Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Молба за статии

stamen
 Share

Recommended Posts

Покрай многото проекти, в които съм замесен, а и покрай това, че след 3-4 дена усилена работа неизбежно идва и дупка в производителността, съдържанието на сайта пострада сериозно...

Този форум сякаш никой не го чете. Във форума сме едва 6-7 активни потребителя, които са прозрели, че биткойн е нещо голямо и че в него се крие разковничето за интересен живот в бъдеще, на ръба на вълната (а от там и като следствие - финансово осигурен)

Не знам доколко от вас разбират, че за да се възползвате от нещо, първо трябва да вложите усилие в него. За да победи биткойн в борбата му с регулацията/банките/закостенялото мислене и прочие, трябва някой да образова хората.

За да тръгнат яките проекти, които може да направим заедно в този сайт, трябва да има и технически грамотни хора, които да ги сътворят. Но за да ги заима, трябва да им поднесем достатъчно информация, за да прогледнат и те отвъд историите на жълтата преса и паричната функция на биткойн. 

Много от вас ми казват - "Искам да помогна, но не мога да програмирам". Ето отново за всички как може да помогнете:

• Прочетете всичко от сайта (няма и 20 статии)
  • Покажете го на познати
  • Питайте ги какво мислят за биткойн и вижте какво не разбират
  • Споделете тяхното и собствено мнение, какво трябва да се донапише и обясни на сайта
  • Когато всички споделим мненията си, всеки може да намери подходяща статия на английски за някоя от точките и да я преведе
  • После да я публикува (аз ще напиша упътване как става, ако имате интерес изобщо)

Признавам, че е много усилието. Но не мога да ви кажа "Ще ви се плати за това". Поне, не и сега или в скоро време. Запитайте се защо тогава аз хвърлям толкова усилия (и пари), за да го има този сайт. 

Ще помоля всеки, който е прочел до тук, да напише нещо в темата. Нещо от рода на

• Съгласен съм и искам да помогна
  • Съгласен съм, но не мога да се включа
  • Съгласен съм, но не разбирам
  • Не смятам, че си заслужава
  • Сайтът е излишен
  • Каквото  и да е друго мнението ви

Моля ви поне тук да отговорите, за да знам с какво разполагаме и да взема съответни мерки, Може би с всичката информация в интернет и нивото на английски на повечето, този сайт е излишен като портал. Ще ми свършите огромна услуга, ако ми помогнете да го осмисля...

Благодаря

Предложението ми е :

1.Участие с капитал (подлежи на коментар) като се създаде АД и се разпределят акции според размера на капитала

2.Дистрибуция и маркетинг в цялата страна ,включително и нетрадиционни методи.

3.Без анонимни лица във форума и сайта!!!

След като отварям сайта поне пет пъти дневно, значи съм съгласен и разбирам идеята. Разказал съм на много хора за него и това е едно от малкото неща, с които мога да помогна - имам изградено мнение какво не е ясно, относно криптовалутите. Мислих, че мога да помогна с преводите, но човек, на които имам пълно доверие, ми каза, че не ставам за това. Все пак мога да правя някакви корекции на бързо преведени статии, за да звучат по-добре.

Здравейте колеги,

Това ми е първия пост тук, въпреки че преглеждам сайта и форума поне по 10-ина пъти на ден  :) за нови коментари и статии. С удоволствие бих помогнал с каквото мога.