Jump to content
hash.bg - биткойн форум
  • 0

Panda Coin

petbita
 Share

Question

Става въпрос за тая дето излезе днес, че се оказа че имало още една :lol:

Изглежда че ще я помпат поне засега, изглежда като доста добър вариант за краткосрочно изкарване на някой друг btc. Как мислите.

14 answers to this question

Recommended Posts

• 0

То има и 3та вече :D

с цел да стъпчат втората. 1вата е PAND, 2рата е PANDA, 3тата е PND хахах. Ако успеят да вкарат втората в криптси другите 2 ще увехнат.

Ето темата https://bitcointalk.org/index.php?topic=460037.0 голям скам изглежда но може да има потенциал за поне едно добро напомпване, особено ако влязат в криптси.

• 0

Да, с 3%, точно тая за която пуснах темата. Цената и в първия ден от 25 стигна до 100 сатоши, сега се стабилизира на 70-80. Ако нямаше толкова хейт сигурно вече щеше да е над 100. Аз влязъх на 2 пъти средно за 60 и ще изчакам 1-2 седмици да я напомпат, да си върна инвестицията и да фриролвам. Дано не изгори до тогава :)

• 0

E изгоря.. По рано от предвиденото. Докато се усетя излязох с над 50% загуба с продажби между 20 и 37с. Трябваше да продам като бях +50% за 2 дни ама явно съм прекалено алчен :) С каквото остана ще купя още doge за 210. Колкото и подобия на doge да се мъчат да направят DOGE са недостижими!

• 0

От вчера пуснаха прасетата и ги напомпаха поне откъм хеш рейт яко вече: https://bitcointalk.org/index.php?topic=487017.0

Чакам трудността да падне поне под 10, че сега не съм убеден,  че си струва, иначе копая пчели, държат ниска трудност: https://bitcointalk.org/index.php?topic=461550.0

• 0

Пчелите практически и на 1 сатоши вече нямат ордери :) Ама ги копах ей така, с надежда да избухнат след време, имам 2 копачки, едната копае на сериозно а другата на експерименти. Прасетата ги има на nxt-e.com

• 0

Пчелите практически и на 1 сатоши вече нямат ордери :) Ама ги копах ей така, с надежда да избухнат след време, имам 2 копачки, едната копае на сериозно а другата на експерименти. Прасетата ги има на nxt-e.com

Търгувал ли си на nxt-e.com? В началото имаше някакви съмнения, че е скам, но явно не е. Някакви забавяния, проблеми?

• 0

Не е скам. Честно казано дори косвено имам идея кой е собственика, от NEM (май първия форк на NXT) се свързаха от bitcointalk с мен да ме питат искам ли да участвам в проекта NEM и нова огромна борса, точно nxt-e ще я правят на нещо голямо, или поне така са решили, от ранга на btc-e. Събрали са яко пари от IPO-то на NEM и имат средства, ще правят лиценз във Финландия, в момента събират голям екип, и мен за това ме викнаха в trello и съм в групата им и следя чат пат какво планират, но по-скоро няма да се включа, че нямам време. Иначе собственика е някъв китаец и той е в групата. Самата борса има някакви бъгчета, но като цяло е много ОК, дори депозитите са много бързи. По-скоро внимавайте с pmtocoins, дизайна е много як, но бълва от проблеми, дори наскоро я хакнаха. А, да, като говорим за борси номер едно в момента ми е https://www.mintpal.com/market/DGB/BTC

• 0

Nxt-e.com не е скам ама не бих се доверил на някой ,който листва ИПО-тo си на собствената борса.Ако това не дава възможност за манипулации здраве му кажи.Самото предлагане по този начин  навежда на мисълта ,че имат нечисти намерения.Примери доста -Crypto-trade,DGEX и McxNow,като последните май  измислиха тази хитрина.За McxNow мога да кажа ,че собстеника realsolid просто така изкривява цената и си разиграва коня както иска-няма такова безумие.Crypto-trade не съм ги наблюдавал много какво правят.Според мен се прави като  Cryptsy и Coin-ex , предлагат си IPO-to на Cryptosotocks ако не друго знаеш ,че не манипулират информацията за предлаганите обеми и вече сключените сделки.