Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Дискусия на актуални ICO-та

stamen
 Share

Question

Напоследък много познати ме подпитват за това или онова ICO. Мисля отново да почна да следя по-интересните проекти и тук ще споделям това, което мисля за тях. Ще се радвам да споделите и вашите мнения и информация относно тези или други проекти.

Ethereum Movie Venture - може и да не е скам, но рискът да инвестираш във филм, макар и през прозрачна и честна крипто платформа, не е за всеки.... Аз лично съм пас.

EONcoin - пълен скам, просто вариация в буквите на ONEcoin...

MobileGO - това ми хвана вниманието. Не съм запознат много с mobile games маркетинг, но от това, което съм чувал и което чета за платформата, сякаш има смисъл. Ще поразпитам няколко познати, които се занимават с мобилни игри, и тяхното мнение ще е определящо.

Интересен подход имат, че продават 100 млн токена, независимо от приходите, които получат. Има си и добрите и лошите страни....

Другото, което говори добре за тях, е че имат почти готов продукт: https://play.gamecredits.com/

ВАЖНО: горното и последващи мнения да не се считат за скланяне към инвестиция. Най-вероятният резултат от подобни инвестиции е пълна загуба на вложените средства :)

Recommended Posts

• 0
Guest Given

Ако отворим bitcointalk, то там всяка нова валута се определя като scam. Което за мен е пълна глупост. Scam беше WeTrust, scam било ARK и какво ли още не. Това дали един проект ще е успешен няма нищо общо с това дали е scam.

Специално за backtoearth cap-a e 750 биткойна, та едва ли ще забогатеят толкова много.

Иначе е факт, че ще има доста съмнителни проекти, включително и zeth, където най-вероятно ще бъда изпържен. Но който го е страх от мечки не ходи в гората.

• 0

то не е казано, че не можеш да направиш пари от скам... важно е да видиш, кой е организиран добре и да продадеш преди срива му...

• 0
Guest Given

Така е, но мисълта ми е, че сега е модерно да се нарича всичко scam, дори и да е сериозен проект. Не, че им пука на девелопърите де, събират си по 5 млн. И си свиркат.

• 0

https://boscoin.io- Корейски проект. BOS койн = Blockchain OS

Консенсус - mFBA (modified Federated Byzantine Agreement)

Важните решения се взимат на Конгрес от конгресмени.

Common budget - бюджет за инвестиране. Всеки може да получи инвестиции, стига да представи proposal и да мине на конгресното гласуване. Сиреч нещо като ДАО правят май ... поне на хартия.

До инфото стигнах през случайна (или неслучайна) реклама във фейсбук.

• 0

При тези може да се сложат 1-2 етера рискова инвестиция:

http://tokencard.io/- правят VISA карта, която ще може да харчи най-различни токени, като 1% се събира във фонд, принадлежащ на смарт контракта им. Ако имаш TKN, имаш % от този фонд и можеш да си го дръпнеш по всяко време.

• 0
Guest Given

Още 2 ICO та от мен. APX има разпродажба в Bittrex, за днес не съм сигурен, но вчера имаше 10% бонус. До вчера можеше да се купува и с UBQ (многообещаващ ETH клонинг), но достигнахме хард капа за около час. Малко късно обаждам, тъй като цената на APX бе фиксирана на 20к, а UBQ беше 18, тъй че и тук можеше да се спести, но и сега може да се купува с биткойни. Повече подробности за проекта: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1879453.0

Подкрепя се от легенди в трейдинга, което не знам дали е добро или лошо.

• 0

Ето много добре описано, защо капитализацията сама по себе си, няма никаква стойност и защо всичко друго, освен биткойн и етериум, е чиста спекулация:

Why the Bitcoin Dominance Index is Deceiving

• 0

Ето много добре описано, защо капитализацията сама по себе си, няма никаква стойност и защо всичко друго, освен биткойн и етериум, е чиста спекулация:

Why the Bitcoin Dominance Index is Deceiving

сериозна статия и доста от имената в бтк я бяха шернали сутринта

• 0
Guest Given

На мен ми е доста странен този зор на биткойн максималистите да удрят по алткойни. За всички е добре биткойн да не е единственият играч на пазара, да не говорим, че цената му расте И заради бума на алткойните. Просто не го разбирам...

• 0

Никой не ги удря, просто сме го гледали този филм преди 3 години и липсва логика зад събитията последните дни. Сякаш почва да се развързва ситуацията:

a966e6cbc93b4cb1a89eff09779360c7.png

• 0

https://coinmarketcap.com/charts/

Combined Non-Bitcoin Market Capitalization 

8 Дек 2016 - 2 млрд $

8 Май 2017 - 22 млрд $ 

Очевидно сме в нов балон, но този път балона минава през алтовете. Тези милиарди както е ясно са само проста математика, зад това има по-скромни числа.

• 0
Guest Given

Че сме в балон никой не спори. Просто съм останал с впечатлението, че се удря по алткойните и че всичко било шиткойн. Което е пълна глупост.

• 0
Guest Given

Ще изгорят 120к от общо 900к токена, предложени за продажба в Bittrex. С този ограничен съплай и огромната реклама от всички уважавани трейдъри в туитър, очаквам добри неща от APX, дори и в близките дни. Аз вече съм напред де, защото ги купих с UBQ. :)

• 0

да, това е единственото ICO в което съм бил сигурен жалко че нямам свободен фиат, много сериозна подкрепа от топ критпо търговци, големи очаквания имат всички, успех  ;)

• 0

Въпроса тук е дали наистина Brendan Eich стои зад проекта или е опит да използват името му. В http://icoindex.com   

са отбелязали ,че не могат да потвърдят ,че наистина това са членовете на проекта,за сравнение в повечето други знайни и незнайни прокети това е  потвърдено. Сайта им https://basicattentiontoken.org/   меко казано не е впечатляващ ,като за създателя на javascript.

Но ако все пак той стои зад този проект си заслужава само заради името да се вложи в него.

• 0

В Туитър доста трейдъри които следвам рекламират: Aeternity, EQT, Bancor, Status, и всички обявяват, че Wagerr ще е неуспешен проект а Polybius е направо scam! 

само като инфо, всеки да си прави проучването