Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Вицове и смешки

stamen
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 6 months later...

Все някъде трябва да слагам това което тубата мисли че ще ми е полезно...

Този път сме у Варна    

Прясно -прясно...

И не забравяйте...ако си купувате кола...кажете че Българския Крипто - канал Ви праща...

нямам нищо против всеки, който се опитва да популяризира Биткойн (макар и крипто) стига това да не е за собствена облага, както например прави онзи невеж измамник Минцикулев ли беше, дето взема на хората по 50е да им гледа на свещи... 

Пламен Андонов мисля, че казваше това момче дето води този БГ крипто канал, понякога кани интересни гости, слушал съм дискусии, привличат интереса на масата, всичко това е добре като цяло.

На 13.02.2021 г. at 21:49, batibon написа:

Все някъде трябва да слагам това което тубата мисли че ще ми е полезно...

Този път сме у Варна    

Прясно -прясно...

И не забравяйте...ако си купувате кола...кажете че Българския Крипто - канал Ви праща...

не че го гледам, но този ми беше излязъл в клип преди ден два с Неделин Маринов, skyway измамника.

• 3 weeks later...

На всеки лев, 25 стотинки, майко мило този е по-зле по математика и от мене.

иначе, това което казва, че ако влезеш трябва да си готов да държиш 2-3 години докато изплуваш си е така, същия съвет давам и аз на висчки

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
преди 9 минути, pllb написа:

Футболен мач. По едно време в кабинката на радиокоментатора се втурва разярен треньорът на единия отбор.
- Приятел! Коментирай по-бавно, момчетата останаха без дъх. Не могат да настигнат коментара...

Много правилно...Хубави вицове пишеш...остави ни по-дълго да се наслаждаваме на всеки от тях...и да го оценим по достойнство...

• 3 weeks later...