Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Безплатни Stellar Lumens

19 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Една друга интересна идея, но от мен:

Вероятно всички ще си държат ВТС заради тази промоция и е удобен момент за спекулантите да конвертират. Очаквам драстичен дроп на ВТС преди тази дата. Аз бих го играл с продажби на ВТС след 23 юни.

Така чета тази новина. Не знам колко ще е масова истерията и дали ще има достатъчен ефект. Всеки решава за  себе си.

• 0

Именно и аз това се питам ... щом казват, че трябва да имаш частния ключ, значи все някак трябва да го използваш ... дали адресите са същите ... може да е нещо такова, макар че като си отворих акаунт в сайта ecliptic.co, виждам само някакъв акаунт ID, който визуално много прилича на това, което е адрес в блокчейн експлоръра им: https://stellarchain.io/address/GAHKYPKZ37FOMLRV22EEX2MQZ636ALRSYVTXY6WS5GBCPH6H6W3SSKQC(произволно взет адрес).

• 0

Не знам дали сте загледали, но същото важи и за който има Ripple
Но там съотношението като парична равностойност е доста по-малко, до колкото видях за 1 милион Ripple давават около 10к Lumen

• 0
Guest Given

Хах, поло са ебати смешковците. Не се били съгласили да участват в далаверата, ама го казват след приключването.

• 0

Разказвам направо... Пиша какво се случи и бутам шалтера...
Влизам регистрирам се, давам BTC адрес и БАМ казват ми, че трябва да ми преведат под 20 Lumens под тази сума не превеждали... Гледам в Trezor ( понеже там са ми BTC ) имам 2 както си е, но като проверя адреса показва 0.006 тотал  :lol:  Гледам си втория адрес където са 3, проверявам и него 1.000 тотал  :o Показва ми някакви уж преводи които не съм правил и  като се проверява адреса  не се вижда реално какво има в него  :blink: 
И понеже забравих датата 26.06.2017 си направих 3-ти адрес и прехвърлих всичко на едно място, при което ми излезе, че трябва да има положителен баланс точно към тази дата. Върнах си ги по старите адреси, проверих, ги и започна да си показва всичко реално, НО те са ги проверили към вчерашна дата и ми прехвърлиха 976 лумена колкото за 1 BTC... 
Изобщо не съм предполагал, че може така да се ебава баланса, ако знаех щях вчера да вляза да си наместя топките из крачолите. Не знам дали това, че не го направих е моя грешка...
Но равносметката е вместо 5000 Lumens, едва 976 (които са в техен портфейл и хич не разбрах как да си изтегля )  и 13$ такси в две посоки  :unsure: 
Да стигнем и за раздаването към Ripple  :lol: 
Поло нямали идея изобщо защо са ги цитирали  :rolleyes:  На всичкото отгоре като си проверявам и там адреса вместо реалните цифри показва 20,14 Ripple, не ми се мисли колко Lumens ще получа за тях  :D  май 0
В Кракен за депозит адреса е реално на борсата + дестинация за да дойдат към теб, така, че няма как да им дам Ripple адрес за да проверят какво има в него и да пратят Lumens
Толкова от мен, освен нерви друго не събрах тази вечер  :ph34r:

• 0

Една друга интересна идея, но от мен:

Вероятно всички ще си държат ВТС заради тази промоция и е удобен момент за спекулантите да конвертират. Очаквам драстичен дроп на ВТС преди тази дата. Аз бих го играл с продажби на ВТС след 23 юни.

Така чета тази новина. Не знам колко ще е масова истерията и дали ще има достатъчен ефект. Всеки решава за  себе си.

Мразя да се цитирам, но щом става дума за подрязване носа на Данчо, то ще се жертвам.

ПП. Сега четах инструкциите и не ми стана ясно , сега да пиша на супорта на полонекс за да ми изплатят 1 STR ?

• 0

Jamo, няма смисъл да местиш нищо след блока на който е направен снапшота. 

Прочети това - https://en.bitcoin.it/wiki/Change

Това което може да направиш е да си сложиш началния публичен адрес в blockchain.info и ръчно да проследиш кои публични адреси в момента притежават "рестото". После за всеки от тях попълваш формата отново (трябва да подпишеш всичките). Консолидацията в 1 адрес, която ти си направил, е хитро нещо, но трябвало да се сетиш преди няколко дни.

Когато си създал акаунт в Стелар са ти дали Account ID и Secret Key. Аз се регистрирах в https://lobstr.co/, което е някакъв Стелар web wallet, сложих тези 2 неща и веднага ми излезе баланса. От там диретно пращаш в polo и така :)

• 0

За съжаление полониекс няма да изплатят нищо, защото са долни педераси! И аз задържах доста сериозно количество биткойни на 26-ти вместо да търгувам. Това е от twitter акаунта им. 

1/2 - It is not clear to us why Stellar included our name on their site as participants in the 6/27 giveaway.

2/2 - This was done without our consent. We did not agree to participate nor do we possess the STR for this giveaway.

А да пишете на съпорта е още по-безмислено, аз имам няколко тикета на по 2 месеца.

• 0

Смятам Данчо, като знам колко биткойни имах оставени за целта само аз и ми е ясно, добре че все пак проявих разум и купих от почти всичко което падаше начело с етер, да не се ядосвам сега. А въпроса към Стелар си е съвсем уместен.