mladen Posted May 1, 2017 Report Share Posted May 1, 2017 Zdraveite , ot 1 mesec v Balgariq ima oshte edin metod za dobivane na bitkoini bez da se nalaga da se zakopuvat mashini.Ako nqkoi jelae s mnogo malka investiciq ot 0.10 bitkoina da pravi po nqkolko na mesec ili poveche v vrenmeto moje da mi pishe na mladenkaramitev@abv.bg ili da mi se obadi na 0896564044 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TooHigh Posted May 1, 2017 Report Share Posted May 1, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Given Posted May 1, 2017 Report Share Posted May 1, 2017 Zzdr,interesuvame kakwo predlaga6! Opitahdati zvunna, no mi e svar6il vau4era. Moje6li da mi varne6 obajdane na 02/9828363. MERSI! civic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bundjak Posted May 1, 2017 Report Share Posted May 1, 2017 :D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladen Posted May 1, 2017 Author Report Share Posted May 1, 2017 Silata na obshtestvo, koeto si razmenq bitcoini ...... unikalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 Значи казваш да дадем по 300лв и ще правим по няколко биткойна на месец. На мен ми звучи добре , обаче няма ли нещо по конкретно да кажеш за да го прочетем всички , а не само по телефона , защото така изглежда много съмнително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladen Posted May 3, 2017 Author Report Share Posted May 3, 2017 Здравей StanchoBS,по принцип е лесно да сложа линк към самата платформа и линк за регистрация,така биха направили повечето хора.Аз лично за една година обучих доста българи да правят дропшипинг , повечето от тях в момента си стоят вкъщи и са доволни . Платформата е на 1 месец в България и на месец и половина в света.Не мисля че е редно да слагам линкове защото винаги има неща които не се разбират и хората остават с погрешно мнение.Мисля че всеки който има желание може да отдели 2 мин за тел.разговор и след това ако му хареса по скаип за 20 мин ще получи отговори на всичко въпроси и ще му бъде обеснено с подробности.Аз мисля че така информацията ще бъде поднесена максимално добре така че всеки да може да я разбере.Целта е да помогна на максимално много хора по най-добрия начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Значи давам ти 0,1 btc и започваш да ме обучаваш как да добивам биткойни в някакъв сайт, който пазиш в тайна? Само не ми казвай, че по цял ден ще трябва да щракам на някакви реклами или нещо такова, а и че е възможно да давам още пари докато се обуча или че трябва да инвестирам отделно в сайта за да мога да печеля по добре. Тази тема според мен трябва да се изтрие за да не попадат от гугъл разни търсения от този род към този форум, а и никой админ няма да толерира да му пишат на латиница във форума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladen Posted May 3, 2017 Author Report Share Posted May 3, 2017 Това което аз предлагам е да се чуем по тел. и да се разберем за напред как ще процедираме.Няма реклами които да гледаме или цъкаме,аз също не харесвам това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tinchev54 Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Това, за което mladen говори не е копаене на бикткойни. Той вече сам спомена, че става въпрос за дропшипинг, което няма нищо общо с биткойн, поне колкото аз съм запознат с това. Дропшипинга представлява покупка на една стока от Amazon (или друг сайт) и препродаването и в Ebay (или друг сайт0 на по-висока цена, като специфичното е, че стоката никога не идва при вас. При поръчката на стоката от Амазон вие въвеждате адреса на клиента, който си я е купил от вас в Ebay и така тя директно отива при него. Давам Amazon и Ebay за примери, защото това са сайтовете, които се използват най-често при дропшипинг търговия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Ако ти пратя 0.1 btc после ще ми разкриеш тайната! tinchev54 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Given Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Mladene akotiklikna 6temi varneshli? Ot telefonana na6ite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladen Posted May 3, 2017 Author Report Share Posted May 3, 2017 Тук не става въпрос за дропшипинг , дропшипинга си е нещо оделно аз съм много доволен от него правя добри пари за България.Тук става въпрос нещо като МЛМ само че при традициония МЛМ има компания която задържа парите и изплаща комисиони , при нашия случаи няма компания и плащанията стават от човек на човек което е много силно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
St0ky Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 Ми айде тогава да обясниш тук накратко как работи схемата защото това с телефона е несериозно, все едно си ало измамник който търси пенсионери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanchoBS Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 От този форум много се съмнявам някой да се хване да препродава разни неща в интернет. Тук хората печелят с минимални усилия, като копаят или трейдват биткойни (тук повече са "борсаджии" , но има и тук там някой миньор като мен) Успех на захваналите се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bundjak Posted May 3, 2017 Report Share Posted May 3, 2017 От този форум много се съмнявам някой да се хване да препродава разни неща в интернет. Тук хората печелят с минимални усилия, като копаят или трейдват биткойни (тук повече са "борсаджии" , но има и тук там някой миньор като мен) Успех на захваналите се Тук става дума за компания, в която стартираш с 0.01 bitcoin - пари които получава спонсора ти и ти си в платформата им и имаш реферален линк - НИЩО ПОВЕЧЕ- ЗА ТЕЗИ ПАРИ САМО ТОЛКОВА - само ако ти регистрираш нови членове с 0.01 bitcoin получаваш комисионни , ако не регистрираш не получаваш - продукт няма - платформата е базирана на crowdfunding + MLM - няма trading, няма mining, нищо няма регистрираш нови членове - добиваш биткойни по нов начин НЕ регистрираш нови членове - нищо не добиваш - ЗАЩОТО НЕ РАБОТИШ Ето видео което обяснява на Английски език за ,, Новият начин на добиване на bitcoin '' и регистрационния линк на момчето ( Тук се е регистрирал като Младен, а на рефералния линк излиза Joro1981 - Georgi Galabov ) дето тук не иска да пише повече за бизнеса , а държи да го обясни по телефона или по Skype регистрационен линк- https://bitcoinfundingteam.com/ref/Joro1981 видео- TooHigh and civic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zino Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Ето ви една копачка, която работи без първоначална инвестиция ( с инвестиция копаенето и тегленото стават по-бързо) https://btcprominer.life/182249 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts