Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Полудяхме....

Recommended Posts

Признавам си, че и най-мокрите ми биткойн мечти са били далеч от случващото се в последните дни... Явно това са имали предвид по-опитните трейдъри, когато говореха за параболичното покачване...

Вече нямам теория какво ще се случи. Предполагам, че всичко ще завърши с някакъв вид крах, но идея си нямам кога.. Ако някой има теория да сподели..

Преди време си говорх със Стамен, че блокчейна е бъдещето на 100% но да ли ще бъде Биткойна валутата времето ще покаже(някъде 2014). Тогава мисля че доста добре се информирах за биткойна, но не мислех, че е узрял още.... След някоя година проверих може би през 2015 и видя каква му е цената беше паднала от 400 на 300-200, викам си имаго но нещо не се е развил много (изобщо не съм гледал транзакции и други...) След като прочетох в ДИР.БГ за япония че го приема си казах това е ще го бъде видях, че цената пак е минала 1000 долара падове и пак качвания и бях убеден, че ще има изтрелване но в рамките на 2-3 години.

Аз не го мисля до колко ще се изтреля(ще го чакам до милион :) ). За мен в рамките на тези мсеци докато се случи хардфорка след и или по време на сегвита ще има силен растеж с някакви корекции. След това спад и кардиограма около месец :),  след това плавен и стабилен растеж.

пик между 5 и 10к(по скоро 10 може и повече) долара в рамките на тези месеци докато се случи хф - Всичко зависи от това колко ще изеде от капитализацията етериума - обща капитализация около 150 млр долара. След още една година и нещо пик 1трилион, След 2-3 година трябва да е няколко пъти по-голяма капитализацията спрямо най-голамта друга частна компания.

За мен - след като мине 100 млрд ще започнат много преливания на капитали от  акции в "акции" под форма на биткойни или и нещо друго.

Времето ще покаже и кой колко ще устиска :), кой купвал купвал... сега са наред големите играчи 

40млн - милионера по света и 2000 - милярдера по света - дано вкарат поне 5% от капитала си :) 

Интересно ми е какво ще се случи с хф на биткойна, ще му падне цената, ще се задържи, ще се покачва....

Признавам си, че и най-мокрите ми биткойн мечти са били далеч от случващото се в последните дни... 

разочарован съм, а ти бях станал фен, мислех си че си от биткойн максималистите, моля разкай се сега и почни да мечтаеш в повечко нули  :D  :D  :D

някъде в близкото минало в едно твое интервю беше казал нещо от рода, че биткойн и блокчейн е технологията на бъдещето, ерата на дигиталните пари и че сме едва в началото..... 

защо да е страшно ?? страх те е от милионер да не станеш пак хилиардер ли  :D  :D  :D  

и да е балон цената и да се спука, какво от това след година пак ще се възстанови и пак рекордни височини.....

Биткойн вече е фактор във финансовия свят, вълна цунами не може да бъде спряна, и да умре, след него 1000 нови ще го наследят, не можеш да спреш прогреса.......

който си мисли, че ще трябва да обръща бтк във фиат за да живее добре греши, Роджър е прав с това, че трябва да може да си купиш дали кафе дали яхта, дали с бтк или с производните му няма значение, човека е в бъдещето вече, казва ви добре дошли и на вас.....

който шортне сега или накрая на годината или догодина по това време или след 2-3-5 години си е чист динозавър, майна та им на банките, че няма да ти вземат превода.... пука ли им на китайците че не могат да си теглят фиата от борсата ??? нещо китайците са по-прост народ или по неразвит ??

каквото и както и да се регулира тази 90 милиардна, млада, тепърва развиваща се индустрия до 2020 ще възлиза на трилион долара..... 

който си мисли, че ще трябва да обръща бтк във фиат за да живее добре греши, Роджър е прав с това, че трябва да може да си купиш дали кафе дали яхта, дали с бтк или с производните му няма значение, човека е в бъдещето вече, казва ви добре дошли и на вас.....

Казваш борсите са за това за да могат фиат да се обръщат в койни? ... хихихи

да това беше необходимо зло, жалко че рековърито пак е наблъскано със сериозен мардж 2.2 милиона на 0.4% дневно или $8,800 на ден, но все пак е рековъри: DAtiGWKXYAAaDaC.jpg

• 2 weeks later...

мисля че е сакрастичен. в поло има малка селл стена на 3000 от която може би ще отскочи, аз съм сложил и аз селл на 2999, не мисля че ще скочи повече... дано само не се срине преди да стигне до толкова

Bitcoin average DAILY value change:

2010: +0.82%
2011: +0.76%
2012: +0.26%
2013: +1.11%
2014: -0.25%
2015: +0.09%
2016: +0.22%
2017: +0.66%

ако 7 годишния тренд ( +0.42% дневно) продължава, това означава:

2020: ~$ 250 000/ BTC

мисля че е сакрастичен. в поло има малка селл стена на 3000 от която може би ще отскочи, аз съм сложил и аз селл на 2999, не мисля че ще скочи повече... дано само не се срине преди да стигне до толкова

3000 е психологична граница, но е по-малко практична от 2999, това означава, че повече хора ще заложат на 2999 от колкото на 3000, с тези 150-200$ нагоре надолу не мисля има голямо значение дали ще си +/- 1-2$, мисля че 2998 или 2997 е по добра цифра ако си решил да сложиш позиция, от гледна точка на това, че позицията би се изпълнила по-лесно

точно идеята ми беше че 3000 е психологическа граница и може да не стане работата, но за 2999 да стане - даже до 2980 примерно бих свалил сел ордъра.

само че с тия червени свещи дето пресякога лагващите авъриджи, мисля че няма да е днес 3000