Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Презентация на 1 март в Пловдив


stamen
 Share

Recommended Posts

Заповядайте тази сряда, 1 март в Пловдив за презентация на Avalon-Life - майнинг компания, която предлага на всеки лесна възможност за инвестиция в копаене на крипто валути.

 

Avalon Life не е cloud mining бизнес - компанията има реални изчислителни ферми в Коста Рика, доказателство за които можете да видите на следния линк: Avalon Life са водещи по мощност в блокчейна на Dash с цели 20% от изчислителната мощ:

 

TAEwjw0.jpg

 

Друг аргумент за това, че проектът е истински, говори фактът, че създателите и ръководителите на компанията са публични личности, двама от които ще презентират в Пловдив. Всеки може да дойде и да говори лично с тях и лесно да прецени, дали става въпрос за реален бизнес или не.

 

Значението на копаенето за крипто валутите

 

Наскоро ми просветна, че известното пренебрежение, с което винаги съм се отнасял към темата за копаенето, съвсем не е било на място. 

 

От една страна копаенето е гаранция за неприкосновеността на всеки блокчейн; от друга страна, след като така силно вярвам в светлото бъдеще на крипто мрежите, няма как то да се случи без инвестициите в тяхната инфраструктура да са печеливши. Това ясно се вижда от биткойн мрежата, където хеш рейта и цената вървят ръка за ръка.

 

Значението на компании като Avalon Life

 

В статията Биткойн като съпротива говорих за фундаменталното значение на това, с което се занимаваме. И за да успеем в тази ни борба срещу статуквото, се нуждаем от подкрепата на възможно по-голяма част от населението. Прозирането в идеята, инвестирането и ползването на крипто-валути от страна на хората е единият начин да получим тази подкрепа... Инвестицията в изчислителна мощ, гарантираща защита на всяка крипто-валута е другият основен канал за подкрепа.

 

Но ако за средностатистическия Джо е трудно да си отвори портфейл и да инвестира в биткойн, какво да кажем за възможността, той да инвестира и да си сглоби майнинг риг и да го включи към дадена мрежа.... Изключено. И докато призовавам всеки с познания в областта да си го направи сам, на другите препоръчвам инвестиция в компании от типа на Авалон Лайф, Битмаин, Дженесис майнинг и подобни (споделете други сериозни, които знаете). При това очакваният доход от тази инвестиция изглежда космически, сравнен с дефакто нулевите лихви, които банките ви дават, за това че си държите парите при тях..

 

Инвестиционен потенциал

 

Данните от един акаунт, до който имам достъп и който е инвестирал на 6 януари в 1005 мегахаша, са както следва:

Цена на пакета - $7000, което е около 12,600 лв

За 1 месец и 20 дена изкопаното от тези мощности се равнява на 0.9 биткойна, което по цената днес (2,200 лв) е 1980 лв или над 15% доходност за по-малко от два месеца.

 

Тези сметки са повлияни разбира се от скочилата цена на биткойн в този период, но е много важно на базата на коя валута правим сметките.

 

Ако разполагате с лева и инвестирате в мощности, имате два източника на доход - ежедневният приход на изкопани монети и вдигането на цената на тези монети спрямо лева. Ако разполагате с биткойн, вместо да го държите в книжен портфейл, той работи за вас и помага на еко-системата.

 

Предполагам, че на срещата в Пловдив ще се предоставят данни за по-дълги периоди от време, но доколкото разбирам, възвръщаемостта на инвестицията отнема между 10 и 11 месеца на база инвестирани биткойни и доста по-кратко на база инвестирани лева.

 

Разбира се, пакетът от $7,000 за 1000 мегахаша е най-големият предлаган от компанията и най-изгодният. Най-малката мощност е 10 мегахаша за $100, но там възвръщаемостта е с около 30% по-ниска.

 

За партньорската им програма

 

Големият слон в стаята е вида на партньорската им програма, която има много прилики с мрежови маркетинг. И да, мрежовият маркетинг е често признак за измама и препоръчвам на всеки да изгледа следното видео от John Oliver, ако не го е направил още.

 

Точно този избран модел на маркетинг от компанията ме накара да вложа доста време и усилия в изследването на бизнес модела на Авалон Лайф. Фактът, че инвестирах в тях и че пиша за тях тук, говори за резултатите от тази изследователска дейност. Имам доста аргументи за това, но най-важните са следните:

 

 • участието в партньорската им програма е изцяло доброжелателно;
   
 • материята, с която се занимава компанията, е доста сложна. Техниките на мрежовия маркетинг (които са базирани на p2p и заради които много хора още смятат биткойн за пирамида) са сякаш единствения маркетинг способ за растеж на модела;
   
 • приходите от мрежовата структура се възвръщат на 100% в нея, моментално. Авалон Лайф не само че не печели и цент от нея, а даже я спонсорира доста солидно с мощности;
   
 • доколкото има реален продукт зад мрежовия маркетинг, той не е скам, а просто маркетинг прийом.

 

Това е накратко. След срещата в Пловдив ще имаме много повече информация и впечатления от предлаганото и ще пишем повече.  

