Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Recommended Posts

Много ги почитате тези чужди езици в този форум. Разбрах те .. не го превеждай. Аз също задържам, но и продавам при големи спадове. Не се връткам биче, мече на всеки час.

Започна вече и едно изречение да не можеш да сглобиш. Чакай първо да сменя аватара и тогава ме хвърляй или това си ти защото си играл контра на прогнозата ми?

Голям нервак си. Ако можеш да познаваш кога някой са му потрябвали фиат и е разпродал някоя хилядарка, то давай прогнози, но нещо не прочетох никъде мечи излияния. Чисто самоубийство е да продаваш ВТС в момента, а ако го правиш и със заемен капитал .... леле.

Един прост въпрос към Пръча:

- Каква цена на ВТС да очакваме този месец?

ПП. Гледам си успял да направиш снимка на прословутата ММ акула, от която пълниш гащите

Данчо, не си струва да си губиш времето и да се хабиш за този въздух под налягане(НАИСТИНА Е ТАКЪВ)! Разбира от всичко и обича да дава съвети, кое и как правиш правилно или грешно, а ако си на различно мнение от неговото, горко ти. Пробва се да ми дава уроци по управление на $$ средствата ми и точно на следващия ден му показах резултата от сделката ми +40btc за една вечер и му го написах в пряк текст да го д*ха беден. И не след дълго се скарах с половината форум заради този тип! Не си струва да му обръщаш внимание, това имах предвид! 

Какво си дал? Празни приказки, които не струват милиони. Твоите прогнози и без друго няма да ми свършат работа, но може да подведеш някой младеж.

ПП. Сетих се на младежа заслепен от Даша си дал правилна прогноза , за което евала. Едва ли ще те послуша, но това си е негово право да си отреже главата.

аз вече нямам биткойн нямам и фиат, купих си кола пак и понеже нямам skin in the game, както казва Nassim Taleb, веднага спря да ми е интересно.

но като се върна в играта ще вкарам пари в съотношението което описах в темата си Индекс от криптовалути, и ще започна да качвам публично резултатите. Следваща цел - апартамент.

А относно биткойн не мога да побера повече мечки на аватара си.