Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Как да добиваме биткойни с минимални усилия

Recommended Posts

Момент за историята! Биткойн днес официално прескочи 2000$.В началото на февруари тази година цената беше 1000$, а само 3 месеца по късно тя вече е 2000$. Вече може да си купите кола във всяка една автомобилна компания в света, работодатели плащат в биткойн, може да вземете и плащате кредит с биткойн,дрехи обувки, почивки? В тази насока искам да представя на вашето внимание свръх модерната платформа за биткойн която предлага 180% възвръщаемост спрямо инвестицията Ви. Ако вкарате 1 биткойн, само след 30 дни ще имате 1.8 биткойна, т.е с 2000$ след 30 дни ще имате 3600$ или казано просто 1600$ за 30 дни, равносилно на 1200 лева на месец. След 30 дни всички ние ще удвоим нашите биткойни. Ако някой се интересува от инвестицията в платформата, да ми пише, защото в момента изпускате адски много.
Сигурно се питате каква е уловката? Уловка няма, това е инвестиция като всяка друга и както във всяка инвестиция така и в тази съществува риск. Риск който всеки от нас преценява дали е способен да поеме. 
Ако някой има интерес за платформата нека се свърже с мен чрез лично съобщение или просто с коментари под темата.Не поднасям цялата информация в този пост с цел тя да достигне  до 
наистина  заинтересовани и мотивирани хора. Нямам желание да набивам идеята насила в главата на който и да е тук :)

П.С - до края на 2017 биткойн се прогнозира да удари поне 3500$.Другото оставям на вас.

Ако вкарате 1 биткойн, само след 30 дни ще имате 1.8 биткойна

Предполагам, че колегата иска да вкара 1 биткойн за да спечели. Не се ли вкарват на адрес някъде?

Ей сега ще се съберем 20 човека с по един BTC и ще ти ги пратим да ги пасеш и развъждаш...

Тук не се регистрират незаинтересовани хора до колкото съм запознат. Така, че смело може да разкажеш всичко във втория си пост в този форум ;)

Ей сега ще се съберем 20 човека с по един BTC и ще ти ги пратим да ги пасеш и развъждаш...

Тук не се регистрират незаинтересовани хора до колкото съм запознат. Така, че смело може да разкажеш всичко във втория си пост в този форум ;)

Добре всичко ще бъде обяснено до минути:)

Позволете ми да започна темата от дълбочина... 
Преди година и половина се занимавах с биткойни, майнинг, фауцети и т.н. все начини от които се изкарват криптовалути. Поради лични причини спрях да се занимавам с това. Но отскоро пак съм в играта и когато разбрах колко много съм изпуснал ме хвана яд, като се има в предвид, че цената за 1 биткойн преди година беше около 400-500долара а сега надхвърля 2000.... 
Благодарение на приятел разбрах за новата модерна платформа с гарантиран план за работа от 2 години. Платформата е открита преди месец и половина - два и всичките ми познати които я използват ми гарантираха, че работи на 101%. 
Тази платформа предлага 6% ежедневна лихва на база вашата инвестиция. И НЕ ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ПИРАМИДАТА ГЛАДИАКОЙН !!! 
Тук се гарантира лихва от 1% на всеки 4 часа, тоест 6% на всяко денонощие.
Плана за всяка една инвестиция е 30 дни, тоест 30 дни * 6% = 180% обща възвръщаемост за периода. 
Минималната инвестиция е 0.02 биткойна а минималната сума за теглене е 0.01 биткойн. 
Тоест при инвестирана сума от 0.17 биткойна, Вие можете да теглите всеки ден по 0.01 биткойн в портфейла си. 
Също така системата ви дава възможност за реинвестиция когато вие пожелаете, тоест ако реинвестирате всеки ден в период от 1 месец вие получавате възвръщаемост по-голяма от 500%, ако не вярвате сметнете това сами :) 
Платформата работи на мобилно приложение съвместимо с Android, iOS, Windows, но също така има и начин да си го подкарате на лаптоп или настолен компютър, където на вас ви е удобно. 
Аз инвестирах преди 3 дни и единственото което мога да кажа със сигурност е, че платформата работи и плаща на всеки 4 часа по часовник, получавам си парите в портфейла до 1 час както е указано в самата платформа. 
Платформата се представя като анонимна група от хора, която търгува с вашите биткойни посредством арбитражи на различните световни борси занимаващи се със Спортни залози. 
Ще ви дам прост пример: 
Днес се играе срещата Левски - ЦСКА 
На нашата борса (ЕВРОФУТБОЛ) коефициента за залога (Над 2.5 гола в мача) е 3.00
На борсата в англия (бет365) коефициента за залога (Под 2.5 гола в мача) е 3.00 
Платформата залага в едната борса на залог - НАД  и  в другата борса на залог - ПОД 
Ако тя направи залог от 1 биткойн в едната и в другата борса, платформата със сигурност получава печалба от 1 биткойн. 
Така платформата търгува с вашия биткойн, а след като тя получава собствената си печалба заплаща  на вас указаната лихва от 6%. 
Какъв е риска? 
Риск 1: Каква ще е цената за 1 биткойн в утрешния ден? Ами ако той се обзцени?
Предполагам, че всички от Вас забелязват огромната тенденция за растеж на биткойна в последните месеци и мисля, че всички тук са на мнение, че тенденцията ще продължи поне до края на годината.
Риск 2: Каква е гаранцията, че платформата ще издържи 2 години. - Тук отговора е прост или типично по български: "Гаранция.... Франция..." 
Нямаме никаква гаранция, че това ще бъде така. 
Именно тук искам да кажа на всички от Вас - Поемайте такъв риск какъвто сте готови да понесете без той да навреди на личния Ви живот, работа, учение или семейни отношения. И това важи не само за конкретния случей а за всеки избор във вашия личен живот. :) 
Всеки сам избира съдбата си, като определя колко е готов да рискува, за това което иска да постигне.
Надявам се всичко да е станало ясно, ако имате някакви въпроси - ПИТАЙТЕ. 

