stamen Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Анкета сред 25 икономически нода в Канада установи, че нито един от тях не подкрепя Bitcoin Unlimited. Подобни резултати имаше и запитване сред потребителите на bitcoin.de Ще е интересно да видим как седят нещата относно това в нашия форум... Дискусия по тази тема можете да намерите в Scaling Bitcoin Какви са позициите на основните участници в биткойн индустрията, можете да прочетете тук: http://www.coindesk.com/war-words-whos-said-bitcoin-fork/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 -"Подкрепяте ли тираничния начин на управление на Коре и цензурата и корупцията зад тях" ? Аз лично ги подкрепям защото не им завиждам и не виждам за каква цензура и корупция може да се говори при софтуер с отворен код.Панта рей - и на некадърниците от BU ще им мине времето - само стойностните неща остават на тоя свят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 28, 2017 Author Report Share Posted March 28, 2017 Данчо, към момента сме 9:1 срещу теб. Завидно самочуствие демонстрираш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Очеизвадно нямаш никаква идея от биткойн Много ми е интересно ти твоите биткойни на коре ли ги държиш или на скапаното BU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
на всяко гърне мерудия Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Добре де , защо няма отговор "Нито едно от двете?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 1:9 е приблизително и съотношението печеливши/губещи по пазарите,така че мога да кажа, че ме радва даже Доста високо самочувствие демонстрираш но не каза отново ти твойте биткойни на Коре ли ги държиш или на BU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 28, 2017 Author Report Share Posted March 28, 2017 Доста високо самочувствие демонстрираш но не каза отново ти твойте биткойни на Коре ли ги държиш или на BU той обяви наскоро биткойн за провален проект и си продаде всички койни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 той обяви наскоро биткойн за провален проект и си продаде всички койни... А не знаех щото отдавна не бях влизал в форума но как търгува и обсъжда тогава цената на биткойн то без някакъв запас каква търговия само на борсата да държиш биткойни - най малкото не е безопасно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 28, 2017 Author Report Share Posted March 28, 2017 А ето че нашият резултат, макар и от много малко хора, е доста сходен с този: http://luke.dashjr.org/programs/bitcoin/files/charts/software.html?2 90.48% от всички нодове са bitcoin core срещу само 2.52% за Bitcoin Unlimited Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Филчев,не ти отговарям на въпроса,понеже е доста глупав.Плюс това не съм и длъжен. А за самочувствието ,ами то е подплатено с доказателства в темата за цената.Ако прегледаш последните 50 страници,ще разбереш ,кой печели кой губи . Докато от теб аз съм видял едно голямо нищо.Подплатено с глупавия ти въпрос, може да ти даде представа,защо съм го подминал Старите хора казват че куче което лае не хапе и от това че се хвалиш че печелиш не значи че изобщо търгуваш.Аз търгувам с променлив успех и като средно съм малко над нулата но като те гледам теб от писане в форума не ти остава много време за търговия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Given Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Няма как някой с акъла си да подкрепя БУ, след като не са се доказали като кодери. Поправка, след като доказаха, че са слаби кодери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Те старите хора ще ти кажат и че криптото не струва нищо.Трябва ли да взимаме заключения от 50г за чиста монета ? Аз винаги говоря с факти ,за разлика от много други хора,така че всичко може да се докаже с логове и хисторита .Въпроса е дали ти стиска да заложиш 10 биткойна на твърдението си ,или просто така се опитваш да се правиш на мъж пред монитора ? Ти нали се беше отказал от биткоина и беше си продал биткоините от къде ще ги вземеш ако загубиш баса - какви 10 биткоина на мен целия ми портфейл е толкова аз по начало биткойна го имам за допълнително занимание към останалата търговия.И не разбрах естеството на баса който предлагаш - какво точно ще доказваме че си голям мъж и голям бикоин трейдър или че си безгрешен и нямаш губещи сделки. Я не ме занимавай с глупости ставаш за смях с твоите басове - аз по начало не се хващам на бас и не играя хазарт камоли със някакви измислени логове и хисторита дето можеш да ги натракаш за половин час на фотошопа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 казваш тоя бил мошенник а какво ще кажеш за тоя и тия ли са мошенници https://coin.dance/nodes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 28, 2017 Author Report Share Posted March 28, 2017 Виж и тук https://bitnodes.21.co/nodes/?page=1&q=Free%20the%20markets При това 150 от нодовете на БУ са в една хостинг компания и собственост на един човек: https://twitter.com/lopp/status/846739884765302785 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Я си сложи очилата и пак се прави на интересен ! А ако със зрението си добре ,то вероятно нямаш начално образование.