nandrolon Posted May 29, 2017 Report Share Posted May 29, 2017 Здравейте, гледам че няма тема за тях. За разлика от другите стотинки тази се копае със свободното място на вашия твърд диск. Не знам почти нищо за нея, повече коментират тук: http://pari-ot-internet.com/forum/viewtopic.php?t=23009 Поздрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vamp111 Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 заредил съм 12 компютъра в офиса ми + 2 лаптопа у нас, всичко е на пуул, след като цената скочи 5 пъти, равното взе да излиза доста добре, сменям в битрекс с/у бтк всеки месец, не холдвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vamp111 Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 rippleche Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Има ли смисъл от това ? Една прогниза @vamp111 ще дадеш ли за тоя бурст койна ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vamp111 Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Аз вече стоя далеч от алтове, т.е. имам бтк,етер,лайт и бкеш, нищо повече, преди имах над 20 вида алтове, по едно време бях заредил целия ми офис да копат бърсткойн, цената му беше скочила X10 продадох всичко и изтрих програмите, 12 компютъра с по 1GB хард бях заел да копат, не съм видял нещо кой знае какво, но като се качи цената изчистих всичко за мен си заслужаваше защото офиса плаща тока вкъщи бях заредил същи 1-2 лаптопа или 3, нищо особено, много им е бъгав софтуера и портфейла, но се работи супер лесно като цяло, ако имаш излишен ток и хард диск пробва, но не си заслужава ако говорим за нещо по малко от терабайт-два, та дори и повече, рекламират го като екологично копане, защото ползва малко ток, малко ресурс и долу горе всеки има в мазата си някой стар хард диск, като цяло аз съм скиптичен към копането, по скоро парите които бих инвестирал в хардуер, бих ги инвестирал директно в борсата kalin 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
nandrolon
Здравейте, гледам че няма тема за тях. За разлика от другите стотинки тази се копае със свободното място на вашия твърд диск. Не знам почти нищо за нея, повече коментират тук: http://pari-ot-internet.com/forum/viewtopic.php?t=23009
Поздрави
4 answers to this question
Recommended Posts