 

За събитието в Пловдив 

Ето линк за събитието във фейсбук:

 

Avalon-Life Bulgaria Launch

 

За който няма фейсбук, адресът е:

 

Империал хотел, ул Лев Толстой №6, 19:00 часа в сряда, 1 март, 2017 

 

Участието е безплатно и ако не друго, се надявам да си направим поредната легендарна пловдивска среща, предвид че имаме запазени места в тамошния Bed room след семинара.... :)

Link to comment
Share on other sites

Постинга във фейсбук с линк към тази тема получава доста коментари и ще попълвам нещата, които съм забравил да спомена в обявата:

 

1. Това е обява за среща, не е нито съвет, нито призив за инвестиция. Доводите, които съм дал в статията, са просто повод да дойдете. Всички знаем, че повечето подобни идеи в интернет са измама. Но не всички - има успешни идеи като тази, например за Bitmain чувам добри отзиви... В крайна сметка, дори и хората от Авалон да са най-честните на света, инвестицията си носи своите рискове откъм цени на койни, растеж на мрежата, дори земетресение и прочие.. Даже техният аргумент да не поясняват къде точно е местоположението на фермата е обосновано с това, че това би понесло много рискове за саботаж. Но няма проблем всеки инвеститор да отиде да види с очите си - нещо, което мисля да направя, ако видя, че хората в Пловдив го правят с убеждения като моите...

 

2. Защо Коста Рика - забравих да кажа, че фермите се захранват с изключително евтин ток от соларни панели и геотермални източници. А това е много важно! Ако ще се борим срещу държавната система, какъв е смисъла парите за поддръжка на нашите системи да се вливат в политическите бюджети посредством ползването на произвеждания от тях ток? 

 

Можете да задавате всеки въпрос, който ви хрумне - както тук, така и на срещата в Пловдив - ще ви помоля само да е с по-коректен тон... :)

Link to comment
Share on other sites

Странни неща стават напоследък. По време на Блокчейн семинара в УНСС преди 5 дена, цената на биткойн проби All Time High. Ден преди представянето на Авалон в Пловдив, цената на Dash (основната валута, която те копаят) пощуря:

 

add154c7a3a34d4493fe671078856ac1.png

Link to comment
Share on other sites

Абсолютно съм съгласен с теб.Бях поканил двама приятели и тяхното мнение веднага след края на презентацията беше еднозначно.Аз бягам далеч от тези и дори не искам да си спомням какво образоване направиха за Биткойн в първата част и объркаха всички хора за това какво е Биткойн.А и други крипто валути засегнаха и ,,очерниха" като Монеро.Просто ги бях забравил още от 22.05.2016-когато се регистрирах на pre-launch и вчера просто се убедих, че интуицията ми не ме е подвела още преди 6 месеца.

Link to comment
Share on other sites

Аве Дани интересен е светът през твоите очи :)

 

Не мога да кажа и аз, дали са легитимни още или не, но след това говорих доста надълго с тях на вечерята. По принцип се съгласиха да ми дадат достъп до всичката информация, за която ги попитах (а много от нея е доста вътрешна), поканиха ме в Коста Рика, макар че те определено имат мощности, както е показано на картинката най-горе. И като ида там ще видя едни асичета.. и к'во от това...

 

Казаха, че ще ме свържат с две доста известни биткойн личности от Германия, които щели да ми кажат добри думи за тях - единият от тях даже е съдружник на Андреас Антонополус в satoshi school или подобно.. 

 

Казаха, че не говорят на тези срещи за мрежовата им схема, защото тя не им е фокус и е напълно отделна от основния им бизнес. И аз щях доста да се притесня, ако бяха почнали да обещават как ще станем милионери с техния продукт и прочие.. Срещата беше чисто биткойн/блокчейн насочена и имаше и добри прозрения.. Малко са заслепени в Даш, но може и да има защо... 

 

Както и да е, след това вечерта в Бедрум в Пловдив беше легендарна - ако не знаете, при празна дискотека е най-яко да пиете със сервитьорките - по-късно ще пиша по-подробно (за биткойн срещата, не за бедрум) :)

Link to comment
Share on other sites

Иначе цялата зала вчера беше предимно мрежовици, много от onecoin и swiscoin, като интересът им е продиктуван най-вече от възможността тук да става въпрос за реален продукт...

 

Аз още не съм убеден, да не остана неразбран.

Link to comment
Share on other sites

Ето нещо, което няма как да не е пирамида... Продажба на блянове и бъдещи планове, и невероятни "новини": 

 

 

 

#SkyWay - Текущи новини! Вече е трудно да се следи огромният информационен поток, идващ от Група компании Sky Way
- Днес в ЕкоТехноПарка пристига Род Хук с австралийска делегация от експерти, начело с ръководителя на службата по регулиране и сертифициране на транспортни услуги в Австралия ... Род Хук - човек на думи и дела!
- Анатолий Юницкий е получил вчера телефонно обаждане от арабския шейх, Алаа З. Ал-шейх, който беше на посещение в ЕкоТехноПарка през миналата седмица, и който се запозна подробно със Струнната технология, представена лично от автора и създател на технологията, Юницкий. 
Шейхът съобщил, че вече е представил доклад по проекта Sky Way пред ръководството на най-голямата арабска банка. Стана ясно, че банката ще преразгледа инвестиционната си стратегия за следващите 5 години, която е на сума в размер на 6 млрд. USD, за да попадне в нея и Струнната технология;
- Инвестиционен фонд в Милано се интересува от Струнната технология Sky Way и e поискал среща с ръководството на компанията в Минск;
- Заводът на Sky Way, където се изработват детайлите на подвижния състав и пътната структура и се извършват монтажните работи, в момента е в процес на пълно обновяване; доставят се нови машини, 3D-принтери и друго оборудване;
- Започна производството на нови Юнибуси в различни модификации, което ще рече, че инженерните чертежи са стигнали до мястото на производство и монтаж;
- Компанията RSW Systems потвърди: по инвестиции, месец февруари 2017 се оказа най-богат ... По всичко личи, че тази тенденция няма да намалее и през март;
- Получените инвестиции в компанията и техния постоянен ръст вече гарантират, че в следващите няколко месеца ще бъдат извършени всички планирани работи.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
 • Create New...