Напоследък много познати ме подпитват за това или онова ICO. Мисля отново да почна да следя по-интересните проекти и тук ще споделям това, което мисля за тях. Ще се радвам да споделите и вашите мнения и информация относно тези или други проекти.
Ethereum Movie Venture - може и да не е скам, но рискът да инвестираш във филм, макар и през прозрачна и честна крипто платформа, не е за всеки.... Аз лично съм пас.
EONcoin - пълен скам, просто вариация в буквите на ONEcoin...
MobileGO - това ми хвана вниманието. Не съм запознат много с mobile games маркетинг, но от това, което съм чувал и което чета за платформата, сякаш има смисъл. Ще поразпитам няколко познати, които се занимават с мобилни игри, и тяхното мнение ще е определящо.
Интересен подход имат, че продават 100 млн токена, независимо от приходите, които получат. Има си и добрите и лошите страни....
ВАЖНО: горното и последващи мнения да не се считат за скланяне към инвестиция. Най-вероятният резултат от подобни инвестиции е пълна загуба на вложените средства
Question
stamen
Напоследък много познати ме подпитват за това или онова ICO. Мисля отново да почна да следя по-интересните проекти и тук ще споделям това, което мисля за тях. Ще се радвам да споделите и вашите мнения и информация относно тези или други проекти.
Ethereum Movie Venture - може и да не е скам, но рискът да инвестираш във филм, макар и през прозрачна и честна крипто платформа, не е за всеки.... Аз лично съм пас.
EONcoin - пълен скам, просто вариация в буквите на ONEcoin...
MobileGO - това ми хвана вниманието. Не съм запознат много с mobile games маркетинг, но от това, което съм чувал и което чета за платформата, сякаш има смисъл. Ще поразпитам няколко познати, които се занимават с мобилни игри, и тяхното мнение ще е определящо.
Интересен подход имат, че продават 100 млн токена, независимо от приходите, които получат. Има си и добрите и лошите страни....
Другото, което говори добре за тях, е че имат почти готов продукт: https://play.gamecredits.com/
ВАЖНО: горното и последващи мнения да не се считат за скланяне към инвестиция. Най-вероятният резултат от подобни инвестиции е пълна загуба на вложените средства
Top Posters For This Question
67
25
19
13
Popular Days
Feb 7
16
Apr 24
11
Apr 25
10
Jul 7
8
Top Posters For This Question
vamp111 67 posts
stamen 25 posts
metaflute1 19 posts
Tronald Dump 13 posts
Popular Days
Feb 7 2018
16 posts
Apr 24 2017
11 posts
Apr 25 2017
10 posts
Jul 7 2017
8 posts
Popular Posts
nandrolon
Как да си направим ICO https://steemit.com/scam/@moonjelly/how-to-create-an-ico-scam-in-5-simple-steps
Dobrin
Темата все пак е за представяне на актуални ICO и човекът се е постарал да разясни. Не мисля че го прави с комерсиална цел,а дори да е така - няма лошо. Тази тема и без това е доста слабо активна и н
St0ky
Етереум тоукъните ги дръж в твой етер уолет в който си зареди и малко количество етери (0.01 на изх трансакция) зада имаш с какво да платиш таксата, когато ги изпращаш изходящо от твоя адрес. Тоукънит
Posted Images
232 answers to this question
Recommended Posts