Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Maid Safe Coin

bundjak
 Share

Question

Maid Safe Coin

До 12 месеца цената ще стигне до 100-120$ и ще бъде същото рали като при Dash

Не мога да се обоснова на каква база прогнозирам това

Само ще кажа, че информацията е най-важното в случая ( и ако преди година се бях доверил на същия източник да си купя Dash na 2$- сега щях да съм като щастливците купили bitcoin на 10$ )

Днес на 01.05.2017 цената на Maid Safe Coin е 0.26$ или 0.00019500 btc

След 12 месеца или по-точно казано на 01.05.2018 пак ще пиша тук и ще посоча и цената тогава.

На тези които ще се възползват

Успех

ВАЖНО:

Настоящият материал не следва да се тълкува като препоръка за бъдещи инвестиции.
Съдържанието има информативен характер и не подтиква към инвестиции. Търговията на валутния пазар е рискова дейност и вероятността да бъдат реализирани загуби е голяма

-Моля внимателно да прегледате цялата информация за да сте сигурни, че можете технически да се справите с компютър и интернет и да изпълните необходимите процеси по регистрация, закупуване,  плащане и съхранение на вашите Maid Safe Coin.
- Информацията изисква правилно тълкуване.
- Обикновено търсим информация онлайн, за да си отговорим на въпроси, да научим нещо полезно и пр. Искаме да намираме информация лесно, тя да бъде разбираема, точна, актуална и надеждна и това включва способността да преценяваме нейната точност, надеждност и ниво на субективизъм.

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Честно след този пост вече окончателно си ми в игнор листа. Малко да си беше дал труда да провериш , че това прави капитализация от 45 милиарда $  ?  Търси балъците ти и твоя тайствен познат другаде.

• 0
Guest Given

Да, освен ако не си объркал някакви нули, не виждам как ще стане. Иначе чартовете са бичи и монетата има добро развитие, но далеч по-реалистично според мен е около 1-1.5$ до края на годината. В интерес на истината от топ монетите само Maid и Монеро още не са подскочили 3-4 пъти. Всъщност не са направили дори 100% скок. Доста ми е трудно да повярвам, че те ще са единствените, които ще пропуснат сезона, тъй че съм заредил малко.

• 0

Честно след този пост вече окончателно си ми в игнор листа. Малко да си беше дал труда да провериш , че това прави капитализация от 45 милиарда $  ?  Търси балъците ти и твоя тайствен познат другаде.

Чукче аз нямам намерение да влизам в спорове нито с теб, нито с никого във форума

Дали ще съм ти в топ-листата или игнор-листата ти окончателно ми е все едно.

Пиша 1-ва прогноза  ( и съм написъл:  ,, Не мога да се обоснова на каква база прогнозирам това``)

и след 12 месеца ще пиша отново ( твоите прогнози са много и незнам на какво за базирани, но само Данчо ги знае всичките и колко от тях излезнаха верни )

То за 1 прогноза и попадаш в игнор-листата на Чукче..........ц-ц-ц-ц-цц... :D

Колко капитализация прави ще се види след 12 месеца.

Не търся балъци и не виждам каква ми е ползата ако някой си купи Maid Safe Coin и спечели от това.

Ако погледнеш 1 друг пост в тази секция AltCoins - ще видиш ще преди около 7-8 месеца питам за информация относно 4 crypto:  ( Никой освен danisapfirov не изказа мнение тогава )

1.Ripple

2.Dash

3.Maid Safe Coin

4.Dogecoin

Защото всички тези ще имат успеха на Dash независимо колко ще е капитализацията им. Защото ако bitcoin има капитализация след 12-24 месеца 230 -300 милиарда и защо не  това да бъде само 30% от капитализацията и 70%  да е на всички останали Altcoins ( тогава при 700-800 милиарда капитализация на всички Altcoins - какъв е проблема Maid Safe Coin да има 5% от тази капитализация = 40 милиарда )

• 0

Щом измисления ЗЕК е 100$ то почти всяка монета може да стане 100$ след година или когато и да е. Миналата година хората ,които инвестираха в разни монети бяха сигурно десет пъти по малко от сега , а аз предполагам, че след година ще са 10 пъти повече от сега и тези монети които сега ги виждате как скачат нагоре представете си, че след година може и да струват 10 пъти повече. Не говоря само за Maid Safe, а като цяло за всички монети. Аз мислих, че даша може да стане доста повече от сега , но не бях се съобразил с миньорите и други неща, които също определят цената и ще му отнеме повечко време , но не виждам причина да не се удвои/утрои за година. Maid Safe за 100$ и на мен ми звучат малко фантастика сега , но кой знае то в света на криптовалутите трудно се правят прогнози с точност, но пък и ако му потръгне мрежата над 10$ предполагам никакъв проблем да бъде , но дано е и много повече и спечелиш от него стискам ти палци. Каквато и от водещите монети да купиш сега според мен след година ще си на печалба , а колко не може никой да ти каже , но минимум мисля над 100%

• 0

Ако MaidSafe си изпълнят обещанията и предоставят технологията, за която писах тук, като нищо могат да имат по-голяма капитализация дори от Етериум. Но нещо ми се струва, че много се бавят с реализацията, което говори за непреодолими пречки...

• 0

Да, освен ако не си объркал някакви нули, не виждам как ще стане. Иначе чартовете са бичи и монетата има добро развитие, но далеч по-реалистично според мен е около 1-1.5$ до края на годината. В интерес на истината от топ монетите само Maid и Монеро още не са подскочили 3-4 пъти. Всъщност не са направили дори 100% скок. Доста ми е трудно да повярвам, че те ще са единствените, които ще пропуснат сезона, тъй че съм заредил малко.

Монерото направи 10x с огромни обеми така, че може да го броим за подскочило, Maid изглежда много добре в момента, макар че зада си купя ще ми се наложи да се позапозная с проекта по-сериозно.

• 0
Guest Given

Да не бъркаш с Рипъл? Монерото скача стабилно, но август миналата година, този сезон дори не е направило 100%.

• 0
На 27.04.2018 г. at 10:30, dodoto написа:

Има още 3 дена . Да купуваме ли ?

Не давам никаква инфо и прогнози за да не подведа някой.Всеки сам решава в какво да си инвестира парите и какъв риск може да поеме.Относно прогнозата преди година - беше от същия източник, който ми каза да си купя Dash на 1.96$ и цената отиде до небесата и затова постнах тази инфо, че Maid Safe Coin ще повтори истрията на Dash.Нищо лошо ама за момента са спрели развитието си и нямам друга информация.