Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Идея за "направи-си-сам" хардуерен уолет

Recommended Posts

Писах въпроса във форума на bitcoinbg.eu, защото там хората са повече и са по-светнати по хардуерните въпроси. Но ако от тук някой има идея, нека сподели:

http://bitcoinbg.eu/forum/viewtopic.php?f=30&t=4210

Леджера има супер предимството да можеш да възстановяваш контрол до даден адрес директно през него без да се налага да въвеждаш каквото и да било от компютъра. Предполагам , че с такава линукс дистрибуция нивото на сигурност ще е почти същото.

Леджера има супер предимството да можеш да възстановяваш контрол до даден адрес директно през него без да се налага да въвеждаш каквото и да било от компютъра. Предполагам , че с такава линукс дистрибуция нивото на сигурност ще е почти същото.

И аз ползвам леджер но и той си има недостатъци - примерно не можеш да си ексортираш частните ключове и не можеш да подписваш съобщения от него.

Мисля, че можеш да подписваш съобщения - виж в Apps...

За експорта си прав, но посредством 24-те думи и забравих сега кой точно сайт, можеш да си ги извадиш сам :)

Мисля, че можеш да подписваш съобщения - виж в Apps...

За експорта си прав, но посредством 24-те думи и забравих сега кой точно сайт, можеш да си ги извадиш сам :)

Не  може да се подписват съобщения говорих с супорта им уж казаха че като излезе нова версия на апликацията ще може но излезе и пак не са я вкарали тая функция питах ги отново и казаха че за сега не предвиждат да вкарват такава функция колкото за сайта и аз съм чувал че има такъв но не съм го търсил щото ако го няма офлайн не бих го ползвал за нищо на света.