Jump to content
hash.bg - биткойн форум

Висяща транзакция

Recommended Posts

Не намерих подобна тема, дано не пропускам нещо... 

Преди няколко седмици пуснах една транзакция с ръчна такса и то доста ниска, понеже отдавна не бях пускал и се издразних на предложението на блокчейн.инфо за такса от сорта $40-50. Чак после видях че е добре да е поне 10 сатошита на байт, пък мойта е 7. Дори ускорителя на viabtc не я зачита. Скоро ще стане месец, и не знам има ли начини да я задвижа. Поне да се беше върнала в портфейла като отказана, щях да я пусна с по-солена такса  :)

Някакви варианти знаете ли, или само мога да чакам неясно какво даже?

Четох тази статия - https://hash.bg/%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BC-%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B9%D0%BD-%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%8F/- ако разбирам правилно трябва адреса от който съм пратил да остане празен? При мен и това не помогна.

ти си пратил всичко, няма какво да се направи, освен да чакаш да ти ги върнат.

блокчейн.инфо май имат навика да изпращат наново без да питат, ама със 7 сатошита на байт, НИКОГА няма да мине...

Абсолютно няма да ги ползвам вече, тъпото е че късно се усещам... Ще пробвам да се свържа с тях да видим дали нещо могат да направят случайно.

Ако се пусне няк'ва транзакция с такса 1 сатоши на байт, дали ще мине въобще някога или ще върнат парите? 

Втори въпрос: Може ли да се канселира по няк'ъв начин непотвърдена транзакция, в случай, че парите ги няма и в двата порфейла?

Извинявам се ако въпросите ми са прекалено лайшки, сега навлизам в материята.

Ако се пусне няк'ва транзакция с такса 1 сатоши на байт, дали ще мине въобще някога или ще върнат парите?  - Ще се върнат парите, ако таксите са такива, каквито в момента

Втори въпрос: Може ли да се канселира по няк'ъв начин непотвърдена транзакция, в случай, че парите ги няма и в двата порфейла? - парите се виждат във втория портфейл, ако е истински и с правилните настроймки. Може обаче да се ускори транзакцията по начина, описан тук

Извинявам се ако въпросите ми са прекалено лайшки, сега навлизам в материята.

Тея от блокчейн .инфо какви антики използват ?

Аз изобщо се чудя и как им хора да ги ползват, като то не бяха хиляди хакове,и какви ли не проблеми като горния.

@dan4o_pra4a, това ли е мнението ти за blockchain.info

??

• 2 weeks later...

което показва, че проблемите с мемпула са били изкуствено причинени... кой ли би искал да причини такива проблеми? Сигурно някой, който иска да покаже, че размерът на блока е малък.. Честито на всички поддръжници на /r/btc, който биваха водени за носа по елементарен начин...