До 12 месеца цената ще стигне до 100-120$ и ще бъде същото рали като при Dash
Не мога да се обоснова на каква база прогнозирам това
Само ще кажа, че информацията е най-важното в случая ( и ако преди година се бях доверил на същия източник да си купя Dash na 2$- сега щях да съм като щастливците купили bitcoin на 10$ )
Днес на 01.05.2017 цената на Maid Safe Coin е 0.26$ или 0.00019500 btc
След 12 месеца или по-точно казано на 01.05.2018 пак ще пиша тук и ще посоча и цената тогава.
На тези които ще се възползват
Успех
ВАЖНО:
Настоящият материал не следва да се тълкува като препоръка за бъдещи инвестиции. Съдържанието има информативен характер и не подтиква към инвестиции. Търговията на валутния пазар е рискова дейност и вероятността да бъдат реализирани загуби е голяма
-Моля внимателно да прегледате цялата информация за да сте сигурни, че можете технически да се справите с компютър и интернет и да изпълните необходимите процеси по регистрация, закупуване, плащане и съхранение на вашите Maid Safe Coin. - Информацията изисква правилно тълкуване. - Обикновено търсим информация онлайн, за да си отговорим на въпроси, да научим нещо полезно и пр. Искаме да намираме информация лесно, тя да бъде разбираема, точна, актуална и надеждна и това включва способността да преценяваме нейната точност, надеждност и ниво на субективизъм.
Question
bundjak
Maid Safe Coin
До 12 месеца цената ще стигне до 100-120$ и ще бъде същото рали като при Dash
Не мога да се обоснова на каква база прогнозирам това
Само ще кажа, че информацията е най-важното в случая ( и ако преди година се бях доверил на същия източник да си купя Dash na 2$- сега щях да съм като щастливците купили bitcoin на 10$ )
Днес на 01.05.2017 цената на Maid Safe Coin е 0.26$ или 0.00019500 btc
След 12 месеца или по-точно казано на 01.05.2018 пак ще пиша тук и ще посоча и цената тогава.
На тези които ще се възползват
Успех
ВАЖНО:
Настоящият материал не следва да се тълкува като препоръка за бъдещи инвестиции.
Съдържанието има информативен характер и не подтиква към инвестиции. Търговията на валутния пазар е рискова дейност и вероятността да бъдат реализирани загуби е голяма
-Моля внимателно да прегледате цялата информация за да сте сигурни, че можете технически да се справите с компютър и интернет и да изпълните необходимите процеси по регистрация, закупуване, плащане и съхранение на вашите Maid Safe Coin.
- Информацията изисква правилно тълкуване.
- Обикновено търсим информация онлайн, за да си отговорим на въпроси, да научим нещо полезно и пр. Искаме да намираме информация лесно, тя да бъде разбираема, точна, актуална и надеждна и това включва способността да преценяваме нейната точност, надеждност и ниво на субективизъм.
10 answers to this question
Recommended Posts