Jump to content
hash.bg - биткойн форум
stamen

Презентация на 1 март в Пловдив

Recommended Posts

Заповядайте тази сряда, 1 март в Пловдив за презентация на Avalon-Life - майнинг компания, която предлага на всеки лесна възможност за инвестиция в копаене на крипто валути.

 

Avalon Life не е cloud mining бизнес - компанията има реални изчислителни ферми в Коста Рика, доказателство за които можете да видите на следния линк: Avalon Life са водещи по мощност в блокчейна на Dash с цели 20% от изчислителната мощ:

 

TAEwjw0.jpg

 

Друг аргумент за това, че проектът е истински, говори фактът, че създателите и ръководителите на компанията са публични личности, двама от които ще презентират в Пловдив. Всеки може да дойде и да говори лично с тях и лесно да прецени, дали става въпрос за реален бизнес или не.

 

Значението на копаенето за крипто валутите

 

Наскоро ми просветна, че известното пренебрежение, с което винаги съм се отнасял към темата за копаенето, съвсем не е било на място. 

 

От една страна копаенето е гаранция за неприкосновеността на всеки блокчейн; от друга страна, след като така силно вярвам в светлото бъдеще на крипто мрежите, няма как то да се случи без инвестициите в тяхната инфраструктура да са печеливши. Това ясно се вижда от биткойн мрежата, където хеш рейта и цената вървят ръка за ръка.

 

Значението на компании като Avalon Life

 

В статията Биткойн като съпротива говорих за фундаменталното значение на това, с което се занимаваме. И за да успеем в тази ни борба срещу статуквото, се нуждаем от подкрепата на възможно по-голяма част от населението. Прозирането в идеята, инвестирането и ползването на крипто-валути от страна на хората е единият начин да получим тази подкрепа... Инвестицията в изчислителна мощ, гарантираща защита на всяка крипто-валута е другият основен канал за подкрепа.

 

Но ако за средностатистическия Джо е трудно да си отвори портфейл и да инвестира в биткойн, какво да кажем за възможността, той да инвестира и да си сглоби майнинг риг и да го включи към дадена мрежа.... Изключено. И докато призовавам всеки с познания в областта да си го направи сам, на другите препоръчвам инвестиция в компании от типа на Авалон Лайф, Битмаин, Дженесис майнинг и подобни (споделете други сериозни, които знаете). При това очакваният доход от тази инвестиция изглежда космически, сравнен с дефакто нулевите лихви, които банките ви дават, за това че си държите парите при тях..

 

Инвестиционен потенциал

 

Данните от един акаунт, до който имам достъп и който е инвестирал на 6 януари в 1005 мегахаша, са както следва:

Цена на пакета - $7000, което е около 12,600 лв

За 1 месец и 20 дена изкопаното от тези мощности се равнява на 0.9 биткойна, което по цената днес (2,200 лв) е 1980 лв или над 15% доходност за по-малко от два месеца.

 

Тези сметки са повлияни разбира се от скочилата цена на биткойн в този период, но е много важно на базата на коя валута правим сметките.

 

Ако разполагате с лева и инвестирате в мощности, имате два източника на доход - ежедневният приход на изкопани монети и вдигането на цената на тези монети спрямо лева. Ако разполагате с биткойн, вместо да го държите в книжен портфейл, той работи за вас и помага на еко-системата.

 

Предполагам, че на срещата в Пловдив ще се предоставят данни за по-дълги периоди от време, но доколкото разбирам, възвръщаемостта на инвестицията отнема между 10 и 11 месеца на база инвестирани биткойни и доста по-кратко на база инвестирани лева.

 

Разбира се, пакетът от $7,000 за 1000 мегахаша е най-големият предлаган от компанията и най-изгодният. Най-малката мощност е 10 мегахаша за $100, но там възвръщаемостта е с около 30% по-ниска.

 

За партньорската им програма

 

Големият слон в стаята е вида на партньорската им програма, която има много прилики с мрежови маркетинг. И да, мрежовият маркетинг е често признак за измама и препоръчвам на всеки да изгледа следното видео от John Oliver, ако не го е направил още.

 

Точно този избран модел на маркетинг от компанията ме накара да вложа доста време и усилия в изследването на бизнес модела на Авалон Лайф. Фактът, че инвестирах в тях и че пиша за тях тук, говори за резултатите от тази изследователска дейност. Имам доста аргументи за това, но най-важните са следните:

 

 • участието в партньорската им програма е изцяло доброжелателно;
   
 • материята, с която се занимава компанията, е доста сложна. Техниките на мрежовия маркетинг (които са базирани на p2p и заради които много хора още смятат биткойн за пирамида) са сякаш единствения маркетинг способ за растеж на модела;
   
 • приходите от мрежовата структура се възвръщат на 100% в нея, моментално. Авалон Лайф не само че не печели и цент от нея, а даже я спонсорира доста солидно с мощности;
   
 • доколкото има реален продукт зад мрежовия маркетинг, той не е скам, а просто маркетинг прийом.

 

Това е накратко. След срещата в Пловдив ще имаме много повече информация и впечатления от предлаганото и ще пишем повече.  

