Jump to content
hash.bg - биткойн форум

За хард спекулантите


Recommended Posts

В https://1broker.com се търгува, като имате възможност да стартирате търговия копирайки играч с висок рейтинг, т.е. такъв който има голям процент успешна търговия. Най-успешния в момента има над 1000% и над 200 кописти (последователи). Един вид вместо да давате пари на някой за да ви ги върти и после да ви извърти и някой номер, платформата ви дава правото да търгувате все едно той ви търгува парите, но без да държи контрол върху тях. Не зная дали не отива някакъв мапък процент за него, май да.

Link to comment
Share on other sites

TeddyFartz     -56.69%   8 Copiers  - Ауууууч  :D

 

На база 12 месеца има две страници успешни, от този с 1000% за два месеца направо изтръпвам като си помисля какъв риск поема.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Сайтът спря да търгува BTCUSD. Прекалено много маймуни на клона. Стигнало се е дотам, че една сделка е станала 1.7 милиона долара. В момента май умуват ... уж преместват пазара на нова платформа ... ама не се знае юни или юли. Някои хора, благодарение на доста надарени трейдъри, буквално забогатяха ... но това беше. 

Link to comment
Share on other sites

още не са затворени някой сделки btc/usd но не може да се отварят нови, също сайта иска да си смени името на 1Gox. (плача)

 

доста от топ трейдърите които са там ежедневно си постват и в туитър залозите, честно има някой много големи познавачи и наистина може да заложил например 0.1 бтк да дадеш да копираш даден играч и в рамките на 1 месец да си  + 200-500% без даже да отваряш сайта, само ЧЕ тази фирма приема депозити САМО в БТК + е регистриана на Маршаловите острови, на мен ми мирише на рибка само казвам....

 

най успешния този месец мисля е: snortex +2333.95%

Link to comment
Share on other sites

И дори това не отразява реалната възможна печалба. Печалбата на един copier, при постоянно реинвестиране, може да умножи този процент по двуцифрено число.

Link to comment
Share on other sites

нали се сещате къде е проблема - тези сделки, които осъществяваха на 1брокер, не се хеджират никъде... Просто 1брокер, както всички други форекс брокери, си оставят клиентите да се мъчат с пазара, като разчитат, че 5% ще са печеливши, но другите 95% ще им покрият печалбите със загубите си...

 

Само че този бул тренд ги изненада и беше лесен за търговия.. Изобщо не знам как ще изплатят печалбите на хората... Вчера и ние в крипто.бг по едно време мислихме, дали да не затваряме  покупките на биткойн, защото средствата ни на борсата бяха свършили, не можеше да се купува повече на марджин и покупките, които се правеха при нас означаваха загуба....

 

Все пак решихме да изчакаме до вечерта, когато влезнаха евровите преводи в борсите, поехме си загубите и продължаваме напред... Най-тъпото беше, че после падна цената, ама бяхме глътнали тежкия залък...

Link to comment
Share on other sites

Стамен е прав, 1broker разчита на това да обира клиентите си и да ги мачка със спреда, обаче настана момент в който топ 10 от трейдърите бяха почти всички на дълги и повлякоха огромен обем след себе си. Разкарайте се временно от там за всеки случай :)

Link to comment
Share on other sites

Тествах днес пробно stop loss функцията на кракен и бъдете сигурни, че не работи! :)  :) Като гледам как се държи и самата платформа май нищо не работи там. За лага ги разбирам като полото са , народа се юрна и ги хвана със свалени гащи, но да не им работят основни инструменти за управление на риска вече е излагация. В такива случаи минимума е да предупредят за проблема, да деактивират този тип поръчки и да си пуснат гениалните кодери да оправят мазалото. Като направих една сметка колко пари съм им оставил, като такси последните два месеца веднага им писах, че искам компенсация за непълна функционалност на платформата. Надявам се да ми отпуснат малко отстъпки за бъдещите такси тези мизерници, както стана с Данчо. 

 Чудя се ако не реагират къде да отида, май единствения вариант остана Bitstamp. Някой ако има впечатления как работят те ще съм адски благодарен да сподели  :).

Link to comment
Share on other sites

Данчо брокера затваря двойката защото са го поели големия отзад с тоя пъмп  :D  :D  :D  и тва колко са стабилин ще видим когато всички вземат да си дърпат лесните койни от там. Иначе на кракен им се накарах и им посочих ID на ордерите, знам че ще настане едно чакане. 

Link to comment
Share on other sites

въпреки лаг-а повреме на сериозни вълнения на пазара, Кракен за мен и по специялно бтк/евр няма по стабилеа борса, ако някой е фен на лайв пазара да пробва битмекс и битрекс...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...