July 28, 2017 Report Share Posted July 28, 2017 Току що разбрах, че в кракен който е имал биткойни ще получи и от другите новите биткойн кеш - едно към едно. http://blog.kraken.com/post/1150/bitcoin-cash-and-a-critical-alert-for-bitcoin-margin-traders/ Tronald Dump 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 stamen,някъде се къса връзката.. няколко адреса вече съм импортнал, но пак не ми излиза опцията за ключовете, в същото време ми показаха как се вадят от други адресинякои пак новосъздадени, т.е. това дали адреса е нов или стар май не е фактор. сега съм 100% сигурен, че всъщност ти си прав и могат да бъдат извадени ключовете от блокчейн.инфо, но все пак съм в задънена улица с експеримента, защо на тези новосъздадени адреси не им се показва опцията да се види частния ключ, иначе е ясно това може само през десктоп да стане, мобилната апликация няма толкова опции, дай акъл моля.. ако съм те обидил, публично ти се извинявам, не е било умишлено, не съм се усъмнил в знанията ти. в крайна сметка както много пъти писах, за това е форума, хората да си споделят мненията и знанията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Каква връзка, бе човек? На море съм.. Иначе ще ви подскажа, че с 12-те думи става.... Айде vamp да покаже с картинки и помогне на всички :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 И аз да подскажа : BIP39 Mnemonic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Каква връзка, бе човек? На море съм.. Иначе ще ви подскажа, че с 12-те думи става.... Айде vamp да покаже с картинки и помогне на всички :-) нали това се опитвам да кажа, до тука съм импортнал 8 адреса, на никой не ми дава да видя ключа, за това питах каква може да е причината, иначе видях че става на десктоп, показаха ми, затова и писах че си прав и че ти се извинявам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 иначе тука си имаме вече 1-вия изкопан блок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 ~32.6k btc shorts on Bitfinex... а в поло в момента лихвите са ~5%.... аз такова нещо не съм виждал до сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vamp111 Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Bitcoin's SegWit progress: 352/1916 complete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petget Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 В полото няма да дават ВСС за биткойните, така че сигурно всички са ги изтеглили оттам и сега няма кой да ги дава назаем. Затова са такива лихвите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts