Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Списък на български търговци, приемащи Биткойн

Recommended Posts

• 7 months later...

Вече доста сайтове ползват Bitcoin. Аз за пръв път пазарувах от тук https://fragrances.bg/ като по-малка крачка, но до колкото разбрах, вече можех да си поръчаш и новата Tesla и да я платиш по същия начин.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Лееко в страни от темата :) Това е търсачка за продукти предлагани в магазини приемащи плащане в биткойн. 

https://spendabit.co/

Приятно пазаруване ;)

П.С. Някой да им пише, че е време да сменят зеления цвят зада не пораждат погнуса.

• 3 months later...
  • 7 months later...

Соларно студио Файърсън вече приема плащане с Bitcoin.
Може да ползвате криптовалута, за закупуване на всички стоки и услуги предлагани в обектите.
София, бул. Мадрид 49
София, бул. Ситняково 39А

Соларно студио Файърсън

• 1 month later...

Здравейте разгледайте сайта ми и дайте мнение. В блога има тема за биткойн, ако нещо не ви харесва или смятате , че е неточно пишете ми тук.

https://www.lilia-lm.com/

Ако админ реши, че е неправомерна реклама, извинявам се,  да трие темата.

Супер е, няма нищо лошо в това да рекламираш дейността си, особено и като сте се насочили и към крипто, повярвай ми вече сте крачка пред другите.

може да си направиш нова, във реклами, там ще я видят повече хора, тази тук не я трий нека стои и тя, нека повече хора го видят. Аз самия работя със малка счетоводна кантора, но която има филиал и в Люксембург и от там хората са ми казвали, че интереса е огромен.

Лично познавам доста хора, които купуват/продават различни неща с/у криптовалути и още повече такива, които биха искали, но ги е страх от простата причина, че не са наясно как стоят нещата от законова/счетоводна гледна точка

Пускай колкото искаш реклами, нека стигне до повече хора и се позаинтересуват и стане по-лесно достъпно... 

п.с. специално p2p обмена на стоки/услуги имущество и т.н. с/у криптовалути ми е болна тема, за това малко се паля като говоря за това. Масово хората са неосведомени и консервативни, това ще се промени идните години. 

Благодаря!

От май 2017 съм сложил табела в офиса "Приемаме плащане в биткойн", но за сега никой не се е възползвал, въпреки, че имам клиенти които се занимават с копане.

супер си и плащането с биткойни ще стане реалност, този човек дето посетих във Своге с пицарията за която прочетох забележи в чужд сайт, не български, ми каза че работи от 2 месеца, вече 3 пъти е получавал плащане с биткойн, аз бях 3-тия или четвъртия всъщност не помня, даже аз му пратих 0.001 биткойнa на един баркод дето ми даде и си платих сметката и във лева ей така за кеф щото да промотираме койните сещаш се ;)

в това се изразява истиноскто p2p 

Преди 2 часа, tziko написа:

Благодаря!

От май 2017 съм сложил табела в офиса "Приемаме плащане в биткойн", но за сега никой не се е възползвал, въпреки, че имам клиенти които се занимават с копане.

Ще започнат, може би просто трябва да изразите ценово преимуществата.... и в тази връзка ако може повече информация за следното изречение, ако не е фирмена тайна естествено....

Можем да сме полезни със счетоводни услуги за водене на фирмен електронен портфейл за криптовалута.

Не съм сигурен, че разбрах въпроса.

С това изречение искам да кажа, че ако някой клиент(фирма), иска да ползва крипто за плащания от/към друга фирма, ще му съдеиствам за регистрация на протфейл, който ще се ползва само за фирмени плашания и ще се осчетоводява движението в него. Счетоводството на подобен портфейл не мисля, че по различно от банкова сметка. Признавам, не съм имал такъв случай все още, ще се уча в движение.

На 3.07.2017 г. at 14:44, tziko написа:

Предполагам, трябва да се направи фирмен портфейл, от там вече това ще се осчетоводява като банкова сметка, мисля, че могат да се извадят извлечения за движението на парите в портфейла.

На фактурата обикновено има само 2 варианта, "в брой" и "по банка", ако е така, по-правилно ми се струва да се отметне "по банка".

Фактурите задължително се пишат на български и в лева, ако доставчика желае може да представи и друг вариант допълнително. 

Вижда се че отдалеч е мислено.

Постави си сайта и тук, това е официалната тема....

Редактирам : Преместих темата от офтопика тук,  а тази тема е закачена като важна и ще започне да се пълни по предназначение. Ще помоля уважаемите членове на форума да помагат, ако някъде в паяжината или в действителността си си видят услуга или стока, сайт, магазин или нещо  друго, приемащи или работещи с виртуални валути, просто да се  сподели тук.

• batibon pinned this topic
  • 2 months later...

Разплащане  с биткойн  през софтуера на фирма "Касай" ООД  . Бързо,за около 2 сек,сигурно и с най-ниската такса от 0,5% от стойността на трансакцията!!!

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/pazaruvane-s-bitkojn-v-sofija.html 

Репортаж  по БТВ - Разплащане  с биткойн  през софтуера на фирма "Касай" ООД  . Бързо,за около 2 сек,сигурно и с най-ниската такса от 0,5% от стойността на трансакцията!!!

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/pazaruvane-s-bitkojn-v-sofija.html 

www.kasai-bc.com 

www.facebook.com/KASAIBTC

• 10 months later...
  • 1 month later...

Здравейте,

Българския обувен бранд NAVVI (www.navvi.bg) е започнал да приема плащане в криптовалута, но само в фирмения им магазин в Пловдив на ул.Орловец 1. Обувките им са много добри и удобни. Още един български бранд който е започнал да приема плащания е крипто!