П.С : Ако трябва да съпоставим ПИРАМИДАТА ГЛАДИАКОЙН с тази платформа, една от причините да не изберете Гладиакойн е че за да си върнете обратно депозита който сте направили там са нужни 45 дни, а всички знаем, че 45 дни за света на криптовалутите са цяла вечност.
А с платформата която аз Ви предлагам това би отнело не повече от 17 дни :) .. 

Сигурно се питате каква е уловката? Уловка няма

Най-обичам оФффчите теми:  дали ще рециклираме боклук за 1400% доходност или ще пращаме биткойни в адреси където всички ставаме богати е все едно....важното е че накрая идват едни лоши хора подпалват ни складовете с боклуци или просто тайнствените сайтове за удвояване изчезват и оФцата е остригана успешно.

Извинете ме но не ви разбрах? Как така искате да ми изпратите 1биткойн?

ами нали ако вкарам сега 1 бтк след месец ще стане 1.8 бтк.

това значи, че след 2 месеца тези 1.8 бтк, ще са 3.24 бтк, след 3 месеца= 5.83 бтк, , след 4 месец това са 10.49 бтк

след 5 месеца 18.88 бтк, след 6 месеца 33.94 бтк , след 7 месеца 61 бтк, след 8 месеца = 109.98 бтк, след 9 месеца 197.96 бтк

след 10 месеца = 356.32 бтк, след 11 месеца = 641.37 бтк, след 12 месеца = 1154 бтк, при цена от 3500 долара за биткойн (прогнозирана до края на 2017 година) и 1.85432 цена долар/лев са си 7 472 150лв само за период от една година, ако правилно смятам, за това искам адрес къде да ви изпратя 1 биткойн сега, който ще ме направи милионер след година.

ами нали ако вкарам сега 1 бтк след месец ще стане 1.8 бтк.

това значи, че след 2 месеца тези 1.8 бтк, ще са 3.24 бтк, след 3 месеца= 5.83 бтк, , след 4 месец това са 10.49 бтк

след 5 месеца 18.88 бтк, след 6 месеца 33.94 бтк , след 7 месеца 61 бтк, след 8 месеца = 109.98 бтк, след 9 месеца 197.96 бтк

след 10 месеца = 356.32 бтк, след 11 месеца = 641.37 бтк, след 12 месеца = 1154 бтк, при цена от 3500 долара за биткойн (прогнозирана до края на 2017 година) и 1.85432 цена долар/лев са си 7 472 150лв само за период от една година, ако правилно смятам, за това искам адрес къде да ви изпратя 1 биткойн сега, който ще ме направи милионер след година.

Да сметките ви са правилни! Провете ли личните съобщения

Да сметките ви са правилни! Провете ли личните съобщения

някой ми е изпратил 1 бтк, аз мислех, че Аз трябва да пратя, не вие да ми пращате на мен, сигурни ли сте, че знаете какво правите ?

ето линк към транзакцията: 8d90fe4bfa7acb9f40283427a2d07d03609a9c029ac4c2e1debc97d74c6f4e96

Guest Given

Ще ме вкараш ли и мен в играта? Аз искам да имам повече пари от Вамп, тъй че ще ти пусна 2 биткойна.

Извинете ме но ако нямате какво да правите, не ръсете излишни глупости. Благодаря! 
А този адрес който аз ви дадох, изобщо не фигурира в транзакцията която Вие сте ми изпратили. 
Също системата не е моя, не виждам защо трябва да аз да Ви давам биткойн адрес след като можете сами да влезете в платформата, стига да искате:)
https://t.me/BetRobotbot?start=8cb373 
Ето го и линка към платформата, да това е реферален линк и да бихте ми помогнали ако влезете.

Но платформата не се базира на това:) 

Ще ме вкараш ли и мен в играта? Аз искам да имам повече пари от Вамп, тъй че ще ти пусна 2 биткойна.

a не няма да стане, аз ще вкарам 3 биткойна, не може да имаш повече пари от Вамп

• 3 weeks later...