Данчо_Конкретиката Posted May 30, 2017 Report Share Posted May 30, 2017 . Reloaded 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 на всяко гърне мерудия Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 Една друга интересна идея, но от мен: Вероятно всички ще си държат ВТС заради тази промоция и е удобен момент за спекулантите да конвертират. Очаквам драстичен дроп на ВТС преди тази дата. Аз бих го играл с продажби на ВТС след 23 юни. Така чета тази новина. Не знам колко ще е масова истерията и дали ще има достатъчен ефект. Всеки решава за себе си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gele Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 Хм . Аз съм скаран малко с английския . Къде трябва да са налични бтц , в сметка на борсата или може навсякъде . ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 metaflute1 Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 Как точно се оторизирам ... написвам някъде частния ключ ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 metaflute1 Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 Именно и аз това се питам ... щом казват, че трябва да имаш частния ключ, значи все някак трябва да го използваш ... дали адресите са същите ... може да е нещо такова, макар че като си отворих акаунт в сайта ecliptic.co, виждам само някакъв акаунт ID, който визуално много прилича на това, което е адрес в блокчейн експлоръра им: https://stellarchain.io/address/GAHKYPKZ37FOMLRV22EEX2MQZ636ALRSYVTXY6WS5GBCPH6H6W3SSKQC(произволно взет адрес). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 на всяко гърне мерудия Posted June 1, 2017 Report Share Posted June 1, 2017 Който не признава фейсбук и никога няма да го използва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Shmitkata Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 На тяхната страница има едни примерни сметки и ако Рейчъл има 10BTC ще получи 9,866.83 lumens... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stamen Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Някой разбра ли къде точно да се автентицираме чрез Фейсбук, както е тяхната първа точка: Authenticate with Facebook. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 civic Posted June 26, 2017 Report Share Posted June 26, 2017 Не знам дали сте загледали, но същото важи и за който има RippleНо там съотношението като парична равностойност е доста по-малко, до колкото видях за 1 милион Ripple давават около 10к Lumen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Given Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Хах, поло са ебати смешковците. Не се били съгласили да участват в далаверата, ама го казват след приключването. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TheRocket Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Днес около 21:00 БГ време щели да пуснат линк към claim page. Снапшота е на този блок https://blockchain.info/block/00000000000000000159c6d590497c65281934c9b3d530c5fb812f1beb96d15a Данчо_Конкретиката and stamen 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stamen Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Трябва да съм луд да си дам фейсбука и биткойн баланса на някои си.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 metaflute1 Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Може ли някой да каже часа в БГ зоната ли е или някое друго време: клеймо 2017-06-26 00:12:01 Получени Time 2017-06-26 00:12:01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TheRocket Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 live now: https://www.stellar.org/lumens/bitcoin-lumen-program/ Аз ще пробвам с фалшив facebook Данчо_Конкретиката 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 civic Posted June 27, 2017 Report Share Posted June 27, 2017 Разказвам направо... Пиша какво се случи и бутам шалтера...Влизам регистрирам се, давам BTC адрес и БАМ казват ми, че трябва да ми преведат под 20 Lumens под тази сума не превеждали... Гледам в Trezor ( понеже там са ми BTC ) имам 2 както си е, но като проверя адреса показва 0.006 тотал Гледам си втория адрес където са 3, проверявам и него 1.000 тотал Показва ми някакви уж преводи които не съм правил и като се проверява адреса не се вижда реално какво има в него И понеже забравих датата 26.06.2017 си направих 3-ти адрес и прехвърлих всичко на едно място, при което ми излезе, че трябва да има положителен баланс точно към тази дата. Върнах си ги по старите адреси, проверих, ги и започна да си показва всичко реално, НО те са ги проверили към вчерашна дата и ми прехвърлиха 976 лумена колкото за 1 BTC... Изобщо не съм предполагал, че може така да се ебава баланса, ако знаех щях вчера да вляза да си наместя топките из крачолите. Не знам дали това, че не го направих е моя грешка...Но равносметката е вместо 5000 Lumens, едва 976 (които са в техен портфейл и хич не разбрах как да си изтегля ) и 13$ такси в две посоки Да стигнем и за раздаването към Ripple Поло нямали идея изобщо защо са ги цитирали На всичкото отгоре като си проверявам и там адреса вместо реалните цифри показва 20,14 Ripple, не ми се мисли колко Lumens ще получа за тях май 0В Кракен за депозит адреса е реално на борсата + дестинация за да дойдат към теб, така, че няма как да им дам Ripple адрес за да проверят какво има в него и да пратят LumensТолкова от мен, освен нерви друго не събрах тази вечер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 на всяко гърне мерудия Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Една друга интересна идея, но от мен: Вероятно всички ще си държат ВТС заради тази промоция и е удобен момент за спекулантите да конвертират. Очаквам драстичен дроп на ВТС преди тази дата. Аз бих го играл с продажби на ВТС след 23 юни. Така чета тази новина. Не знам колко ще е масова истерията и дали ще има достатъчен ефект. Всеки решава за себе си. Мразя да се цитирам, но щом става дума за подрязване носа на Данчо, то ще се жертвам. ПП. Сега четах инструкциите и не ми стана ясно , сега да пиша на супорта на полонекс за да ми изплатят 1 STR ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TheRocket Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Jamo, няма смисъл да местиш нищо след блока на който е направен снапшота. Прочети това - https://en.bitcoin.it/wiki/Change Това което може да направиш е да си сложиш началния публичен адрес в blockchain.info и ръчно да проследиш кои публични адреси в момента притежават "рестото". После за всеки от тях попълваш формата отново (трябва да подпишеш всичките). Консолидацията в 1 адрес, която ти си направил, е хитро нещо, но трябвало да се сетиш преди няколко дни. Когато си създал акаунт в Стелар са ти дали Account ID и Secret Key. Аз се регистрирах в https://lobstr.co/, което е някакъв Стелар web wallet, сложих тези 2 неща и веднага ми излезе баланса. От там диретно пращаш в polo и така Данчо_Конкретиката 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alex Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 За съжаление полониекс няма да изплатят нищо, защото са долни педераси! И аз задържах доста сериозно количество биткойни на 26-ти вместо да търгувам. Това е от twitter акаунта им. 1/2 - It is not clear to us why Stellar included our name on their site as participants in the 6/27 giveaway. 2/2 - This was done without our consent. We did not agree to participate nor do we possess the STR for this giveaway. А да пишете на съпорта е още по-безмислено, аз имам няколко тикета на по 2 месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Shmitkata Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Значи да чакаме помпа, че да могат да си ги разкарат като пичове Данчо_Конкретиката 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alex Posted June 28, 2017 Report Share Posted June 28, 2017 Смятам Данчо, като знам колко биткойни имах оставени за целта само аз и ми е ясно, добре че все пак проявих разум и купих от почти всичко което падаше начело с етер, да не се ядосвам сега. А въпроса към Стелар си е съвсем уместен. Данчо_Конкретиката 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Данчо_Конкретиката
.
19 answers to this question
Recommended Posts