 

За събитието в Пловдив 

Ето линк за събитието във фейсбук:

 

Avalon-Life Bulgaria Launch

 

За който няма фейсбук, адресът е:

 

Империал хотел, ул Лев Толстой №6, 19:00 часа в сряда, 1 март, 2017 

 

Участието е безплатно и ако не друго, се надявам да си направим поредната легендарна пловдивска среща, предвид че имаме запазени места в тамошния Bed room след семинара.... :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Постинга във фейсбук с линк към тази тема получава доста коментари и ще попълвам нещата, които съм забравил да спомена в обявата:

 

1. Това е обява за среща, не е нито съвет, нито призив за инвестиция. Доводите, които съм дал в статията, са просто повод да дойдете. Всички знаем, че повечето подобни идеи в интернет са измама. Но не всички - има успешни идеи като тази, например за Bitmain чувам добри отзиви... В крайна сметка, дори и хората от Авалон да са най-честните на света, инвестицията си носи своите рискове откъм цени на койни, растеж на мрежата, дори земетресение и прочие.. Даже техният аргумент да не поясняват къде точно е местоположението на фермата е обосновано с това, че това би понесло много рискове за саботаж. Но няма проблем всеки инвеститор да отиде да види с очите си - нещо, което мисля да направя, ако видя, че хората в Пловдив го правят с убеждения като моите...

 

2. Защо Коста Рика - забравих да кажа, че фермите се захранват с изключително евтин ток от соларни панели и геотермални източници. А това е много важно! Ако ще се борим срещу държавната система, какъв е смисъла парите за поддръжка на нашите системи да се вливат в политическите бюджети посредством ползването на произвеждания от тях ток? 

 

Можете да задавате всеки въпрос, който ви хрумне - както тук, така и на срещата в Пловдив - ще ви помоля само да е с по-коректен тон... :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странни неща стават напоследък. По време на Блокчейн семинара в УНСС преди 5 дена, цената на биткойн проби All Time High. Ден преди представянето на Авалон в Пловдив, цената на Dash (основната валута, която те копаят) пощуря:

 

add154c7a3a34d4493fe671078856ac1.png

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно съм съгласен с теб.Бях поканил двама приятели и тяхното мнение веднага след края на презентацията беше еднозначно.Аз бягам далеч от тези и дори не искам да си спомням какво образоване направиха за Биткойн в първата част и объркаха всички хора за това какво е Биткойн.А и други крипто валути засегнаха и ,,очерниха" като Монеро.Просто ги бях забравил още от 22.05.2016-когато се регистрирах на pre-launch и вчера просто се убедих, че интуицията ми не ме е подвела още преди 6 месеца.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аве Дани интересен е светът през твоите очи :)

 

Не мога да кажа и аз, дали са легитимни още или не, но след това говорих доста надълго с тях на вечерята. По принцип се съгласиха да ми дадат достъп до всичката информация, за която ги попитах (а много от нея е доста вътрешна), поканиха ме в Коста Рика, макар че те определено имат мощности, както е показано на картинката най-горе. И като ида там ще видя едни асичета.. и к'во от това...

 

Казаха, че ще ме свържат с две доста известни биткойн личности от Германия, които щели да ми кажат добри думи за тях - единият от тях даже е съдружник на Андреас Антонополус в satoshi school или подобно.. 

 

Казаха, че не говорят на тези срещи за мрежовата им схема, защото тя не им е фокус и е напълно отделна от основния им бизнес. И аз щях доста да се притесня, ако бяха почнали да обещават как ще станем милионери с техния продукт и прочие.. Срещата беше чисто биткойн/блокчейн насочена и имаше и добри прозрения.. Малко са заслепени в Даш, но може и да има защо... 

 

Както и да е, след това вечерта в Бедрум в Пловдив беше легендарна - ако не знаете, при празна дискотека е най-яко да пиете със сервитьорките - по-късно ще пиша по-подробно (за биткойн срещата, не за бедрум) :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иначе цялата зала вчера беше предимно мрежовици, много от onecoin и swiscoin, като интересът им е продиктуван най-вече от възможността тук да става въпрос за реален продукт...

 

Аз още не съм убеден, да не остана неразбран.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето нещо, което няма как да не е пирамида... Продажба на блянове и бъдещи планове, и невероятни "новини": 

 

 

 

#SkyWay - Текущи новини! Вече е трудно да се следи огромният информационен поток, идващ от Група компании Sky Way
- Днес в ЕкоТехноПарка пристига Род Хук с австралийска делегация от експерти, начело с ръководителя на службата по регулиране и сертифициране на транспортни услуги в Австралия ... Род Хук - човек на думи и дела!
- Анатолий Юницкий е получил вчера телефонно обаждане от арабския шейх, Алаа З. Ал-шейх, който беше на посещение в ЕкоТехноПарка през миналата седмица, и който се запозна подробно със Струнната технология, представена лично от автора и създател на технологията, Юницкий. 
Шейхът съобщил, че вече е представил доклад по проекта Sky Way пред ръководството на най-голямата арабска банка. Стана ясно, че банката ще преразгледа инвестиционната си стратегия за следващите 5 години, която е на сума в размер на 6 млрд. USD, за да попадне в нея и Струнната технология;
- Инвестиционен фонд в Милано се интересува от Струнната технология Sky Way и e поискал среща с ръководството на компанията в Минск;
- Заводът на Sky Way, където се изработват детайлите на подвижния състав и пътната структура и се извършват монтажните работи, в момента е в процес на пълно обновяване; доставят се нови машини, 3D-принтери и друго оборудване;
- Започна производството на нови Юнибуси в различни модификации, което ще рече, че инженерните чертежи са стигнали до мястото на производство и монтаж;
- Компанията RSW Systems потвърди: по инвестиции, месец февруари 2017 се оказа най-богат ... По всичко личи, че тази тенденция няма да намалее и през март;
- Получените инвестиции в компанията и техния постоянен ръст вече гарантират, че в следващите няколко месеца ще бъдат извършени всички планирани работи.

 

 

 

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Поставихте готово форматирано съдържание.   Искате ли да премахнете форматирането?

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното съдържание от редактора беше възстановено.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Зарежда...

×
×
 • Създай нов...