Иди вземи няколко курса по елементарна математика ! Какво да си сложа очилата - стигнали 11% чудо голямо не знам що ме нападаш персонално на зрение но явно такъв ти е манталитета като котките не падаш по гръб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Да взема пак да се повторя,белким реотаните почват да позагряват 2 часа минаха ,пълно мълчание ??!! Някой от горните двама Нобелови лауреати по Математика, прави ли разлика между 58 000 Core nodes и 5 700 ??? Дай де дай линк от където да се вижда че 58000 са с BU и копаят в тая верига Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 28, 2017 Report Share Posted March 28, 2017 Усещаш ли колко си тъп ? съвсем сериозно питам ? 3 поста ти давам линкове и ти намеквам нещо,и 3 поста реотана все още е студен Абе, ти да не си с IQ <80 ??? Само с обиди не става братовчеде Лари ние не можем да сме като ваше височество гении затова обясни като за прости хора къде ги видя тия 75% за BU ма май не можеш да паднеш до нашето ниво или ги прочете някъде и сега ти е трудно да цитираш източниците си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 29, 2017 Author Report Share Posted March 29, 2017 Данчо, мога ли да те помоля да спреш с личните обиди и етикети... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 29, 2017 Author Report Share Posted March 29, 2017 Ето как се развива същата анкета в bitcoinbg.eu: http://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=3&t=4190 За сега 17:0 в полза на SegWit, при това там повечето потребители са миньори.... Това, заедно с всички други подобни допитвания, показва, че всички статистики в полза на БУ са скалъпени... И хората, седящи зад БУ, знаят това много добре и едва ли ще рискуват ХФ, след като нямат никаква реална подкрепа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Споко, те тези които се наложат, ще бъдат победени от други. Притесних се, че мина много време от както ни го припомни за последно, очаквам с нетърпение и мантрата за жетоните. stamen 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamen Posted March 29, 2017 Author Report Share Posted March 29, 2017 Притесних се, че мина много време от както ни го припомни за последно, очаквам нещо и за жетоните. Да, Дани, малко като развалена плоча си напоследък - защо не вземете да направите един хард форк на този форум и да си пишете там, че тук само тролвате напоследък и не е много уважително спрямо нас... Сигурно сме много заблудени да вярваме в биткойн, но съжалете ни и ни оставете насаме с простотията ни. Дори ако искате, направете си тема (или ще ви отворя подфорум), в които да си пишете и да ни осмивате - а защо не и нагрубявате, както прави Данчо напоследък. Твърдо съм решен да не банвам никога в този форум, но ви моля да си изкарвате негативните емоции от грешните решения, които вземате с трейдинга, някъде другаде. тенк ю вери мач! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasial3 Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Добре де не е ли факт ,едно от нещата ,които Данчо каза в едната статистика броя на core нодовете беше около 10 пъти увеличен,това манипулация ли е или не? Тук https://coin.dance/nodes колко са и тук колко са http://luke.dashjr.org/programs/bitcoin/files/charts/software.html?2 ? В интерес на истината има разлика и в unlimited нодовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metaflute Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Добре де не е ли факт ,едно от нещата ,които Данчо каза в едната статистика броя на core нодовете беше около 10 пъти увеличен,това манипулация ли е или не? Тук https://coin.dance/nodes колко са и тук колко са http://luke.dashjr.org/programs/bitcoin/files/charts/software.html?2 ? В интерес на истината има разлика и в unlimited нодовете. Според мен става дума за всички нодове, а не само активните към настоящия момент. Не мога да намеря къде, но бях попадал на подобна статистика, но я даваха разбито - спящи + активни. Добавено: търсих, но не можах да намеря нищо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 Той Данчо каза че 75% от миныорите подкрепят BU но бяга от въпроса ми като дявол от тамян и не казва кои са му източниците. А не ви ли се струва че в целия сват инсталираните портфейли са даже повече от 58000 това което дават http://luke.dashjr.org/programs/bitcoin/files/charts/software.html?2са най вероятно активните плюс портфейлите офлайн които е събрала тяхната база данни което не значи че и тя е пълна - може да е за седмица за месец или от както са почнали да водят статистика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filchef Posted March 29, 2017 Report Share Posted March 29, 2017 А аз ако получа още една персонална обида без да е санкционирана от модератор който да изтрие най малко обидните квалификации ще напусна тоя форум.Отдавна не бях влизал тук но ми стига толкова персонални нападки и обиди от така наречения Пръч.Той ако беше свестен нямаше да наруши колегиалния тон.Той е в моята игноре листа нито ще го чета нито ще се занимавам с него. ПП.Я той игноре листа бил вълшебен инструмент - до сега не бях ползвал такъв щото не ми се беше налагало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts