Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Kak da dobivame bitcoini bez mashini

Recommended Posts

Zdraveite , ot 1 mesec v Balgariq ima oshte edin metod za dobivane na bitkoini bez da se nalaga da se zakopuvat mashini.Ako nqkoi jelae s mnogo malka investiciq ot 0.10 bitkoina da pravi po nqkolko na mesec ili poveche v vrenmeto moje da mi pishe na mladenkaramitev@abv.bg    

ili da mi se obadi na 0896564044 

Значи казваш да дадем по 300лв и ще правим по няколко биткойна на месец. На мен ми звучи добре , обаче няма ли нещо по конкретно да кажеш за да го прочетем всички , а не само по телефона , защото така изглежда много съмнително. 

Здравей StanchoBS,по принцип е лесно да сложа линк към самата платформа и линк за регистрация,така биха направили повечето хора.Аз лично за една година обучих доста българи да правят дропшипинг , повечето от тях в момента си стоят вкъщи и са доволни . Платформата е на 1 месец в България и на месец и половина в света.Не мисля че е редно да слагам линкове защото винаги има неща които не се разбират и хората остават с погрешно мнение.Мисля че всеки който има желание може да отдели 2 мин за тел.разговор и след това ако му хареса по скаип за 20 мин ще получи отговори на всичко въпроси и ще му бъде обеснено с подробности.Аз мисля че така информацията ще бъде поднесена максимално добре така че всеки да може да я разбере.Целта е да помогна на максимално много хора по най-добрия начин.

Значи давам ти 0,1 btc и започваш да ме обучаваш как да добивам биткойни в някакъв сайт, който пазиш в тайна? Само не ми казвай, че по цял ден ще трябва да щракам на някакви реклами или нещо такова, а и че е възможно да давам още пари докато се обуча или че трябва да инвестирам отделно в сайта за да мога да печеля по добре. Тази тема според мен трябва да се изтрие за да не попадат от гугъл разни търсения от този род към този форум, а и никой админ няма да толерира да му пишат на латиница във форума :)

Това което аз предлагам е да се чуем по тел. и да се разберем за напред как ще процедираме.Няма реклами които да гледаме или цъкаме,аз също не харесвам това.

Това, за което mladen говори не е копаене на бикткойни. Той вече сам спомена, че става въпрос за дропшипинг, което няма нищо общо с биткойн, поне колкото аз съм запознат с това. Дропшипинга представлява покупка на една стока от Amazon (или друг сайт) и препродаването и в Ebay (или друг сайт0 на по-висока цена, като специфичното е, че стоката никога не идва при вас. При поръчката на стоката от Амазон вие въвеждате адреса на клиента, който си я е купил от вас в Ebay и така тя директно отива при него. 

Давам Amazon и Ebay за примери, защото това са сайтовете, които се използват най-често при дропшипинг търговия.

Тук не става въпрос за дропшипинг , дропшипинга си е нещо оделно аз съм много доволен от него правя добри пари за България.Тук става въпрос нещо като МЛМ само че при традициония МЛМ има компания която задържа парите и изплаща комисиони , при нашия случаи няма компания и плащанията стават от човек на човек което е много силно.

Ми айде тогава да обясниш тук накратко как работи схемата защото това с телефона е несериозно, все едно си ало измамник който търси пенсионери.

От този форум много се съмнявам някой да се хване да препродава разни неща в интернет. Тук хората печелят с минимални усилия, като копаят или трейдват биткойни (тук повече са "борсаджии" , но има и тук там някой миньор като мен) :) Успех на захваналите се

От този форум много се съмнявам някой да се хване да препродава разни неща в интернет. Тук хората печелят с минимални усилия, като копаят или трейдват биткойни (тук повече са "борсаджии" , но има и тук там някой миньор като мен) :) Успех на захваналите се

Тук става дума за компания, в която стартираш с 0.01 bitcoin - пари които получава спонсора ти и ти си в платформата им и имаш реферален линк - НИЩО ПОВЕЧЕ- ЗА ТЕЗИ ПАРИ САМО ТОЛКОВА

- само ако ти регистрираш нови членове с 0.01 bitcoin получаваш комисионни , ако не регистрираш не получаваш

- продукт няма

- платформата е базирана на crowdfunding + MLM

- няма trading, няма mining, нищо няма 

регистрираш нови членове   - добиваш биткойни по нов начин :D 

НЕ регистрираш нови членове - нищо не добиваш - ЗАЩОТО НЕ РАБОТИШ :huh: 

Ето видео което обяснява на Английски език за ,, Новият начин на добиване на bitcoin ''

и регистрационния линк на момчето ( Тук се е регистрирал като Младен, а на рефералния линк излиза Joro1981 - Georgi Galabov ) дето тук не иска да пише повече за бизнеса , а държи да го обясни по телефона или по Skype

регистрационен линк- https://bitcoinfundingteam.com/ref/Joro1981

видео- 

• 1 month later...